WakE Up

L i l A L o

New member
איי איי .. חזיי.. חזיי...

לא אמרתי לך כבר שאתה לא חייבת לגרום לכולם לכתוב בשגיעוט כתיו?

sunshiner

New member
תשובותי ה...תשובותיות

אגב אני חדש אז שלום לכוווולם
שם: מתן שיינר גיל: אמרתי לכם שקוראים לי מתן! מיקום בארץ: ראשל"צ מזל: אין לי צבע אהוב: יש מלא, אבל כרגע כחול ימי כזה צבע שנוא: אפור כהה מספרי מזל: 2,4,6,8,10,11,12,14,16,18,20,23,68,90 (ומי שבאמת קרא את כל המספרים שחירבשתי פה יכול לבחור לעצמו סכום מהמספרים שכתבתי...באגורות) יום אהוב: שישי יום שנוא: שני (I Hate Mondays!, מי שראה שרק 2 יבין) רוצה... לחזור לבית הספר? לא מסתיר את געגועי לאווירה :) שתהיה שביתה: כן, ואם זה יעזור גם למורים אז כולם מרוויחים :) שיהיה קיץ כל השנה: באופן נחרץ לא! לא יהיו גשמים, העולם יתייבש וזה יביא לשליטת השטן בכדוה"א!!! וחוץ מזה לא מגוון אז לא יהיה כיף שיהיה חורף כל השנה: כנ"ל רק עם מבול שיציף את כדוה"א ויהיה חרא לעבור דירה: לא לעבור עיר: לא לעבור חדר: אממממ או לעבור או לשנות ואני עובד על זה למרות שלא שאלתם :) לעבור ביצפר: הייתי רוצה לקחת את כל החברים שלי מהביצפר הזה ולהעביר אותם לביצפר אחר בראשון שיש לי שם מלא חברים לעבור לארץ אחרת: לא ולא אינטימי יותר... בתול? אני פאקינג בן 14! הכי רחוק שהגעת: ארה"ב חבר: הייתה לי אחת ליומיים בכיתה ו' מחשב... אייסי: 263852704 מסנג'ר: [email protected] פורומים אהובים: פיפוש, טיפקס, שייגעצ (ליק ליק), הדג נחש ובטח בקרוב יהיו עוד כמה... אימייל: בוואלה, הכתובת מפיעה למעלה איפה שהמסנג'ר פעילות עיקרית ליד המחשב: אינטרנט, פורומים, אייסי/מסנג'ר, משחקי אינטרנט קטנים טלוויזיה... MTV או 24: למרות ששני הערוצים באותה רמה בערך, בעברית זה נשמע יותר טוב :) מיכאלה או השיר שלנו: השיר שלנו (הסיבה בשאלה הבאה) כבלים או יס: יס (חבל שאין לנו את ביפ!) ערוץ הילדים או פוקס קידס: ערוץ הילדים, בגלל הנוסטלגיה והפיג'מות סוף הדרך או רצים לדירה: The same SHIT פרוייקט Y: ריאליטי במיטבו=חרא טהור פרסומות: רובן משעממות להפליא בית ספר... שיעור אהוב: מוזיקה (עד לפני שנה היה לנו :( ) שיעור שנוא: ערבית (הספרותית משעממת ולא יעילה)

אני ^_^

שם: שאיה גיל: 14 וחצי מיקומך בארץ: תל אביב חבר\ה: נופ מזל: דלי ^_^ למרות שהייתי מתה להיות עקרב.. מזל שולט צבע אהוב: אדום וסגול ^^ צבע שנוא: אין דבר כזה מספר מזל: 7 למרות שהוא לא כל כך מזליסט מזמן האחרון
יום אהוב: אין יום שנוא: פעם זה היה ימי רביעי, עכשיו דווקא אין לי ^^;; רוצה... לחזור לבית ספר? כן.. מתגעגעת לחברה שתהיה שביתה? גם, אבל לא בחודש הראשון כי זה כל החגים ובמילא לא לומדים שיהיה קיץ כל השנה? לא!!!
שיהיה חורף כל השנה? אולי.. אני אוהבת חורף ^^ לעבור דירה? לא יודעת, לא לא נראה לי לעבור עיר? אולי.. לא יודעת גם לא נראה לי! הייתי רוצה לעבור למקום ממש מסויים שזלא רחוק כל כך לעבור בית ספר? לא!! *צווחת* לעבור לארץ אחרת? כן בטח אינטימי יותר... בתול\ה? אפקורס הכי רחוק שהגעת? מממ? חבר\ה אחרון? ז'!?
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? יום
הכי מעט זמן עם חבר\ה? יום
מחשב... אייסי? סטח! 349011118 מסנג'ר? אין
אתר אהוב? תפוז וואולה.. אבל עדיף תפוז פרומים אהובים? כל מה שאני משתתפת: דוליז, שייגעצ, סאקורה, הארי פוטר ופאנפיקים אימייל: וואלה! מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים קומונות ואיסיקיו טלוויזיה... ערוץ מועדף? לא יודעת, 24,MTV, 22, ערוץ הילדים אם יש משהו נחמד ^^ MTVאו 24? לא יודעת, שאלה מחשילה, אני מתה על מוזיקה. נראה ש-24 לוקח מיכאלה או השיר שלנו? מיכאלה.. אין יס
שיקגו הופ או אי אר? הו!?
כבלים או יס? כבלים >< וגם זה בסיסי ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים (*אהמ*סאקורה*אהמ*) סוף הדרך או רצים לדירה? נקסט
מה דעתך על פרוייקטY? אין לי יס, סתם תוכנית פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? ילד הסנדוויץ שבורח לסבתא.. גבינת עמק *"מה שבאמצע הוא החשוב!"* הכי מטומטמת? יש הרבה.. אני לא סופרת
נראה שכרגע מובילה עוף טוב
הכי חמודה? של הבגדים הלבנים ^______^ "נמאס לי" חיחי מזכיר לי את עצמי כשהייתי קטנה הכי אקטואלית? נקסט!?
הכי מעצבנת? עוף טוב?! :D ממ.. לא ביקשטוק! זאת פרסומת שאני אתן לו מכות.. אהה ו-015 עם חיים החט
אני לא סובלת את הבנאדם בית ספר... שיעור אהוב? ספרות, הבעה והבנה, מתמטיקה ^_^ שיעור שנוא? גיאוגרפיה.. ואולי טיפה אנגלית מורה אהובה? לא נראה לי שיש לי.. אוו אני יודעת המורה לטכנולוגיה יעקוב.. בנאדם נחמד!
מורה שנואה? המורה לגיאוגרפיה עמליה.. מי שאמר שמורות לגיאוגרפיה מטומטמות צדק
הכיתה הכי שווה? נראה לי ש-א'
לא סתם ברצינות!? ח'/ט' .. בלי בגרויות ועדיין בוגרים בערך באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? מתמטיקה נראה לי.. למרות שגם באומנות וספרות אני טובה הכי גרוע\ה? ערבית אבל יש לי פטור
אני אני הולכת על אנגלית (כן יש לי בעיית שפות :p)

שטיצה

New member
עכשיו אני אוהבת אותך אפילו יותר^__^

זה כה מחמיא שאנשים רוצים להיות מזל עקרב^^

^___^ יייפי! אמא מזל עקרב

דניאל את מזל עקרב!?
צריך לסגוד *בונה מקדש סוגדת.. מביאה את שלג (הכלבה שלי) שתוך שנייה הורסת הכל* אבל גם דלי זה נחמד ^_^

../images/Emo26.gif

שם: שירי גיל: 14 [+קצת.] מיקומך בארץ: מעלה אפרים, בקעת הירדן חבר\ה: אין מזל: סרטן צבע אהוב: שחור, גווני הכחול, אדום. צבע שנוא: אנלא שונאת צבעים. מספר מזל: אני נגד מספרים שמביאים מזל
יום אהוב: שישי יום שנוא: ראשון [השנה הוא עשה לי טראומות, יום ארוך בבצפר, 4 שעות מתמטיקה] רוצה... לחזור לבית ספר? הכי לא שבעולם שתהיה שביתה?
שיהיה קיץ כל השנה?
שיהיה חורף כל השנה?
- אני אוהבת חורף, נורא, אבל אם זה היה כל השנה אני חושבת שזה היה נהיה פחות כיף בשלב מסויים. הייתי רוצה שרוב השנה תהיה חורף, אבל שיהיה גם סתיו ואביב [קיץ לא
] לעבור דירה? אם זה מחוץ לישוב שלי - כן לעבור עיר? הו כן לעבור בית ספר? כן
לעבור לארץ אחרת?
. אממ, אני חושבת שאשמח לנסות, למרות שהרעיון קצת מפחיד אותי. אינטימי יותר... בתול\ה? קדושה הכי רחוק שהגעת? נשיקה חבר\ה אחרון? אני לא מחשיבה אף אחד מהחברים שלי לרציניים ולכן אשתוק בנושא כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? כנ"ל הכי מעט זמן עם חבר\ה? כנ"ל מחשב... אייסי? כן מסנג'ר? כן [נו מה, שניהם] אתר אהוב? תפוז, במה חדשה, ישרא, וואלה פה ושם... פרומים אהובים? אמ. אני הכי הרבה בסופרים צעירים ואוונסנס. אימייל: הוטמייל או וואלה? וואלה
מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? תיקשורת עם העולם. טלוויזיה... ערוץ מועדף? 19 בYES [ריאליטי... אוו.] MTVאו 24? שניהם מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר?
כבלים או יס? יס
. ערוץ הילדים או פוקס קידס? NONE סוף הדרך או רצים לדירה? זה לא אותו דבר? :S מה דעתך על פרוייקטY? אין כמו הראשון, נקשרתי יותר, אבל זה תמיד מעביר ת'זמן פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא עולה לי משהו ספציפי כרגע, העיקר שג. יפית לא עושה אותה הכי מטומטמת? כל מה שג. יפית עושה הכי חמודה? כל מה שג. יפית לא עושה הכי אקטואלית? מה? הכי מעצבנת? כל מה שג. יפית עושה :S בית ספר... שיעור אהוב? ספרות ואנגלית שיעור שנוא? מתמטיקה מורה אהובה? המורה לגאוגרפיה היא בנאדם טוב
[מלעשות שנדפקה עם מקצוע משעמם]. אני אוהבת גם ת'מורה לספרות, בערך. וזאת של אנגלית משעשעת [אבל רעה] מורה שנואה? ח'דס
דבורה
הכיתה הכי שווה? יא' באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אנגלית וספרות הכי גרוע\ה? השנה לא הלך לי במתמטיקה...

נ י ל ק י

New member
לא יכולתי שלא לשים לב

שאת בת 14 (+קצת) ואתל אומרת שהכיתה היכ כיפית היא יא' איך בדיוק הגעתי למסקנה הזאת?

הגעתי למסקנה הזאת

בגלל שבכלל חשבתי על שאלה אחרת בראש, האמת :S חשבתי ישר על השיכבה האהובה עליי ואמרתי יא'. אז אוטומטי עניתי שהכי כיף שם... הייתי רוצה להיות בשיכבה של האנשים האלה. [אני גרה במקום נורא קטן, מכירה כל אחד ואחד מכל שיכבה שהיא]

oRockGirLr

New member
בלע בלע בלע =] ../images/Emo105.gif

שם: אור
מיקומך בארץ: קרית אתא. חבר\ה: לא רוצים אותי
[
] מזל: מאזניים. צבע אהוב: כתום
ושחור
צבע שנוא: חאקי
מספר מזל: הממ.. שאלה מכשילה. יום אהוב: שישי =] יום שנוא: שבת - ראשון. מעבר כזה מזעזע. =[ מחרות לעבדות! רוצה... לחזור לבית ספר? לא ממש שתהיה שביתה? למה לא
שיהיה קיץ כל השנה? לא תודה (הא הא הא - בדיחה פרטית
] שיהיה חורף כל השנה? לא כל השנה... שלא ימאס חלילה:) לעבור דירה? השיפוצים החלו =] אבוד כבר לעבור. לעבור עיר? כן, למצפה עדי. לעבור בית ספר? הוווו יאאאא
לעבור לארץ אחרת? לא. לעולם לא
*טראומות* אינטימי יותר... בתול\ה? אכן כן :) הכי רחוק שהגעת? ממ נשיקות, נגיעות וכו'
חבר\ה אחרון? לא ברור במיוחד, אבל כנראה שרעות. כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חצי שנה [למרות שזה לא היה רציני במיוחד], ושנה וחצי שזה היה בכיתה ב' וחצי מ-ג'
הכי מעט זמן עם חבר\ה? יום
[כיתה ד'] מחשב... אייסי?
מסנג'ר?
אתר אהוב? תפוז פרומים אהובים? ערוץ 24, היהודים ורוק ישראלי.. אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים, מוזיקה, אייסיקיו/מסנג'ר טלוויזיה... ערוץ מועדף? לא אוהבת טלויזיה. MTVאו 24? 24 [לייק תה דה
] מיכאלה או השיר שלנו? שירנו
שיקגו הופ או אי אר? אי אר. כבלים או יס? יס =] ערוץ הילדים או פוקס קידס? שנים שלא ראיתי אחד מהערוצים, אבל פעם העדפתי את ערוץ הילדים. סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך =[ מה דעתך על פרוייקטY? השני סתם גרוע, לא רואה. אבל בראשון דניאל היה <<מתלהבתשאנימכירהאותואישיתעודלפנישהואהיהבפרוייקט>>
פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? לא זוכרת... הכי מטומטמת? כל הפרסומות של האבקות כביסה. הכי חמודה? אוף לא עולה לי שומדבר כרגע =[ הכי אקטואלית? ^^ הכי מעצבנת? עם הילדדדדדדדדדדדד שאומר "אמא אין לי כוח ללכת לגן, יש לי מיגרנה" אוייייייייייייייייייייייייייי הוא כל כך מעצבן
בית ספר... שיעור אהוב? כימיה. [לא להרוג אותי
] שיעור שנוא? מתמטיקה. בלעכס. מורה אהובה? אפרת, המורה לאנגלית [אבל היא לא תלמד אותי יותר
] מורה שנואה? המחנכת, המורה לגיאוגרפיה והרשימה עוד ארוכה. הכיתה הכי שווה? אין אצלי בבית ספר דבר כזה
באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? לשון, הבעה והבנה.
הכי גרוע\ה? שמעון בוסקילה. חח סתם יש עכשיו שיר שלו ב24
אממ נראה לי שמתמטיקה
אה וערבית! איכס

BaBy LiS

New member
אני=]

שם: ליסה גיל: 13 מיקומך בארץ: חולון חבר\ה: אין.. מזל: טלה צבע אהוב: צהוב כתום וירוק צבע שנוא: אף צבע.. אה חרדל בלעכס מספר מזל: 4 יום אהוב: שישבת יום שנוא:ראשון רוצה... לחזור לבית ספר? ככה... שתהיה שביתה? כה=] שיהיה קיץ כל השנה? כה שיהיה חורף כל השנה? לאא לעבור דירה? כה כמה שיותר רחוק!!! לעבור עיר? כנ"ל לעבור בית ספר? כה!!!!! לעבור לארץ אחרת? אממ לא... בלעככסס אינטימי יותר... בתול\ה? כה הכי רחוק שהגעת? אימממ ש... לאוצה.. חבר\ה אחרון? חודש לפני היומולדת שלי חחח כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? חודשיים=\ הכי מעט זמן עם חבר\ה? שבועיים חח מחשב... אייסי? 193758983 מסנג'ר? [email protected] אתר אהוב? איממ תפוז וישרא=] פרומים אהובים? חברויות ושייגעצ=] אימייל: הוטמייל או וואלה? חחשניהם מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? פורומים אתרים וכו'... טלוויזיה... ערוץ מועדף? יס ריאל ו24 MTV MTVאו 24? שניהם מיכאלה או השיר שלנו? השיר שלנו שיקגו הופ או אי אר? בלעכס כבלים או יס? יס ערוץ הילדים או פוקס קידס? ערוץ הילדים =] סוף הדרך או רצים לדירה? סוף הדרך מה דעתך על פרוייקטY?לורואה.. אינלי ת'ערוץ פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? שונאת פרסומות בלעכבס הכי מטומטמת? כולם הכי חמודה? =\ במבה הישן חח הכי אקטואלית? לודעת.. על המכות בבית :( הכי מעצבנת? כל ה"מויי כיף" חחח דורש כאףף תראו אותי אני פקאצה בלעכס בית ספר... שיעור אהוב? איממ חופשי? חחח סתם איממ נראהלי חשבון למרות שאני חראאא בזה שיעור שנוא? אנגלית מורה אהובה? המחנכת מורה שנואה? חשבון ואנגלית ואולי גם ספורט היא הביאה לי השעייה=( ורק בגלל הברזה=( הכיתה הכי שווה? איימ לאור הפרעת פקאצות בכל כיתה אז ז-3 [ח חחח] באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? אימממ היסטוריה הכי גרוע\ה? אנגלית

../images/Emo141.gif גמני רוצה../images/Emo3.gif

שם:
גלו'ש/גלושית/גלי גיל:
15 וחצי עוד מעט מיקומך בארץ:
איזור חיפה חבר\ה:
פנוייה להצעות מזל:
דגיםםם
צבע אהוב:
כתום, שחור, תכלת צבע שנוא:
צהוב מספר מזל:
1,5 יום אהוב:
שישבת יום שנוא:
אין רוצה... לחזור לבית ספר?
כן, הא!?.. ברור שלא
שתהיה שביתה?
אם אנ'לא רוצה לחזור לביצפר אז...*חשיבה של כמה דק' תביא אתכם לתשובה
* שיהיה קיץ כל השנה?
לאלאלאלא
שיהיה חורף כל השנה?
לאלאלאלאלא
לעבור דירה?
הבית עצמו סבבה..אבל הייתי רוצה לעבור למרכז..[לא שרע לי פה..אבל כל הדברים הכי שווים קורים בת"א
] לעבור עיר?
^^^ לעבור בית ספר?
פאקינג כן
לעבור לארץ אחרת?
אפשרי אינטימי יותר... בתול\ה?
אכן הכי רחוק שהגעת?
אתם חייבים לדעת?! לא רוצה להגידדדד
חבר\ה אחרון?
מפגר
כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה?
שנה וחודש. ולמרות שזה נשמע רציני-זה ממש לא היה רציני
הכי מעט זמן עם חבר\ה?
יום
מחשב... אייסי?
מה איתו? לתת ת'מס'? לא רוצה, אנ'לא אוהבת ת'איי סי
מסנג'ר?
שולט
[email protected] אתר אהוב?
פורומים מסויימים פרומים אהובים?
כלמיני אימייל: הוטמייל או וואלה?
Hotmail מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב?
פורומים, הורדת+שמיעת מוזיקה טלוויזיה... ערוץ מועדף?
MTV, 24, 3, YesY, YesReal MTVאו 24?
בזמן האחרון 24 מיכאלה או השיר שלנו?
השיר שלנווווו
שיקגו הופ או אי אר?
לא ולא כבלים או יס?
Yesssss
אבל אין MtvHits...בעע
ערוץ הילדים או פוקס קידס?
ערוץ הילדים?..[הפיג'מותתת
] סוף הדרך או רצים לדירה?
לא ולא מה דעתך על פרוייקטY?
קורע
[ראיתי אתמול את צ'ינו..במציאות..חעחעח
] פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת?
של פליפה מתפעל מעצמו מול המראה...קורעעעעעע
הכי מטומטמת?
פליפה מתפעל מעצמו מול המראה
הכי חמודה?
לא'דעת הכי אקטואלית?
לא'דעת הכי מעצבנת?
אוהווו יש המוןן בית ספר... שיעור אהוב?
חופשי?.. שיעור שנוא?
הכל מורה אהובה?
אנ'לא יודעת איזה מורות ילמדו אותי השנה אבל בשנה האחרונה אהבתי ת'מורה ללשון, רות אלימלך ואת המורֶה לטכנולוגיה/זה"ב [השיעורים שלו הם כמו שיעורים חופשיים]..כולם אמרו שהוא מה זה חרמן..[אולי בגלל שכל הבנות קיבלו אצלו 85+ והבנים 60-!? חעחעחע
] מורה שנואה?
המחנכת שהייתה לי ב-ז',ח',ט'-רחל [פאקינג] מורן הזו*ביייייייייפ*,המורה לתנ"ך-עליזה פלג [דומה לפודל
באמת
], המורה להיסטוריה-יפה כהן הקופה
מוות לכולן
הכיתה הכי שווה?
לא'דעת באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה?
ממממ...לשון...? הכי גרוע\ה?
מתימטיקה
היסטוריה, תנ"ך

p p p o o o

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifאנייייייייי../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif

שם: עידן גיל: 15 מיקומך בארץ: כפר סבא חבר\ה: אה? מזל: סרטן צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אפור ניראה לי מספר מזל: 6 יום אהוב: היומולדת שליי (28/6) יום שנוא: אממ לא יודע.. רוצה... לחזור לבית ספר? לא שתהיה שביתה? כן שיהיה קיץ כל השנה? אממ אם אפשר אז חצי.. שיהיה חורף כל השנה? לאאא לעבור דירה? אממ תלוי לאיפה לעבור עיר? לאא לעבור בית ספר? לאאא לעבור לארץ אחרת? אממ אולי אחרי הבצפר אינטימי יותר... בתול\ה? כן.. הכי רחוק שהגעת? היתחרמנות והיצטרפטות חבר\ה אחרון? נילי כמה זמן הכי הרבה עם חבר\ה? שבועיים וחצי הכי מעט זמן עם חבר\ה? יומיים מחשב... אייסי? 129400556 מסנג'ר? אממ אין לי כוח..עדייף איסיקיו.. אתר אהוב? www.nimrodshykler.up.co.il שברוב יעלה האתר המחודש!!! פרומים אהובים? השבט , סלולארי , מוניקה סקס , רוק ישראלי אימייל: הוטמייל או וואלה? הוטמייל מהי פעילותך העיקרית ליד המחשב? אממ עזבו... טלוויזיה... ערוץ מועדף? 22 MTVאו 24? 24!! מיכאלה או השיר שלנו? ברורר שמיכאלה שיקגו הופ או אי אר? לא רואה את שניהם.. כבלים או יס? כבליםםם ערוץ הילדים או פוקס קידס? פוקס קידסס סוף הדרך או רצים לדירה? טחחח אף אחד מהם מה דעתך על פרוייקטY? נחמד אבל לא יותר... פרסומות... איזה פרסומת את\ה הכי אוהב\ת? אממ וואי..לא יודע.. הכי מטומטמת? אממ של כל האבקות כביסה וזה הכי חמודה? סלקום הכי אקטואלית? של חדשות ערוץ 2 הכי מעצבנת? אורנג' בית ספר... שיעור אהוב? אממ וואי..לא יודע.. שיעור שנוא? מתמטיקהה וצרפתיתתת מורה אהובה? עזבתי תבצפר לטובת התיכון.... מורה שנואה? אוי יש הרבה.. הכיתה הכי שווה? י'8 בהרצוגגגגגגגגגג באיזה מקצוע את\ה הכי טוב\ה? ספרות תנך היסטוריה ניראה לי הכי גרוע\ה? צרפתית (40..) זהווווווווווו

למעלה