יום רביעי

אולי... הכל יכול לקרות...

כי הוא דיי התכוון להרוג אותו.. אולי זאת תופעת לוואי של הכישוף של אמא של הארי...

Super Alonit

New member
וואי, תיאוריה מגניבה. :]

את מוכנה בבקשה להסביר לי מה זה הורקרוקס? אני לא זוכרת מהספר ואין לי כוח לקרוא אותו שוב כדי לגלות מה זה

גם אני לא זוכרת בידיוק...

אבל ממה שאני זוכרת זה מין כישוף מסובך כזה שמפריד את הנשמה של וולדמורט והוא שם חלקים מהנשמה שלו בכל מיני חפצים ואי אפשר להרוג אותו עד שלא הורסים את כל הנשמות שלו (בגלל זה הוא לא מת שהוא ניסה להרוג את הארי) ונכון שלדמבלדור הייתה יד שחורה כל הספר.. זה בגלל שהוא השמיד את אחד ההורקרוקסים ויודעים שיש שבע הורקרוקסים והם מצאו רק 6... אז האחרון זה בטח הארי....

Super Alonit

New member
תודה:]

זה סוף ממש מגניב. אם זה באמת ככה אז היא יצאה מלכה
, אבל מצד שני זה ממש עצוב שהארי ימות כי... כי... למרות שכבר נמאס ממנו נקשרתי אליו וזה, והוא הגיבור... וזה מפחיד.

ש נ י1

New member
אבל זה לא הגיוני

כי הוא אמור להיות זה שיהרוג אותו ואם הוא מת אז הוא לא יכול להרוג אותי. קיצר זה מסובך

זה דווקא מסתדר עם הנבואה איכשהו...

לא ממש זוכרת איך אבל זה מסתדר... גם רולינג אמרה פעם אחת שהיא ממש נזהרה עם הניסוח של הנבואה כלומר יש לה משמעות גם להמשך...

ש נ י1

New member
נחייה ונראה../images/Emo3.gif

אוף שתוציא כבר את הספר המזורגג הזה! אני מתה לדעת איך זה ממשיך!

skipp

New member
את טועה...

יש שבעה חלקים לנשמה של וולדמורט כולל החלק שנמצא בתוך עצמו, משמע, יש 6 הורקרוקסים, הארי ודמבלדור השמידו כבר שניים, היומן של טום רידל מהספר השני והטבעת, מה שאומר שבסך הכל נשארו עוד ארבעה, הגביע של הפלפאף, התליון של סלית'רין, משהו של גריפינדור או רייונקלו ונגיני, הנחשית של וולדמורט... ובלי קשר, בשביל להעריך את החמישי ואת השישי צריך לקרוא אותם פעמיים לפחות... ככה שאתם חבורה של אנשים טיפשים... שיהיה לכם המשך לילה נעים

Super Alonit

New member
../images/Emo7.gif

קודם כל, אנחנו לא טיפשים.
ושנית, הספרים האלה מדכאים מדי... אני לא מוכנה לקרוא אותם שוב.
ואם יודעים כבר מה הם שאר ההורקרוקסים למה הארי לא משמיד אותם וזהו בספר השישי במקום לנסוע לשומקום עם דמבי ולגלות שאותו הורקרוקס כבר הושמד?
ואני היחידה שרואה את המילה 'קרוקס' כמוטיב כאן? כי זה ממש מציק לי. נעל עקומה.

אני לא ממש זוכרת אז תקן אותי אם אני טועה..

מתי אמרו שנגיני היא גם אחד מהרקרוקסים? ויש מצב שהמשהו של גריפינדור הוא הארי?... אם לא אז אופס..
.. תתעלמו מכל מה שכתבתי פה..

en li shem 7

New member
../images/Emo45.gifספר מייגע!!!

ולמה כולם עצובים שיש לו חריטות כאלה על היד מהעט הזה? אמברידג' שליטא! וכולם כלכך סוגדים להארי פוטר, ספר נחמד. יש יותר טובים! אז מה קזיה, אתה בא לפה הרבה?

Kezia

New member
תנסי לעשות את זה באיזשהו מפגש

רק כדיי לראות מה יקרה

lacrimosa girl

New member
זה באמת ספר גרוע ../images/Emo6.gif

רולינג פשוט מפגרת, ונתעלם רגע שהיא בין הנשים העשירות בעולם, היא לא יודעת לבנות דמויות ועלילה רציפה ><

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo47.gif

החמישי מאכזב. מאוד. והשישי זוועת עולם! כמה בכיתי בו...

למעלה