WakE Up

אני לא עונה, אתם מדמיניים זאת

שם: איריס גיל: 16 מיקומך בארץ: קריות חבר\ה:עדין אין אבל בדרך מזל: ביש? צבע אהוב: כחול צבע שנוא: ורוד מספר מזל: אין יום אהוב: חמישי יום שנוא: ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? לא!!! שתהיה שביתה? גם אם תהיה לא עוזר לי שיהיה קיץ כל השנה? לא, חפ מידי שיהיה חורף כל השנה? גם לא, קר מידי לעבור דירה? לא לעבור עיר? לא לעבור בית ספר? לא לעבור לארץ אחרת? כן, לצרפת אינטימי יותר... בתול\ה? לא הכי רחוק שהגעת? אם אני לא בתולה אז זה אומר שעד הסוף, לא? חבר\ה אחרון? רותם כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 7 חודשיים הכי מעט זמן עם חבר\ה?שבוע מחשב... אייסי? 284-764-931 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? אין פרומים אהובים? שייגעצ, השומר הצעיר אימייל: הוטמייל או וואלה? גם וגם מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? איציק טלוויזיה... ערוץ מועדף? ערוץ 3 MTVאו 24? שניהם מגעילים ת'תחת מיכאלה או השיר שלנו? גם מגעילים ת'תחת שיקגו הופ או אי אר? כמובן שאי אר כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? לא זה ולא זה סוף הדרך או רצים לדירה? רצים לדירה מה דעתך על פרוייקטY? מטומטם פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא סובלת פרסומות הכי מטומטמת? כנ"ל הכי חמודה? כנ"ל הכי אקטואלית? כנ"ל הכי מעצבנת? כנ"ל בית ספר... שיעור אהוב? לוגיקה שיעור שנוא? מתמ' מורה אהובה? אין מורה שנואה? המורה ללשון, היא ממש דקטטור הכיתה הכי שווה? ט' באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? פיזיקה הכי גרוע\ה? אזרחות וואי משעמם לי

נ י ל ק י

New member
אני!

שם:נילי כהן גיל:18+ מיקום בארץ:ראשל"צ חבר/ה: לא כרגע, למרות שיש משהו בבנייה מזל:טלה צבע אהוב: סגול צבע שנוא: חום! זה כזה צבע מפגר! צריך להוציא אותו, אבל הבעיה היא שאי אפשר להוציא אותו כי הוא אפילו לא נמצא בספקטרום! מספר מזל:17 יום אהוב: אין יום מיוחד, זה משתנה כל כמה זמן יום שנוא: כנ"ל רוצה..... לחזור לביצפר? למה לא? דווקא מתאים לי לעשות את יב' שוב שתהיה שביתה? לא! אני רוצה שכולם יחזרו כבר לביצפר כדי שאני אמצא עבודה טובה יותר! שיהיה קיץ כל השנה? ממש לא! שיהיה חורף כל השנה? yes please לעבור דירה? רק אם זה לדירה לבד בלי המשפחה לעבור עיר? למה? אני אוהבת את ראשון וכל החברים שלי פה לעבור בית ספר? חחחחחחחחח סיימתי כבר לעבור לארץ אחרת? כמו מילות השיר:"אין לי ארץ אחרת" פטריוטית עד הסוף אינטימי יותר... בתולה? כן הכי רחוק שהגעתי? מילים לא יכולות לתאר אבל לא הייתי רחוקה מהמעשה האמיתי חבר אחרון? עד לפני חודשיים כמה זמן הכי הרבה עם חבר? 4 חודשים הכי מעט זמן עם חבר? שבוע מחשב... אייסי? כן,124899115 מסנג'ר? כן, הבעיה היא שאני לא משתמשת בו ככה שאין טעם אתר אהוב? הפורומים של תפוז, וזה רק בגלל שאנילא גולשת הרבה באינטרנט אז אני מבלה את רוב הזמן פה וזהו פורומים אהובים? עתודה, ביולוגיה וכמובן שייגעצ אימייל:הוטמייל או וואלה? הוטמייל, יותר קל מהי פעילותי העיקרית ליד המחשב? לרקוד הולה! לא סתאם בדרך כלל זה לשוטט בפורומים ולשמוע מוסיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף? ביפ, אבל לאחרונה יורספורט וערוץ 1 (אבל לא שילמתי את האגרה! יעשו לי משהו?) mtv או 24? בלי להעליב אבל mtv לוקח בגדול כי ב-24 המוסיקה היא של זמרים מזרחיים או כל מיני שירים שמשמיעים כל הזמן ברדיו ואין לי עצבים לראות אותם גם בטלוויזיה... מיכאלה או השיר שלנו? wtf?! שיקגו הופ או אי אר? אי אר לוקח בגדול! כל יום חמיש בערוץ 10 בשעה 21:00 ובכל ימי השבוע בערוץ הולמרק ב-21:15 ובלילה ב-00:30 העונות הישנות כבלים או יס? כנראה שכבלים כי יש לי כבלים ואני מרוצה מהם ערוץ הילדים או פוקס קידס? שוהדה? סוף הדרך או רצים לדירה? יצא לי לראות רק את סוף הדרך כמה פעמים וזה היה ממש נחמד ככה שאני מעדיפה את סוף הדרך מה דעתי על פרוייקט Y? אין לי יס ככה שמה לעשות לא ראיתי פרסומות... איזו פרסומת אני הכי אוהבת? כל מה שיש בו מכוניות יפות או חיות הכי מטומטמת? כל הפרסומות שהמורדים פרסמו בזמן שהייתם בארץ וגם הפרסומות של אסקייפ, המפלצת הזאת ממש מכוערת! הכי חמודה? תשדיר השירות של מוטורולה בשידורי האולימפיאדה הכי אקטואלית? זאת כולה פרסומת, מה כבר צריך להיותר אקטואלי בה? הכי מעצבנת? עיין ערך 'הכי מטומטמת' בית ספר... שיעור אהוב? ביולוגיה,my love, במיוחד חיסון... אהה כן וגם אהבתי אנגלית מהסיבה הפשוטה שזה היה כמו שיעור חופשי בשבילי שיעור שנוא? מחשבים ומתמטיקה מורה אהובה? מחנכת/מורה לביולוגיה מורה שנואה? פאני המורה לאזרחות הכיתה הכי שווה?בגדול-יב' ובקטן-יב' 9 גן נחום 2004!!! באיזה מקצוע אני הכי טובה? ביולוגיה הכי גרועה? הציון הכי נמוך שלי בתעודת בגרות זה אזרחות ויש לי בזה 75 ככה שאני מניחה שאזרחות הוא הכי גרוע שלי...

Dj SuNsHiNe

New member
אז גם אני!

שם: נעמה גיל: 16 וחצי מיקומך בארץ: נתניה חבר\ה: הא? מזל: טלה צבע אהוב: כחול צבע שנוא: כל צבעי הצומי מספר מזל: 3 יום אהוב: רביעי יום שנוא: לאדעת רוצה... לחזור לבית ספר? לא ממש שתהיה שביתה? בכייף, למה לא? שיהיה קיץ כל השנה? לא ממש שיהיה חורף כל השנה? גם לא לעבור דירה? כן!!! לעבור עיר? כן!!!!!!!!!! לעבור בית ספר? לא... לעבור לארץ אחרת? לא!!!!!!!!!!! אינטימי יותר... בתול\ה? *אהמ.. אהמ* לא ענינכם הכי רחוק שהגעת? כנ"ל חבר\ה אחרון? כנ"ל כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? כנ"ל הכי מעט זמן עם חבר\ה? כנ"ל מחשב... אייסי? אוהבת מסנג'ר?לא עולה לי על המחשב אתר אהוב?אין ממש פרומים אהובים? שייגעצ, לינקין, דנה אינטרנשיונל, וכ'ו אימייל: הוטמייל או וואלה?YAHO! =) מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסי טלוויזיה... ערוץ מועדף? MTVאו 24?שניהם מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה! שיקגו הופ או אי אר? אי אר! כבלים או יס? גם וגם ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס קידס סוף הדרך או רצים לדירה? איכסה על שניהם! מה דעתך על פרוייקטY?לאדעת, לא ראיתי פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?עם הבחורה הגבוה והבחור הנמוך.. לא זוכרת מה הם פירסמו ואת הפרסמות של קורנטו עם הבחור שעושה בסוף שלום עם שתי אצבעות... הכי מטומטמת? של הבירה ואחוות הגברים או משו כזה הכי חמודה? הפרסומת של קורנטו הנ"ל הכי אקטואלית? לאדעת הכי מעצבנת? לאדעת.. רובן בית ספר... שיעור אהוב? תקשורות, ספרות,אנגלית.. שיעור שנוא? מתמטיקה! מורה אהובה?המחנכת והמורה לתקשורות והמורה לספרות והמורה לפיזיקיה!!! מורה שנואה? המורה לדמוקרטיה הכיתה הכי שווה? הכיתה שלי! באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?לאדעת הכי גרוע\ה? לאדעת

../images/Emo121.gif../images/Emo26.gif

שם: צליל
מיקומך בארץ: אילת
חבר\ה:
מזל: אריה
צבע אהוב: כחול
אדום
ורוד
צבע שנוא: צהוב|בנה| ירוק
חום
מספר מזל: 8
יום אהוב: אין
יום שנוא: אין
רוצה... לחזור לבית ספר? אמממ לא יודעת
שתהיה שביתה? כנ"ל.. אבל לי לא תההי בטוח
שיהיה קיץ כל השנה? חלילה וחס
שיהיה חורף כל השנה? כנ"ל
לעבור דירה? נופ
לעבור עיר? נופ
לעבור בית ספר? נופ
לעבור לארץ אחרת? נופ
מחשב... אייסי? 330974178 מסנג'ר?
אתר אהוב? תפוזזזז
פרומים אהובים? טלנובלות
אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? תפוז ומסנג'ר..
טלוויזיה... ערוץ מועדף? 24
ו3
MTVאו 24? לוידעת
מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו
אבל שתיהן אני אוהבת
שיקגו הופ או אי אר? ER
כבלים או יס? מעדיפה יס.. אבל יש לי הוט
ערוץ הילדים או פוקס קידס? אפחד
סוף הדרך או רצים לדירה? לא יודעת
מה דעתך על פרוייקטY? לא יצא לי לראות.. נשמע מטומטם
פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? מי אוהב פרסומות
הכי מטומטמת? כל פרסומת של יפית ג.
הכי חמודה? אמממ.... כל הפרסומות של אסקייפ
הכי אקטואלית? לוידעת
הכי מעצבנת? כל אלה של האבקות כביסה
בית ספר... שיעור אהוב? אין
שיעור שנוא? הכל
מורה אהובה? אין
מורה שנואה? כנ"ל הכיתה הכי שווה? שלי?
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? לא טובה בשום מקצוע..
אנגלית אולי
הכי גרוע\ה? מתמטיקה

הו!? ../images/Emo12.gif

צהוב זה צבע בסדר ורוד זה צבע יפע וחום זה צבע קדוש, אם את שונאת אותו אז לא כדאי לך להסתכל על אנשים, לרובנו יש שיער חום ועיניים חומות

חחחחחחחח...../images/Emo121.gif

אני לא שונאת צבעים כשהם על אנשים
(גם לי יש שיער חום
בערך
) אני שונאת צבעים כשהם על חפצים
חחחחח... וצהוב... לוידעת... לא אוהבת

תלוי איפה../images/Emo11.gif../images/Emo121.gif

וגם איזה גוון...
ירקרק סביר... ירוק כהה
וירוק רגיל... חולני

poma6969

New member
../images/Emo34.gifאניייייי =]]]]

שם:תומ גיל:15 עוד 10 ימים מיקומך בארץ:ראשל"צ חבר\ה:אין חברה,שיט =\ (אני בת..) מזל: בתולה צבע אהוב:שחור
צבע שנוא:לאדעת למה,ירוק מספר מזל:2 יום אהוב:שבת,יום לנוח יום שנוא: שישי. רוצה... לחזור לבית ספר? לא! שתהיה שביתה?כעע שיהיה קיץ כל השנה? לא =\ שיהיה חורף כל השנה?חצי חצי לעבור דירה?ממש לא לעבור עיר? לאאא. לעבור בית ספר?כעעע לעבור לארץ אחרת?מממ..אולי אינטימי יותר... בתול\ה?כע הכי רחוק שהגעת?עזבו.. =] חבר\ה אחרון?חברה,ליומיים ..ממש חברה אה? כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? 3 חודש הכי מעט זמן עם חבר\ה?יומיים מחשב... אייסי? יש 166999119 מסנג'ר? אין אתר אהוב?בלופ,ששששש פרומים אהובים? היהודים ושייגעצ! אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אייסי,פורומים טלוויזיה... ערוץ מועדף? 3 MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלהה
שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס?הוט! ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים,יותר ישן =] סוף הדרך או רצים לדירה? לא רואה אף אחד מה דעתך על פרוייקטY? מגעיל? פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? אממ אממ לאדעת הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? אנלא אגיד חופשי,אז אנגלית שיעור שנוא? מתמטיקה! או היסטוריה מורה אהובה? המחנכת שלי! מורה שנואה? כולן הכיתה הכי שווה? הכי שווה הייתה כיתה ח'..לאדעת מה איתכם באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אינגליש הכי גרוע\ה? מתמטיקה..פאק איט,והיסטוריה,ולשון ,והכל =]

תות15

New member
גמאאאאאני רוצה!!!

שם: עדי גיל: כמעט 16 מיקומך בארץ: אור יהודה חבר\ה: יש, 7 וחצי חודשים מזל: קשת צבע אהוב: סגול צבע שנוא: לוידע מספר מזל: 4 יום אהוב: תלוי במערכת.. יום שנוא: רביעי בדרך כלל רוצה... לחזור לבית ספר? אני חושב שכן שתהיה שביתה? כן שיהיה קיץ כל השנה? לא שיהיה חורף כל השנה? לא לעבור דירה? כן לעבור עיר? בעתיד כן לעבור בית ספר? אני שוקל לעבור לעבור לארץ אחרת? לא אינטימי יותר... בתול\ה? כן הכי רחוק שהגעת? .. חבר\ה אחרון? תם, חברה שלי.. כבר 7 וחצי חודשים כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? למעלה הכי מעט זמן עם חבר\ה? 3 שבועות בערך מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? לא איכס אתר אהוב? האתר של השבט שלי.. פורומים אהובים? צופים.. והשאר אני כותב מידי פעם אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? בזמן האחרון יצא לי לשחק.. בדרך כלל פורומים ואיסי טלוויזיה... ערוץ מועדף? לא רואה MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה שיקגו הופ או אי אר? הא?! כבלים או יס? כבלים ערוץ הילדים או פוקס קידס? הא?! סוף הדרך או רצים לדירה? לא מכיר מה דעתך על פרוייקט Y? ראיתי פעמיים והיה משעמם טילים פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא אוהב הכי מטומטמת? .. הכי חמודה? .. הכי אקטואלית? .. הכי מעצבנת? .. בית ספר... שיעור אהוב? פיזיקה.. השנה זה ישתנה כנראה שיעור שנוא? מתמטיקה.. שגם זה כנראה ישתנה השנה כי מחליפים ת'מורה מורה אהובה? המרכזת שכבה שלי.. היא אחלה מורה שנואה? יש מספיק הכיתה הכי שווה? בבצפר שלי? חההה.. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? יש מספיק כאלה.. הכי גרוע\ה? אלקטרוניקה

אוקיי אני חדשה אז כדי שתכירו...

שם:ליז גיל:14 מיקומך בארץ:איזור המרכז,סביבות נתניה. חבר:לא מזל:סרטן צבע אהוב:שחור/אדום/כחול צבע שנוא:צהוב מספר מזל:3 יום אהוב:שישי יום שנוא:ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?ממש לא... שתהיה שביתה?כן שיהיה קיץ כל השנה?לא שיהיה חורף כל השנה?כן לעבור דירה?לא לעבור עיר?כן,ודחוף לעבור בית ספר?כן לעבור לארץ אחרת?לא אינטימי יותר... בתול\ה?כן חבר\ה אחרון?לפני בערך 4 חודשים כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?חצי שנה הכי מעט זמן עם חבר\ה?שיעור אחד חח 45 דקות... מחשב... אייסי?301006497 מסנג'ר?בעעע אני אף פעם לא זוכרת אותו אתר אהוב?הייד פארק פרומים אהובים?פיות שדונים וכל השאר&פירסינג וקעקועים&עדי שרון&אוונסנס [הייד פארק] אימייל: הוטמייל או וואלה?וואלה טלוויזיה... ערוץ מועדף?24 או ערוץ 14-יס Y MTVאו 24? 24 מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר? אי אר כבלים או יס? יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? לא ראיתי את שניהם המון זמן אז אין לי מושג סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? תוכנית שווה ביותר... פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? אף אחת הכי מטומטמת? הכי חמודה? של הנייר טואלט [עם הכלבים האלה] הכי מעצבנת?של נעלי בירקנשתוק [או איך שלא קוראים לזה] בית ספר... שיעור אהוב? אומנות שיעור שנוא? תנ"ך/היסטוריה/ספורט מורה אהובה?אין! מורה שנואה?כולם! הכיתה הכי שווה?אין..... באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?אומנות/הבעה/חקלאות[חח]/ביולוגיה הכי גרוע\ה?ספורט/תנ"ך

../images/Emo95.gif (ואתם חושבים שאכפת לי מתי

השאלון נשלח? טעות.) שם:תם גיל:13 וחצי מיקומך בארץ:גולן חבר\ה:אין מזל:דלי צבע אהוב:אדום צבע שנוא:ירוק זית מספר מזל:2/8/10 יום אהוב:במשך השנה- שלישי. בחופש זה לא משנה... יום שנוא:ראשון רוצה... לחזור לבית ספר?בערך, רק כדי לפגוש את כולם,אני מתגעגעתתתת שתהיה שביתה?לא, זה מעצבן, ומורידים שנה אחרי זה שיהיה קיץ כל השנה?לאאאאאאאאאא שיהיה חורף כל השנה?בבקשה כן... מישהו יכול לסדר לי את זה? לעבור דירה?לא וכן, טוב לי פה, אבל משעמם. אבל יותר בטוח. אבל משעמם.אבל יותר יפה.אבל משעמם.אבל... (הבנתם ת'פואנטה,לא?) לעבור עיר?אותה תשובה. לעבור בית ספר?אני עוברת, גם השנה וגם שנה הבאה. לעבור לארץ אחרת?נראה אינטימי יותר... בתול\ה?כן הכי רחוק שהגעת?כלום
למה אני תמיד רוצה את מי שלא רוצה אותי?! חבר\ה אחרון?לפני שנה, וזה היה רע. (יופי תם,אז למה שמרת על זה שלושה חודשים,לוידעת.) כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?שלושה חודשים הכי מעט זמן עם חבר\ה?פחות מ24 שעות, נו, כיתה ה' מה אתם רוצים לעזאזל?! מחשב... אייסי?179474733 מסנג'ר[email protected] אתר אהוב?תפוז?לוידעת פרומים אהובים?פאנפיקים,שייגעצ,בנות,יוני בלוך אימייל:eek:[email protected] הוטמייל או וואלה?וואלה מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?פורומים/מסנג'ר טלוויזיה... ערוץ מועדף?YESREAL MTVאו 24?MUSIC BOX מיכאלה או השיר שלנו?לא ראיתי מיכאלה אז השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר?אי אר כבלים או יס?יס ערוץ הילדים או פוקס קידס?ראיתי ערוץ הילדים פעם... סוף הדרך או רצים לדירה?סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY? רעעעעע פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?לא אוהבת, לא אכפת לי,לא עונה יותר. הכי מטומטמת? הכי חמודה? הכי אקטואלית? הכי מעצבנת? בית ספר... שיעור אהוב? מתמטיקה, זה היחידי שמאתגר אותי טיפה... שיעור שנוא? ערבית,משעמם פחדדדד מורה אהובה? המחנכת שלי. מורה שנואה? לאנגלית. זוועה. הכיתה הכי שווה? שלי. באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? בהרבה, רוב התעודה שלי זה מאיות (אבל אני רק עולה לח' נון,יש לי עוד כמה שנים...) הכי גרוע\ה? ספורט ומתמטיקה,85.

למעלה