Liquid Dreams

New member
אני פשוט לא מאמינה שזה נגמר.

רק לפני שניה היינו בספטמבר >< איך פתאום כבר ה20 ביוני? זה עבר כל כך מהר... אם חשבתי שהשנה שעברה עברה מהר[והיא עברה מאוד מהר] אז זה כלום לעומת השנה הזאת! גאד.
סימנו:0
בדרך כלל זה היה
, אבל לא קיבלנו אוגדני הערכה בגלל העיצומים והשיט הזה ודווקא חבל לי
הייתי אמורה להיות עכשיו בפאקינג כנרת ולא פה

Liquid Dreams

New member
אוקיי- עדכון סבא../images/Emo12.gif

פתחו לו איפשהו כדי לנקות את הזיהום שהיה לו ועכשיו הוא צריך להיות איזה שבוע בבית חולים עם אינפוזיה.

LadySilkworm

New member
או גאד..

יום שלם לא הייתי פה ויש לי כ"כ הרבה הודעות לקרוא :'(
היינו אתמול בבריכה.
המחנך הראה לנו בסוד את התעודות שלנו והמורה למתמטיקה הביא לי 95![!!@@##@#$%$%#$@##$$%%^%^$%] עכשיו אני מראה מה זה לכל המצטיינים במתמטיקה P:
נשרפתי כולי..
יש מחר בגרות

הממ..

בגלל שהרבה זמן לא הייתי פה, אז נעשה את זה ככה
היה שבוע בסה"כ מעולה, הרבה הרבה זמן עם אורלי
רבנו דיי רציני לפני יומיים וזה
אפשר להגיד שהשלמנו
אתמול היא שוב עשתה משהו שעיצבן אותי
אח"כ היה אבל ממש כיף וזה כיפר כזה P:
ישנתי הלילה יותר טוב מבזמן האחרון, שזה מוזר, כי לא ישנתי הרבה יותר מידי, וגם התעוררתי ב-7, וגם העירו אותי ב-10 ל-11..

:(

:קבלתי 96 במתכונת בספרות.מגניב לי
:סיימנו ביצפר,והפעם לתמיד
רק היום,כשקראתי את המכתב האישי שהמורה שלי כתבה לי,הבנתי כמה השתניתי.מצד אחד,טוב שהבנתי את זה,אבל מצד שני-למה הבנתי את זה כ"כ מאוחר?

ממוצע 80!!!!!../images/Emo12.gif

אני לא למודת בכלל,וזה היה ממש מפתיע=)
אין עוד חטיבה,וזה טוב.
אין לי מ ושג איפה אני לומדת שנה הבאה, וזה מעצבן.
נפרדתי מכ"כ הרבה אנשים,ופתאום הבנתי שאני ממש אוהבת את הכיתה שלי=( וכולן ניסו לשכנע א ותי לא לעזוב,וזה היה מוזר,כי חצי מהכיתה בקושי מדברות איתיP:
חופש!!!

lacrimosa girl

New member
זה תמיד ככה :)

שנה שעברה, כשכולם חשבו שאני עוברת ליאס"א, כולן, בנות שלא דיברו איתי שנה, עשו כזה "את עוזבת?אל תעזבי!!$#%@&^&*$^)*$)" אני חושבת שזה מתוך לחץ חברתי. :)

lacrimosa girl

New member
אז, כן.

התעודה זוועה [אבל למה ציפיתי?
] והיו רק שני נכשלים במתמטיקה וספורט, בשניהם אל הייתי מאזס תחילת המחצית, באנגלית היא נתנה לי 78 [רק כי הייתי בערך ב2 שיעורים מאז תחילת המחצית
] וזה ממש נחמד מצדה D: ונתתי לי חוברת עם ליריקות של תומאס [השירים הממש טובים, נחשו לבד איזה
] ובלהבלה תעודה גרועה אבל הרבה יותר מוצלחת מהקודמת. ומה שיותר חשוב- יסמין [המחנכת] כתבה לי מכתב אישי ממש ארוך ובאמת נוגע. וגם עשינו סשן כזה, שכל אחת כותבת כמה פתקים לחברות ושמה בתוך מעטפה, וקיבלתי פתקים מבנות שבאמת אין לי כזה קשר איתן וחלק היו ממש חמודות [|שיר|: [לא שיר שאני קרובה אליה...יש 2
] "את ממש חמודה ואני מאוד אוהבת את הציניות והדרך המשעשעת שאת מסתכלת על העולם..וכשיש סיבוב מחמאות אני תמיד מחכה לשלך כי זה תמיד קורע." זה היה כ"כ מוזר, וכ"כ חזק.] ובאמת היה ממש חזק לראות מה בנות חושבות עלי. וזה תמיד מעודד. [כי אף אחת לא תכתוב לך שהיא שונאת אותך
]

את בנאדם נפלא,

וציונים לעולם לא ישקפו את העובדה הכה חשובה הזאת.
ד"א,זו אחת הסיבות שאמא שלי רוצה שאני אעבור לפלך-אין ציונים-רק הערכות מילוליות P:

blacknwhite

New member
הו, אם את בת"א בואי לקומזיץ הכיתתי שלי!!!!

אני יודעת שתהיי לא קשורה... אבל בואי לבקר לפחות
אני רוצה לראות אותך
(או אם את רוצה אני אפגוש אותך באזור רמת אביב לפני זה? אני אח"כ אתחבר לסמנ (אני מקווה)- דברי איתי)
אין!
הצגה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הייתי ממשיכה עם הסמיילים, אבל אני מאושרת ברמות שאין לתפוז שום אייקון שיכול לבטא את זה! אושר!!!!!!!!!!!!!!! היה פשוט מדהים! ענק! מעולה! אז נכווווון... ~ראש~ שהיו פאשלות קטנות פה ושם, ולא סתמנו את הפה מאחורי הקלעים...
אז נכווווון... ~ראש~ שהיתה לנו תפאורה של הצגה של הבימה מאחורינו בטעות והופענו עם קיר לא קשור על הבמה (רציני!
) אבל היה מעולללההה!!!
זהו, עכשיו אני ארגע
אה, ובערב קומזיץ

dralan

New member
אני

שיעור מהיגה ראשון מאז הטסט - היה נחמד
יום מתכונות שלם בפיזיקה ביום ראשון וצריך להתחיל ללמוד :X

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif| יום חמישי!!../images/Emo29.gif

חופש קסווווווווומי לכולם!!!
חופש
נוסעים לבקר את סבא :)
המורה שלי ללשון אמר ל שהמתכונת שלי היתה ממש טובה D:

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif סיימתי בית ספר רישמיתתתתת!!!!!!

היום הייתה לי בגרות אחרונה בעיצוב P:

למעלה