בשורה משמחת אנימו ..שירדו עלינו גשמים, גשמים של ששון ןשמחה בכל המישורים.
ב בת אל 7 New member 7/12/05 #31 בשורה משמחת אנימו ..שירדו עלינו גשמים, גשמים של ששון ןשמחה בכל המישורים.
O odo13z New member 7/12/05 #19 הלו.cara סליחה אבל ה-13 שלי.../images/Emo6.gif ילללה. שיהיה נחלוק במספר.13
C cara13 New member 7/12/05 #49 אודו,אני סקרנית.האם יש ל-13 איזושהי משמעות עבורך או שסתם בחרת במספר הזה?
ל לאה שלום New member 7/12/05 #20 בוקר טוב לכל החבורה הנהדרת פה, קפצתי להגיד בוקר טוב למשכימים, גם אני יוצאת עכשיו לפעילות היומים שלי, נתראה יותר מאוחר. להתראות!!!!!
בוקר טוב לכל החבורה הנהדרת פה, קפצתי להגיד בוקר טוב למשכימים, גם אני יוצאת עכשיו לפעילות היומים שלי, נתראה יותר מאוחר. להתראות!!!!!
S shkedud New member 7/12/05 #36 בוקר טוב לכל החבורה החביבה, היום אני בביה"ס מבוקר עד ליל. יש שיחות הורים, ואני עומדת לשוחח עם הורים רבים, לספר להם על השובבים שלהם... מדי פעם אגיח לראות אם אתם בטוב. מאחלת לכולם יום קסום...
בוקר טוב לכל החבורה החביבה, היום אני בביה"ס מבוקר עד ליל. יש שיחות הורים, ואני עומדת לשוחח עם הורים רבים, לספר להם על השובבים שלהם... מדי פעם אגיח לראות אם אתם בטוב. מאחלת לכולם יום קסום...
מ מנורה New member 7/12/05 #43 בוקר טוב חברים חביבים../images/Emo140.gif למרים ברוכה הבאה ב נו יש מקום לכולם אודו נעים להכיר איזה הפתעה בת אל השוזרת מילים לכווווווווולם יום קסום
בוקר טוב חברים חביבים../images/Emo140.gif למרים ברוכה הבאה ב נו יש מקום לכולם אודו נעים להכיר איזה הפתעה בת אל השוזרת מילים לכווווווווולם יום קסום
O odo13z New member 7/12/05 #45 ../images/Emo55.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif
ע ע ו מ ר 4 New member 7/12/05 #54 שקדוד....... הלבבות והחיבוקים שייכים לך.... שאודו לא יקח...כי פתאום קפצו אליו.