יום רביעי

The Cat Woman

New member
אמ.... ../images/Emo41.gif

אני לא מרגישה כ"כ טוב בגלל אתמול
אתמול היה לילה פשוט מטורף עם החבר'ה מהעבודה... בירה ללא תחתית... GOSH!!! ציטוט של הטבח
: "בואנה אל תדבר ככה אל המלצרית הכי אהובה עלי! ענברוש... כפרעלייך..." *דופק לי נשיקה בלחי* והסיבה שנכנסתי לכאן כדי לכתוב את זה היא שבאמצע פאב מקומי- פה באשקלון- אני יושבת ושומעת מוזיקה בנאלית לחלוטין, כשלפתע I wish I had an angel for my moments of loooooove, I wish I had your angel tonight!!! והרעש המוכר והכ"כ אהוב של התופים והגיטרות...
תענוג לאזניים גם כשאתה שיכור מת. אה! וגם-
אמרתי לבעלת הסניף של "צליל" אצלנו שתזמין את קאמלוט החדש- הוא הגיע ותוך שעתיים נמכר!
הישג... באשקלון, מסתבר, יש אנשים עם טעם ממש לא רע במוזיקה... אני מתפתה להגיד אפילו "טעם טוב"!

אלאנקה

New member
תחזרי לתמיד, אישה!../images/Emo11.gif../images/Emo88.gif

איזה כיף זה לשמוע שיר טוב ברדיו

The Cat Woman

New member
מה רדיו, מה? ../images/Emo12.gif מי שומע רדיו בכלל?

ישבתי בפאב והיה את השיר הזה שם- כחלק מהפלייליסט...

The Cat Woman

New member
לא דיברתי על ONCE, דיברתי על שיר אחד מתוכו

כבר אמרתי פעם ואגיד שוב- בONCE יש בערך 70% חרא... אבל יש את השירים שמצילים אותו- כמו פלאנט הל שזה אחד השירים האהובים עלי של נייט...

en li shem 7

New member
לדעתי ONCE הוא בין האלבומים הכי טובים שלהםP:

הוא מורכב ומקורי...וכל שאר הנייטוויש דיי דומים. וזה לא.. אבל כל אחד וטעמו האישי

The Dew

New member
לא נכון :O

למשל, ווישמאסר וסנטורי צ'ילד שונים אחד מהשני מאוד דווקא. נייטוויש דיי משנים את הסגנון שלהם בכל אלבום

tbents

New member
רביעי?

איך הימים עוברים..יומיים בלי לצאת מהבית ובלי להרים את הראש מהספרים [או לחילופין מהמחשב]..אבדתי כל אחיזה באיזה יום היום..
סיימתי ללמוד להיסטורי
הייתה מתכונת סאקס.אוף, אני כל כך לא עוברת את ה70...
ואני כ"כ אוהבת היסטורי.. פשוט הורסים את זה כשמלמדים ככה לבגרות ><
יום שני מסיימת עם היסטורי לכל החיים [או לכל החיים בבצפר בכולופן..
]
לא אוהבת שאנשים לא החלטיים, זה מבלבל אותי כל כך ):
התחלתי ללמוד איך משחקים עם הפוטושופ..שנים יש לי [וכל הזמן גרסאות חדשות] ולא ידעתי בקושי לפתוח שמה תמונה
לשם שינוי אני אסיים עם החלק האופטימי..אולי זה יועיל.

אלאנקה

New member
כע, זה מעצבן שהורסים דברים כיפים בבי"ס :/

ומקווה שיצא ציון טוב במתכונת

e b 2 2

New member
רביעי...יש

נורא מבולבל בזמן האחרון...אין לי מושג למה...
מצד שני הלכיות לים נורא עוזרות לי
70 במתכונת בהיסטוריה
לא עשיתי חלק שלם של 20 נק' אז זה מעודד בערך:))) חוץ מזה אני חושב שהכל סבבה...נכון? אהה וגם בוטל העוצר:)))

en li shem 7

New member
../images/Emo3.gif

תגיד תודה..אני נורא מבולבלת בשנה האחרונה...באמת
. איזה כיף לך שאתה גר ליד הים....גם הדר רוצה!
נסיים באופטימיות

blacknwhite

New member
../images/Emo201.gif../images/Emo23.gif

אם ירצה המחשב הדפוק שלי, אני אתחבר עוד מעט למסנג'ר, אם את שם- דברי איתי
אוהבת אותך
שעווה?
הייתי עם הכיתה במוזיאון הפלמ"ח... היה בתצוגה כזה סיפורים של דמויות בתור סרט כזה... וכמובן שחלק נפלו חלל.. והיו הספדים.. ומישהו דקלם את מגש הכסף. ופאק, אני תמיד בוכה בדברים האלה
מצד שני, ללא ספק היה טוב.
יש עוד שבוע לשנת הלימודים?

LadySilkworm

New member
../images/Emo24.gif יהיה בסדר!

חיובי- היה לי היום סיור בלימודי ירושלים [אחרון :'(] והיה ממש כיף. בכלל, היה לי יום מצחיק. שלילי- ביום ראשון מתכונת |: ואני חייבת ללמוד |: [כי באמת, באמת, יש לי הרבה חומר ללמוד..יחסית לכיתה י' P:]. שלילי #2- ההגשות מחר באומנות קצת מלחיצות שלי..התמונה נראית לי קטנה מדי וכנראה שאמא שלי רוצה שאני אסע באוטובוס ואז כל העבודה שלי תימעך. |:

למעלה