odo13z

New member
הייייייי מקסי. קבלי....../images/Emo140.gif

יום נהדר שיהיה לך. ילללה. מהר לחדר כושר ולהתעמלות הבוקר. בתענוגות.

בת אל 7

New member
מקסימה לי לא עוזר..תקראי על

הטרואמה שעברתי בעבודה נשפך לי קפה על המקלדת. ממשיכה לאכול ולשתות ליד המחשב, בשדרוג. שולחן קטן ליד המחשב יותר נמוך מהמקלדת. ביי יום טוב.

maxima

New member
בת אל ...מה לא עוזר? מה?

זה פשוט לא אוכלים ולא שותים ליד המחשב זה כמו שלא תיכנסי באין כניסה. תארי לך שישפך קפה על המחשב...

בת אל 7

New member
מקסימה התגובות ..קופצות ולא מתקבלות

במקום הנכון ..כתבתי תקראי באחד התגובות שלי מה שקרה לי בעבודה על קפה שנשפך לי על המקלדת...ובכל זאת לא למדתי לקח.

בת אל 7

New member
דרדרית פה עוד מילא, לי קרה

באמצע העבודה...והיה ברוך גדול הביאו פן ליבש אותו , ולא יכולתי להמשיך לעבוד וכל האנשים חיכו.. והבוס שלי התעצבן" אלף פעמים אמרתי לכם " לא לשתות ליד המקלדת. ואאחכ" אמר מי שקלקל את המקלדת באשמתו ישלם על כך מכיסו. עד הים כשאני נזכרת באותו יום נהיה לי רע. נו מי אמר שלא טוב בפנסיה?? שיקום!!

odo13z

New member
בקר טוב מרים. פתחת לנו את הבקר.

ברוכה הבאה....לביקור מהבית השכן....
מברך את כל החברים ו ה ח ב ר ו ת בבוקר נהדר. יהיה לנו לפחות טוב....כמו אתמול או....כמו שהיינו רוצים שיהיה. לפחות.

אנימו

New member
אודו- מילא אני -אבל מי/מה זרק אותך?

ברכת בוקר טוב ומאיר פנים שלוחה אליך. אגב אתמול הגיע משב רוח באמצעות נגינה על מפוחית , מן העמק של ימים עברו (נעימות של שירים רוסיים). היה מרגש עד דמעות.....

odo13z

New member
בקר טוב קפטיין....../images/Emo140.gif

שמח לראות אותך. מקווה שאת בטוב. יום פורה ואופטימי שיהיה לך. את ממלאת את הפורום בנועם.

cara13

New member
../images/Emo141.gifבוקר טוב ויום נעים לכולנו,גם

אם אני לא כותבת,אני איתכם כל פעם שיוצא לי להציץ במחשב,ולך,מרים,ברוכה הבאה.

bimbo.

New member
אודו, הסר דאגה מלבך. אקיים את

הבטחתי. שבועת צופה

bimbo.

New member
אנימו, כעת תבת המסרים עובדת.../images/Emo22.gif

לפחות אצלי

bimbo.

New member
מרים, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

אני מקווה שזה לא רק ביקור שכנים...

בת אל 7

New member
בקר טוב ../images/Emo182.gifהבקר הציפו אותי

מחשבות. הגשם נחבא לו שם בקצה השמים,בין עב לענן בושש לבוא. הפרחים בגינה הרכינו ראש מחכים לגשם עד בוש. ועיני האדם , נשואות אל על , בתפילה ותן טל ומטר לברכה. אולי מחר .? אולי מחרתים? יתמלאו בורות המים.

אנימו

New member
בת-אל - ומן השירות המטאורולוגי כבר

נודע שעד ה-20 לחודש , גשם - יוק!

למעלה