אנימו

New member
מרים- שלום לך. ברוכה הבאה ובוקר

טוב. אני רואה שהיתה לך השכמה של ממש.....

דרדרית

New member
בוקר נפלא ומקסים לכולנו../images/Emo42.gif

חייבת לציין שמשתדלת לפתוח ת'עיניים עם הקפה מול המסך הזה ולקרוא ולנסות להתעדכן רק מקווה לא לשפוך את הקפה על המקלדת.... <בפעם הקודמת שזה קרה... המקלדת מאד לא נהנתה והפסיקה לעבוד>

bimbo.

New member
בוקר טוב חברים טובים. אתמול../images/Emo141.gif

לא הצלחתי להכניס "תגובה", ובמקום הופיע לי דף משונה.
אז היום אני רוצה להודות למקסימה, וללאה שלום על ברכותיהן.
אנימו, איפה היו שירים רוסיים? הם תמיד מעלים אצלי דמעות התרגשות. יש לי את התקליטור "בללייקה", שאותו גם נתתי כאן למישהו שמאוד אוהב את השירים הללו, ויש לי גם את "לילות מוסקבה", מבוצע בעברית אבל יפה מאוד.
דרדרונת, אז עם הקפה הרווחת מקלדת חדשה. לכל היותר תהיה לך עוד אחת חדשה. לא כן?

אנימו

New member
אודו-אתה נראה מאוד אלגנטי....

בעמק - אני רגילה שהולכים עם חולצות כחולות ...זו מודה חדשה עכשיו? מתאים לך האלגנטיסימו, אל תדאג!

ע ו מ ר 4

New member
הייייי אנימו....

אודו הוא עירניק מיוחד. חולצות כחולות יש בתנועה ולקיבוצניקים.(גם להם כבר אין...כולם עובדים בחוץ)

י מ י ת 2

New member
צהרים טובים../images/Emo24.gif../images/Emo42.gif

כבר צהרים. כל הבקר הייתי עסוקה. קראתי את שכתבתם. נעים להרגיש חלק מחבורה כל כך נחמדה וסימפטית ומעודדת. אודו אתה נראה ממש נהדר. למי שלא יודע מה לעשות בשעות הלילה, הקשיבו ליובב כץ ברשת ב' ממש פנינים. מה שאנשים מספרים על עצמם ברדיו. מישהו יכול להבין איך אנשים רציניים, כמו שהם מעידים על עצמם, מוצאים פורקן, או חושבים שיפתרו את בעיותיהם ,המסובכות באמת, באמצעות שיחה ברדיו? מוזר וגם משעשע ועצוב בעת ובעונה אחת. הקורמורנים נוחתים על הים. והים שקט ורגוע.

אנימו

New member
ימית- אני באמת שואלת את עצמי, כשאני

מקשיבה לתכנית הזו וגם לאחרות בסגנון דומה, מה מביא את המאזינים לחשוף עצמם כל כך ברדיו. יתכן שמדלגים על שלב המודעות לחשיפה ודוקא העובדה שמדברים עם מישהו שאינו נראה ועוד דרך "מחסום " הטלפון המטעה, מגבירה את פתחון הפה שלהם....אנשים גם מחפשים פתרונות אינסטנט . מהירים וחד משמעיים וחושבים שיפתרו הבעיות בשיטת ה"זבנג וגמרנו"..... ואיזה יופי לך שאת חוזה בקורמורנים...

אנפה2

New member
ימית ! שני דברים יש לי להגיד בקשר

ליובב כץ, א. הוא היה אצלינו בהרצאה, הזמנתי אותו , הבן אדם לא יודע לפתוח את הפה שלו בפני אנשים, זה היה מדהים כמה הוא מלא מאחורי המקרופון וכמה הוא חסר תושיה מול קהל, ואותו הדבר ורדה רזיאל ז'קונט, עמדה מולינו ולא ידעה מה להגיד. ב. בקשר לאנשים שמתקשרים, בדרך כלל אם מישהו מהמכרים שומע, מיד יודעים מי השואל והמדבר, קול זה דבר מאוד מסגיר, אני זיהיתי 2 ממכרי כאשר פנו לרדיו לקבל ייעוץ, ואני פעם עליתי לתוכנית של אודטה , ומיד לאחר חצי שעה התקשרו אלי 4 מחברותי ואמרו לי ששמעו אותי, כמובן שלא אמרתי את שמי בתוכנית אבל קול זה דבר מאוד מזהה.

בת אל 7

New member
לבימבו ..../images/Emo140.gifהיה פקוק אתמול

אאחל לך היום אחולים ליום הלדתך, שיעלוץ ליבך תמיד תמיד משמחה.

maxima

New member
בורקר טוב כולם, ...דרדרית.......

אפילו הנכדים שלי יודעים לא אוכלי ולא שותים על יד המחשב...

למעלה