מתגייסים למען החיילים החטופים

RAVeN 57

New member
../images/Emo95.gifהוא כןכן../images/Emo70.gifדברים קטנים../images/Emo70.gifדברים קטנים../images/Emo70.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifאני הייתי הולכת על... כל השאר!!

רציני לדעתי זה השיר הכי פחות טוב משאר השירים באלבום =\\ ~סיק~
טיקט
וור מי דאון
לב| הולייייייי
וכל השאר XDDD

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifמה?!?!../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אני כלכך התמכרתי לשיר הזה! והצלחתי להדביק אותו גם לחברה שלי [אני גאה
] וכל פעם שאני שרה אותו חברה שלי מצטרפת אלי ^^

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifכהה נוו לא דעת הוא כאפות כזה ><"

*מתחבאת מאחורי הרדיאטור*

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifכדי לך ללכת להתחבא../images/Emo69.gif../images/Emo69.gif

לפני שאני אצא אלייך!

yaelsee

New member
בואנה רייבן!

להזכיר לך מי הכיר לך אותו???? אוחחחחחחח דברים קטנים חזר לחיים *מתמוגגת מאושר*

RAVeN 57

New member
../images/Emo19.gif../images/Emo209.gifלורי, סתמי! [התגעגעתי להגיד את זה]

דברים קטנים
דברים קטנים
*אושר גדול אושר גדול* [דמייני שזה מדובר בגרי סטייל המפיג'מות]

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifשום בורה!../images/Emo24.gifהנה קבלי עוד חפירה../images/Emo26.gif

אוקי. מתחיל מהתחלה
האם שמעת אי פעם על באסטד?
אם לא... באסטד זו להקה בריטית [דומה לסגנון של מקפליי אבל לדעתי הם יותר פופיים כאלה] שהורכבה מ:
ג'יימס- שירה וגיטרה.
צ'ארלי- שירה וגיטרה.
מאט- שירה ובאס. אאאבבבבלללל! באסטד התפרקו ב2005 -אם אני לא טועה-. צ'ארלי עזב לטובת להקה אחרת, מאט יצא בתור סולן ו... ג'יימס החל בחיפושים ובאודישנים אחר חברי להקתו החדשה - Son Of Dork [בן של חנון XDDD]. סון אוף דורק הידועים בקיצור "סוד" או SOD מורכבים מ----:
ג'יימס- גיטרה ושירה.
סטיב- גיטרה ושירה.
כריס- גיטרה ושירה.
דייב- באס וצרחות -מדי פעם-.
דני- תיפוף. הנה הם בתמונה
אאאבבבבבבלללללל [שוב!! XDDD] סוד יקירנו ואהובינו התפרקו גם הם! דייב עזב ניראלי גם לטובת להקה אחרת ואלוהים יודע מה קורה עם השאר! ><" מה שידוע כיום הוא שג'יימס [
] כנראה יוצא בתור סולן.... אומייגד זה יצא כלכך רשמי XDDDDDDD אניוויי.... זה לידע כללי ^^ אני מקווה שאת יודעת מיהם עכשיו
נ.ב- ממליצה לך בחום על סוד!!! להקה מעולה!!
לא סתם הכנסתי אותם לכינוי שלי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifלמה שהזבל ישים תתמונה?../images/Emo69.gif../images/Emo26.gif

הסדר מימין לשמאל: דני
דייב
סטיב
כריס
ג'יימס
עכשיו אני באמת מקווה שעזרתי! 3>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifסטיייייייייייייב../images/Emo99.gif

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifדני?! %#@%# לא אוהבת אותו ><"

איזה סטיב?! ג'יימסססססססססססססססססססססססיייייייייייייייייייי

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifלאלאלא ג'-י-י-מ-ס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

ואחריו סטיב
אבל הרבה אחריו
.

Vansi McDorky

New member
../images/Emo210.gifהיה מתתת!!!!! אראס-../images/Emo99.gifדני-../images/Emo69.gif. ../images/Emo11.gif

NoNo xD

New member
הבנתי ! *שמחה* XD

אני לא ממש מכירה את באסטד אבל שמעתי עליהם .. שטום ניסה להתקבל הגיע עד הסוף להתמודד מול אחד ובסוף השני נבחר יש לי גם 2 שירים של באסטד על המחשב [שרייבן שלחה לי 3>] אבל עוד לא יצא לי לשמוע אותם P: ועכשיו אני יודעת גם מי אלה סוד DD: ויש לי עכשיו גם שיר אחד שלהם [שגם אותו רייבן בנדיבותה XD שלחה לי 3>] אבל גם אותו לא יצא לי לשמוע [: חח תודה על ההסבר :)

למעלה