WakE Up

../images/Emo42.gifWakE Up../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

שאלון נחמד..
שם: גיל: מיקומך בארץ: חבר\ה: מזל: צבע אהוב: צבע שנוא: מספר מזל: יום אהוב: יום שנוא: רוצה... לחזור לבית ספר? שתהיה שביתה? שיהיה קיץ כל השנה? שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לעבור עיר? לעבור בית ספר? לעבור לארץ אחרת? אינטימי יותר... בתול\ה? הכי רחוק שהגעת? חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? מסנג'ר? אתר אהוב? פרומים אהובים? אימייל: הוטמייל או וואלה? מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24? מיכאלה או השיר שלנו? שיקגו הופ או אי אר? כבלים או יס? ערוץ הילדים או פוקס קידס? סוף הדרך או רצים לדירה? מה דעתך על פרוייקטY? פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור שנוא? מורה אהובה? מורה שנואה? הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? הכי גרוע\ה?

אני אהיה ה-1../images/Emo70.gif../images/Emo26.gif../images/Emo9.gif

שם: נחשו... סתם נו נמש.. טל
מיקומך בארץ: ראשון לציון חבר\ה:
מזל: מאזניים צבע אהוב: שחור, אדום, כחול צבע שנוא: וורוד
מספר מזל: נראה לי ש4
יום אהוב: שישי יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? לא..
והאמת אני גם לא חוזרת לשם! אבל אני אתגעגע... טוב נו אני כן רוצה...
אבל נגמר
שתהיה שביתה? לא מפריע לי.. שיהיה קיץ כל השנה? ממש לא
שיהיה חורף כל השנה? גם לא.. לעבור דירה? לא יודעת לעבור עיר? כן לעבור בית ספר? לאיזה ביצפר בדיוק?! סיימתי י"ב לעבור לארץ אחרת? הולנד אינטימי יותר... בתול\ה? לא
הכי רחוק שהגעת? נו אם אני לא בתולה זה לא ענה כבר
חבר\ה אחרון? הנוכחי
שישאר ככה תמיד
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? שנה וחצי חבר רציני! הכי מעט זמן עם חבר\ה? יום וחצי עכשיו הוא בחו"ל.. זו היתה הסיבה לפרידה..
מחשב...
אייסי? 339598320 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? תפוזזזזז
, והארכיון של אביב ובלוגים [ישרא ופה..] פרומים אהובים? סקס לנוער, אביב גפן, שייגעצ, עברי לידר...
אימייל: הוטמייל או וואלה? ואללה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסיקיו, פורומים, צ'אט של פורומים, בלוגים.. טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 MTVאו 24? 24 דפנטלי מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו
שיקגו הופ או אי אר? ER כ"כ... כבלים או יס? yes ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה? הא
מה דעתך על פרוייקטY? שווה
פרסומות...
איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? של דנונה. הכי מטומטמת? כל השאר.. הכי חמודה? לא זוכרת.. הכי אקטואלית? אנערף. הכי מעצבנת? הכל בית ספר...
שיעור אהוב? היה.. צילום מעשי.
שיעור שנוא? ספרות. בגלל המורה!
מורה אהובה? גליה וזוהר
ואפרת המחכנת שלייייי מורה שנואה? מירה [אנגלית] הכיתה הכי שווה? מאפיית הצילום!
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מתמטיקה 3 יח', צילום מעשי+ עיוני! הכי גרוע\ה? תנ"ך הייתי פעם.. זייהו..

Lifes Music

New member
../images/Emo26.gifראשון../images/Emo36.gif ../images/Emo79.gif

שם: בן
מיקומך בארץ: נס ציונה
חבר\ה: אין
מזל: סרטן
צבע אהוב: ורוד+שחור(שייגעצ חחח) כחול,ירוק
צבע שנוא: ורוד פאקצה
מספר מזל: 27
יום אהוב: מתחיל מחמישי בערב נגמר שישי בערב
היום שנוא: שלישי תקוע באמצע רוצה...
לחזור לבית ספר? רק לחברים
שתהיה שביתה? לא יעזור לי בי"ס צבאי
שיהיה קיץ כל השנה? כן...
שיהיה חורף כל השנה? לא
לעבור דירה? עובר שנה הבאה....
לעבור עיר? כו
אבל אני לא
לעבור בית ספר? לא דווקא נחמד בהולץ
לעבור לארץ אחרת? כן חזרה לארה"ב
אינטימי יותר...
בתול\ה? כן
הכי רחוק שהגעת? בת ים
(יעני כלום כמעט.....
)
חבר\ה אחרון? מזמן מידי!!!!!
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חודשיים
הכי מעט זמן עם חבר\ה? 3 ימים מחשב...
אייסי? מספר?! 169550736
מסנג'ר? [email protected]
אתר אהוב? את זה
פרומים אהובים? שייגעצ,תחבורה ציבורית,צופים, מוניקה סקס, בעיות בגיל ההתבגרות,נס ציונה
אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אינטרנט...
ומוזיקה טלוויזיה...
ערוץ מועדף? yesreal
MTVאו 24? ברור ש 24
מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו לא מעניין אותי מה קורה רק הסטיקרים של שייגעצ ברקע
שיקגו הופ או אי אר? אי אר יותר שולט
כבלים או יס? יס
ערוץ הילדים או פוקס קידס? 24
סוף הדרך או רצים לדירה? המירוץ למיליון
מה דעתך על פרוייקטY? חרא סתם ערסים ופרחות שדפקו בבית דפוק ומצלמים אותם איכס.... פרסומות...
איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא אוהב
הכי מטומטמת? הכל
הכי חמודה? אין
הכי אקטואלית? אין
הכי מעצבנת? כולם
בית ספר...
שיעור אהוב? מעבד אלקטרוניקה
שיעור שנוא? סרטוט
מורה אהובה? אין
מורה שנואה? הרבה
הכיתה הכי שווה? ט
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מתמטיקה+אנגלית תקאנו!
הכי גרוע\ה? ספורט חחחח וסרטוט ו..תנ"ך

Lifes Music

New member
כתבתי את זה לפני שראיתי את שלך../images/Emo3.gif

שייגעצ יותר שווה

מואה ג'מפמל דניאל

שם:דניאל גיל:15 מיקומך בארץ:הוד השרון חבר\ה:היה עד לפני כמה ימים מזל:עקרב צבע אהוב:שחור ,כחול צבע שנוא: ורוד מספר מזל: 5 יום אהוב:חמישישי יום שנוא:ראשון

אופסי פיספסתי מלא

רוצה... לחזור לבית ספר? כן שתהיה שביתה? חס וחלילה שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה?כן לעבור דירה?כן לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?רק עכשיו אני עוברת לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתול\ה? טנא טנא שגיאה במערכת שגיאה במערכת !! על שאלה זאת לא עונה הכי רחוק שהגעת? טנא טנא שגיאה במערכת על שאלה זאת לא עונה חבר\ה אחרון? עד לפני כמה ימים כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חיחיחי אני מוגבלת חודשיים הכי מעט זמן עם חבר\ה? שבועיים ( אפילו לא זוכרת ת'שם של הבנאדם) מחשב... אייסי? 214154043 מסנג'ר? יש אבל לא אומרת אתר אהוב? bme של הפירסינגים והקעקועים , האתר החדש של נירוונה, וואלה, תפוז, ולא יודעת כל פעם גולשת באחר פרומים אהובים? שייגעצ, בעיות בגיל ההתבגרות, נירוונה, פירסינגים וקעקועים אימייל: הוטמייל או וואלה? לא זה ולא זה ולא זה !! אני בכלל זהב מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסיקיו מסנג'ר ופורומים טלוויזיה... ערוץ מועדף? הוט 3. אמ טי וי, ערוץ הסרטים, איי אקס אן MTVאו 24? אמ טי וי ... רוב היום ב24 משדרים מזרחית אז בעע מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים למרות שאני רואה שם רק ארתור חיחי סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה מה דעתך על פרוייקטY? חביב פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? שונאת פרסומות הכי מטומטמת? זאת של קולה דיאט ( 2 דיאט קוקוה קולה אה?? סי סי ) הכי חמודה?מה יש לך שם ביד ?? אה זה קינדר בואנו תופס ?? תפסתי ! הכי אקטואלית? אקטואליה שווה לתחת שלי הכי מעצבנת? של לואיסנה ... מוי כיף בלעכס בית ספר... שיעור אהוב? היסטוריה שיעור שנוא? אנגלית מורה אהובה? לערבית למרות שאני בכלל בצרפתית מורה שנואה? כולם ביחד זונות הכיתה הכי שווה? אין כזה דבר !! באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מקצועות הומנים כגון : ספרות, היסטוריה,גיאוגרפיה, תנך הכי גרוע\ה? אויש בואו לא נפרט כמעט הכל

Hezi The One

New member
אני אוהב כאלה יאיייי^^

שם:חזי גיל:14 וחצי מיקומך בארץ:ר"ג חבר\ה:
מזל:סרטן צבע אהוב:כחול צבע שנוא:ורוד פאקצי מגעיל
מספר מזל:6 יום אהוב:שישי (חוזרת הליגה יש כדורגל יש חולוןןןן) יום שנוא:לא יודע...אולי שני? רוצה... לחזור לבית ספר? ברור.....שלא! שתהיה שביתה?כן אופקורס שיהיה קיץ כל השנה?מן הסתם כן שיהיה חורף כל השנה? לעבור דירה? לא! עברתי כבר 4 פעמים די להיות מאוסים הורים שלי לעבור עיר?כנ"ל לעבור בית ספר?רק השנה עברתי בצפר
אבל לתיכון כי אין חטיבה להלהלהלה לעבור לארץ אחרת?וואי יש מצב.... אבל אחרי הצבא אינטימי יותר... בתול\ה? אה הא מן הסתם...אבל למה לצפות שיגידו פה ת'אמת? הכי רחוק שהגעת?חירומונים/צרפתיות רטובות חבר\ה אחרון?הקודמת עד סוף שנת הלימודים אבל עכשיו יש לי... כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?3 וחצי חודשים מיגעעעעעע הכי מעט זמן עם חבר\ה?שבועיים לדעתי מחשב... אייסי?-173282917 צריך מס' נכון?
מסנג'ר[email protected] אתר אהוב? של שייגעצ...ושל צפרירים פרומים אהובים?תפוז...כל מה שאני חבר בהם אבל תפוז אדיוט! אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים ומוזיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף?-ביפ וערוץ 3 של הוט MTVאו 24?-נו באמת שאלה רטורית....MTV למרות ש24 התקדם יפה מיכאלה או השיר שלנו?-מיכאאלה שיקגו הופ או אי אר?-אי אר כבלים או יס?-כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס?-שניהם....לא!!!!! סוף הדרך או רצים לדירה?-לא מעניינים אותי מה דעתך על פרוייקטY?-לא בדיוק מעניין פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?-לא ראיתי בערך חודשיים פרסומות הכי מטומטמת?-כנ"ל הכי חמודה?-כנ"ל הכי אקטואלית?-כנ"ל הכי מעצבנת?-כנ"ל בית ספר... שיעור אהוב?-שיעור? אהוב? אין! שיעור שנוא?-כולם...כמעט מורה אהובה?-לא מכיר את המורות עוד בתיכון...אבל אני בטוח שלא תהיה אחת כזאת מורה שנואה?-כנ"ל וטאני בטוח שכולן הכיתה הכי שווה?-ט' אצלנו ברור שנה חופשית באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?-אמממ כעיקרון אין לי בעיה עם שום מקצוע כי אני מחונן (לא מתלהב זה מגעיל!!!!) הכי גרוע\ה?-טכנולוגיה לדעתי זה היה ביסודי היו מערכות צירים כל שיעור הייתי הולך עם החברים למטה לשחק כדורגל ובאחת הפעמים היחידות שהייתי בשיעור שברתי מכונה
קיבלתי בסוף 65...בת שרמוטה

אני בשוק שאתה ואנט לא הגעתם לתיכון

אני שם מכיתה ז'... נוסעת באוטובוסים הלוך חזור.. גאד אתם נשמעים כל כך קטנים
*מוהאהאהאהא
- דובי רשע*

who is this

New member
עכשיו תורי..

שם:עומר נורי גיל: 16 מיקומך בארץ: צפון השומרון חבר\ה: אין מזל: שור צבע אהוב: כחול, לבן ושחור צבע שנוא: ירוק מספר מזל: 7 יום אהוב: שבת יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? בערך שתהיה שביתה? כן! שיהיה קיץ כל השנה? לא.. שיהיה חורף כל השנה? לא.. לעבור דירה? ממש לא! לעבור עיר? מאד מאד לא! לעבור בית ספר? עברתי כבר לעבור לארץ אחרת? לא, אין לי ארץ אחרת! אינטימי יותר... בתול\ה? כן הכי רחוק שהגעת? - חבר\ה אחרון? לפני זמן מה כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חצי שנה הכי מעט זמן עם חבר\ה? חודש מחשב... אייסי? 255926322 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? שייעגצ, תפוז פרומים אהובים? שוחריןם, שייגעצ, היהודים, אהבה בגיל ההתבגרות אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? מוזיקה, אינטרנט טלוויזיה... ערוץ מועדף? ערוץ 3 או 22 MTVאו 24? אמ.טי.וי 2 מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו.. (בגלל הסטיקרים) שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? יססס ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים.. עודדד מנשה שולט! סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? אחלה תוכנית פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא רואה פרסומות הכי מטומטמת? כנ"ל הכי חמודה? כנ"ל הכי אקטואלית? כנ"ל הכי מעצבנת? כנ"ל בית ספר... שיעור אהוב? היסטוריה.. שיעור שנוא? ספרות מורה אהובה? אין מורה שנואה? יש הכיתה הכי שווה? באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? היסטוריה, מתמטיקה, אנגלית הכי גרוע\ה? תקבילית

Hezi The One

New member
גאד בנאדם אתה נקשר לבחורות!

חודש הכי מעט?! חצי שנה עם אותה אחת....מוזר

ייא גם אני

למרות שאני בקושי פה בגלל שהמחשב שלי לא טוב:( שם:עדי גיל:12.5 מיקומך בארץ:מרכז חבר\ה:אממממ מזל:עקרב צבע אהוב:כתום צבע שנוא:אמממ צהוב מספר מזל:3 יום אהוב:שישי יום שנוא:ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?נראה לכם? שתהיה שביתה?ברור שיהיה קיץ כל השנה?מה פתאום! שיהיה חורף כל השנה?הלוואי לעבור דירה?לא לעבור עיר?לא לעבור בית ספר?לא לעבור לארץ אחרת?זה יכול להיות נחמד:) מחשב... אייסי?אין מסנג'ר?מי שרוצה בפרטי אתר אהוב?פורום אחד פרומים אהובים?פיות, הארי פוטר, שייגעצ אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים טלוויזיה... ערוץ מועדף?3 MTVאו 24?24 מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה שיקגו הופ או אי אר?שיקגו הופ כבלים או יס?כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים סוף הדרך או רצים לדירה?רצים לדירה מה דעתך על פרוייקטY? אין יל יס פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לא יודעת.. הכי מטומטמת?של הנרגילה עם מלי לוי הכי חמודה?לא יודעת.. הכי אקטואלית?לא יודעת... הכי מעצבנת?כל ה"כיף" למינהם בית ספר... שיעור אהוב?תאטרון שיעור שנוא?מתמטיקה מורה אהובה?ללשון מורה שנואה?לאומנת הכיתה הכי שווה?בשכבה שלנו זה אנחנו:) באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?אמממ לא יחודעת... הכי גרוע\ה?אמממ מתמתיקטה

../images/Emo68.gif../images/Emo29.gif../images/Emo176.gif וואא!!! עונה!

אני אוהבת את זה.. שם: שיראל. גיל:14. מיקומך בארץ:מרכז. חבר\ה:אין. מזל:קשת. צבע אהוב:שחור. צבע שנוא:צהוב חרדלי כזה..
מספר מזל:3. יום אהוב:שבת. יום שנוא:ראשון. רוצה... לחזור לבית ספר?אני בדיוק עוברת לתיכון אז כן.. רק בגלל הסקרנות. שתהיה שביתה?לא. שיהיה קיץ כל השנה?לא! שיהיה חורף כל השנה?לא.. לעבור דירה?לא. לעבור עיר?לא. לעבור בית ספר?אני עוברת מיסודי לתיכון
לעבור לארץ אחרת?צרפת.. אינטימי יותר... בתול\ה?כן. הכי רחוק שהגעת?לא הגעתי לשום מקום..
חבר\ה אחרון?אין. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?אין. הכי מעט זמן עם חבר\ה?אין. מחשב... אייסי?245599117 מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?www.deppimpact.com פרומים אהובים?ג'וני דפ, שייגעצ, דוליז, אביב גפן. אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?מסנג'ר, דוליז, תמונות של ג'וני.. טלוויזיה... ערוץ מועדף?HOT 3 MTVאו 24?24!! מיכאלה או השיר שלנו?מיכאלה (אממ..אף פעם לא ראיתי השיר שלנו). שיקגו הופ או אי אר?אי אר!!! כבלים או יס?כבלים.. ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים זה אנחנו! סוף הדרך או רצים לדירה?
מה דעתך על פרוייקטY?ראיתי כמה פעמים.. נחמד. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לסוף שבוע "ג'וני דפ" שהיה בהוט. הכי מטומטמת?ביסלי! הכי חמודה?
הכי אקטואלית?
הכי מעצבנת? כל השאר.. בית ספר... שיעור אהוב? לא מוצאת..
שיעור שנוא? מורשת עם..בגלל המורה לשעבר.. מורה אהובה? המורה שלי של כיתה א'. מורה שנואה? המורה של שנה שעברה שמורשת עם. הכיתה הכי שווה? ח'. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מורשת עם (עלוב, הא?) הכי גרוע\ה? היסטוריה.

שטיצה

New member
אני עונה :]]

שם: דניאל גיל: מיקומך בארץ: רמת גן חבר\ה: לא מזל: עקרב צבע אהוב: כחול כהה, אדום ושחור צבע שנוא: צהוב וכתום מספר מזל: 4 יום אהוב: אין יום שנוא: אין רוצה... לחזור לבית ספר? לא שתהיה שביתה? כן שיהיה קיץ כל השנה? לא..איכס שיהיה חורף כל השנה? כן לעבור דירה? לא ממש משנה לי לעבור עיר? כנ"ל כמו קודם לעבור בית ספר? כן לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתול\ה? עקרבית הכי רחוק שהגעת? גבול ירדן-ישראל חבר\ה אחרון? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? הכי מעט זמן עם חבר\ה? מחשב... אייסי? יש- 267673766 מסנג'ר? יש- [email protected] אתר אהוב? תפוז
פרומים אהובים? שייגעצ
אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורום שייגעצ טלוויזיה... ערוץ מועדף? 13 בלווין MTVאו 24? ב24 יש יותר מידי שירי מזרחית דכאוניים
מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו עדיף שיקגו הופ או אי אר? איכס כבלים או יס? יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? איכס סוף הדרך או רצים לדירה? איכס מה דעתך על פרוייקטY? שולת. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא אוהבת פרסומות הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? שיעור חופשי שיעור שנוא? היסטוריה מורה אהובה? אין מורה שנואה? אין הכיתה הכי שווה? איכס באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אנגלית הכי גרוע\ה? ערבית

Crazy Girl2000

New member
שלי../images/Emo85.gif

שם:סהר גיל:עוד חודשיים וחצי 13 חבר\ה:אין. מזל:עקרב צבע אהוב:כחול כהה צבע שנוא:ורוד
מספר מזל:11 יום אהוב:שבת יום שנוא:אממ בחופש אין..אבל בבצפר זה תלוי במערכת שעות
רוצה... לחזור לבית ספר?לאאאאאאאאאאאאאאאא שתהיה שביתה?כן כן כן כן ולא יקחו לנו ימי חופש בחזרה
שיהיה קיץ כל השנה?ממש לא שיהיה חורף כל השנה?לא..שיהיה סתיו כל השנה :) לעבור דירה?לא. לעבור עיר?לא. לעבור בית ספר?כן. לעבור לארץ אחרת?לפעמים אינטימי יותר... בתול\ה?כן הכי רחוק שהגעת?שומקום חבר\ה אחרון?X כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?X הכי מעט זמן עם חבר\ה?X מחשב... אייסי?לאסובלת מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז,BME,וואלה פרומים אהובים?פירסינג וקעקועים,גוד שארלוט,שייגעצ, אימייל: הוטמייל או וואלה?אפחד מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?הורדה וצפייה\שמיעה בסרטים ושירים. טלוויזיה... ערוץ מועדף?יס ריל MTVאו 24?אפחד מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו
שיקגו הופ או אי אר?אפחד כבלים או יס?יסססס ערוץ הילדים או פוקס קידס?ערוץ הילדים(משוחדת) סוף הדרך או רצים לדירה?ריאלטי ישראלי סאקס מה דעתך על פרוייקטY?כנ"ל פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?אממ כל פרסומות שלא משדרים הרבה.וג' מכוערת לא נמצאת בה. הכי מטומטמת?של כיף...בעעעעע הכי חמודה?שיש את הפרסומות של קופת חולים כללית..עם הילד ששואל למה. הכי אקטואלית?אה? הכי מעצבנת?ג' מכוערת ולואיסנה בית ספר... שיעור אהוב?ערבית שיעור שנוא?אנגלית מורה אהובה?שירלי,המורה לערבית. מורה שנואה?רוויטל (שאני מקווה שלא תלמד אותי השנה) המורה לאנגלית הכיתה הכי שווה?שום כתה באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?ערבית הכי גרוע\ה?ספורט,מתמטיקקה

L i l A L o

New member
אני.

שם:ענת. גיל:15. מיקומך בארץ:החדר שלי. חבר\ה:אין. מזל:גם כן אין
הממ אריה. צבע אהוב:יש המון. שחור,כתום, תכלת.ארר אני אוהבת עוד. צבע שנוא:אין חיה כזו. מספר מזל:7. יום אהוב:אין כזה. יום שנוא:גם כן אין.. רוצה... לחזור לבית ספר?ממש לא..
שתהיה שביתה?בהחלט. שיהיה קיץ כל השנה?לא. שיהיה חורף כל השנה?נופ. לעבור דירה?זה יהיה נחמד. לעבור עיר?גם יכול להיות נחמד. לעבור בית ספר?אני עוברת
כלומר, לתיכון. לעבור לארץ אחרת?יכול להיות נחמד. אינטימי יותר... בתול\ה?בהחלט. הכי רחוק שהגעת?לא הגעתי רחוק. חבר\ה אחרון?הוו. כיתה ה'?
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?-- הכי מעט זמן עם חבר\ה?-- מחשב... אייסי?יש
152073846 מסנג'ר?יש. [email protected] אתר אהוב?תפוז,וואלה. פרומים אהובים?מש"ה, חברים, שייגעצ, רוזוול.. אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה. מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?אייסי,פורומים וואלה זון. טלוויזיה... ערוץ מועדף?3 MTVאו 24?24. מיכאלה או השיר שלנו?השיר שלנו. שיקגו הופ או אי אר?אף אחד. כבלים או יס?יס. ערוץ הילדים או פוקס קידס?אף אחד. סוף הדרך או רצים לדירה?אף אחד. מה דעתך על פרוייקטY?חבי כשאין מה לראות.. פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לא אוהבת. הכי מטומטמת?מלי לוי והברוז. הכי חמודה?אין. הכי אקטואלית?בעע הכי מעצבנת?הכל. בית ספר... שיעור אהוב?אין כזה בנתיים. אני חשובת שזה יהיה אמנות. שיעור שנוא?גם אין משהו מיוחד.. מורה אהובה?לא ידועת. מורה שנואה?לא יודעת. הכיתה הכי שווה?ח'. בהחלט. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?הממ.. אני די טובה במת'. אבל החופש השכיח ממני הכל. הכי גרוע\ה?היסטוריה.

למעלה