danduuu

New member
טוב למרות שכבר יום רביעי עכשיו ../images/Emo3.gif

מסיימים ביצפר
זה כ"כ עצוב לי
היום היו חזרות מ11 בבוקר עד 12 בלילה בערך |מתה| אבל היה כ"כ עצוב..כמה ילדים בכו כ"כ בשיר סיום ואני מתאפקת עם הדמעות למחר. החלטנו לעשות רונדו רגלי
במקום להביא מלא מכוניות וסתם בלאגן שגם ככה חצי מהילדים בלי רישיון, אנחנו עושים צעדה עם שלטים,בלונים משרוקיות וכו' בכל רחבי קרית אתאXD וגם הזמנו את העיתונות אז זה הולך להיות מצחיק ביותר
"מחזור נ"א לעולללללללםםםם"
אני הולכת לרשום על השלט- "12 שנים דפקו אותנו, ועכשיו אנחנו גומרים- מחזור נ"א לנצח" או משהו בסגנון

The Dew

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifכרגע חבר שלי ואני נפרדנו.. סופית

... כמעט שנתיים ביחד... וזהו...
סיימתי היסטוריה.. למרות שאפילו זה לא מעודד אותי עכשיו...

את בטוחה שזה סופית טל?

הרי זה גם מה שחשבת בפעם האחרונה :( אוף.. אני מקווה שתרגישי טוב :(

אממ..

אם את רוצה מישהו לדבר איתו, תמיכה או משהו, כאילו, באמת, את יכולה לדבר איתי *חיבוק* יהיה בסדר...

lacrimosa girl

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo31.gif יום רביעי.../images/Emo29.gif

מזל"ט/תנחומי לאלו שמסיימים בצפר.
אני כל כך עייפה ><
הבצפר לוקח אותנו [השכבה] היום להצגה כלשהי בת"א..אני כנראה נשארת בת"א אחריה. מי רוצה לפגוש אותי? נגמר בערך ב6 וחצי. :)
אני לא יכולה לדבר, הגרון שלי הורג אותי ><

נממ

תעודת הצטיינות
אלי המנייאק (מורה לתעבורה ורכז שכבתי) נתן לכל הכיתה שלנו 75 $#$@QWE@ ועוד הוא בא ואחר כך לוחץ לי את היד על ההצטיינות, זה לא בזכותך חצוף
100 בקולנוע עיוני ובספרות מורכב
(ובמתמטיקה, אבל זה 3 יחידות אז לא נחשב
)
אולי יש לי עבודה, שנשמעת ממש אידיאלית:)))
הנסיעה שלנו לאילת תאלץ להידחות לאוגוסט

lacrimosa girl

New member
דיי >___<

יש פה אנשים כ"כ גאונים..אולי כל אחד יתרום לי 2-3 תאי אייקיו ואז מנת המשכל שלי תהיה כמו של אדם ממוצע, או משהו שמתקרב לזה? ;[

למעלה