מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

../images/Emo207.gifאממ אני אשמח אם תיכנס ותגיבו ותעזרו ../images/Emo9.gif

אוקי אני כותבת פיק
ואני אשמח אם תתנו לי שמות לדמויות שבפיק
כי אם אני ארשום איימי אז זה יהיה מוזר
(כי השם לי באנגלית זה amit ושיניתי אותו ל amy אזז...חחח... אני צריכה לחשוב על שם אחר) ואני צריכה שמות של מקומות בלונדון רחובות וכאלו...כי בכל זאת...חחחח...זה פיק ואני רוצה לעשות אותו כמה שיותר מציאותי... ואני עוד יותר אשמח אם תגידו לי את הרחובות שדאגי
דני
טום
והארי
גרים בהם זה יעזור לי מאודדד
התוכלו לעזור לי?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifיש מלא מלא שמות אבל

אם את רוצה משהו שדומה לעמית אז אולי..נממ...אמילי..
זה שם חביב..(אל תקחי אמה, זה השם של הדמות שלי
XD) ומקומות בלונדון, הייתי ם ממש מזמן אבל לפי מה שאני זוכרת... יש את אוקספורד סטריט שזה רחוב די מרכזי, הוא ליד הייד פארק, שזה גם מקום מרכזי..את יש את קובנט גארדנס ולא ממש ספציפי אסל יש מלא תחנות של האנדרגראונד..מה עוד?!אני כבר לא \וכרת...נו איל קוראים לזה! אה! כן! כיכר טרפלגר(זה בלונדון
כן
) שמאכילים שם יונים ויש מזרקה ולפעמים הופעות..נמ..אני לא זוכרת עוד אב כשאני אזכר אני אודיע לך
נ.ב.- אגודת הסנילים שלנו חוזרת לפעולה
XD

butbut

New member
XDD אם היינו יודעים באיזה רחוב הם גרים..LOL

חח זה מידע די חסוי. אף אחת כאן לא יודעת
אוקי אני מכירה כמה מקומות בלונדון-כי חקרתי בשביל הפיק ועבודה באנגלית
. זה לא רחוב-אבל זה יוכל לעזור לך:
פארק האמסטד הית' (Hampstead Heath)...לידו יש מין פאב כזה שנקרא Spaniard's Inn. עכשיו אני חושבת שאם ממשיכים לנסוע מגיעים למין בית אחוזה כזה "קנווד האוּס" (Kenwood House)...נאממ הרחובות שקרובים לשם נקראים:
צ'רץ' רו (Church Row)
אדמירל'ס ווק (Admiral's Walk)
ופלאסק ווק (Flask Walk) אני בכלל לא בטוחה לגביי האיות שלהם בעברית כע? XD
יש במרכז את ההולנד פארק{Holland Park} -שלידו יש בתים בלה בלה בלה גרים שם ליד קיצרXDD
התיאטראות והמסעדות נמצאים בתחום הסרקל ליין (Circle line)... נאמ, זה ליד הרכבת התחתית.
כיכר טרפלגאר (Trafalgar Square) אמרו לי שזה מקום די מרכזי בלונדוןXDD אבל טוב, לונדון ענקית- אין לדעת.
רוב השכונות בלונדון: גולדרס גרין, המפסטד, הנדון, סטמפורד היל, העיר לונדון - הסיטי, הרובע הסיני, ונציה הקטנה, נוטינג היל, סאות'ארק, סאות' בנק, קובנט גרדן, קמדן טאון, סוהו, אילינג.
נאמ, כמה רחובות בקטנה: -הרובע הסיני של לונדון רחוב דאונינג -דרך צ'רינג קרוס -הסטרנד -המול -סימטת פודינג -רחוב אוקספורד -דרך טוטנהם קורט
כמה כיכרות[זה לא נראה לי הכול]: -ככר פיקדילי -כיכר טרפלגר -כיכר ראסל -פינת הייד פארק -טיבורן מקווה שעזרתי לך. אם את צריכה עוד חומר- תאמרי לי
XD

purple floyd

New member
זה הפיק שלך את יכולה להמציא רחובות

או שתכתבי "הינו ברחוב לא כל כך ידוע.." "היינו ליד הגלגל הענק.." וכל מיני כאלה

Little McMickey

New member
../images/Emo28.gifאממממ שמות ושכונות! אפילו יהודיות

דילן,ג'ייק,ג'יימס,מאטי,צ'ארלס או צ'ארלי שזה שם נפוץ שם אני חושבת חח קיילי,קאלי,קרלי, ליאן,ג'ייני, אריק,ג'ונת'ן סוזי או בקיצור סו.. טוד, דניס, ליאה אזורים בלונדון- המפסטד,גולדרס גרין[שבצפון מערב לונדון] והיא שכונה שרובה יהודים ואפילו כל השלטים וזה בעברית חהחה נוטינג היל,סוהו [כמו בשיר לולה], קזינגטון, הייז אממ זהו XD אם את צריכה עוד אז יש לי חחח

Maddie

New member
גם אני עכשיו מתחילה לכתוב ../images/Emo12.gif../images/Emo185.gif

ואני אפרסם כשיתפנה

תודה לכולןןןן עזרתן לי מאודד !!! אוהבתותכןן !

איזה כיף שיש אתכן !!
טוב אני לא אגזים שלא תחשבו שיש לי נטיות מיניות
ושוב פעם תודה !!

O0NoNi0O

New member
כשאני כותבת אני לוקחת את השמות

שאני חושבת שהם הכי יפים בעולם, פעם כתבתי פאנפיק עם מישי שקוראים לה אריאנה, בגלל שהייתי בתקופת ההתאהבות בה"פ 7, לא סתם אני עדיין בטוחה שזה שם מהמם. גם פעם אחת כשכתבי סיפור, אז השם היה עמוס, כי זה השם שאני הכי אוהבת בעולם או אורי שזה שם מהמם
חחח זה הכול במה שאת מתחברת אליהם, כדי שתוכלי להתחבר לדמויות, אני קראתי לדמות מהפאנפיק האחרון שלי אוריה כי באותו זמן רציתי שם דתי כזה לא יודעת איך להסביר וכאילו מאז אני ממש אוהבת את השם הזה, כאילו הרבה יותר כי אני חולה על הדמותXDDD את צריכה לבנות אופי לדמות ואז להתאים להם שמות..

AlmA XP

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo41.gifבדיקת חתימה+מאומץ../images/Emo9.gif

-->
לא מאוד מושקע אבל חפיף XDD זה סתם חמוד

Bleed for Me

New member
רמקול|../images/Emo207.gif פיקים - דחוף

מישהי יכולה לומר לי האם הבנות שמפרסמות פיקים סיימו?

McFlyRoni

New member
../images/Emo109.gif בתאל סיימה, והשתיים האחרות לא פה..../images/Emo12.gif

נראלי XD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifדרך אגב, אפשר

להיכנס לרשימת המתנה של הפרסום פיקים או איך שלא קוראים לזה XD

Maddie

New member
גם אני רוצה להכנס לרשימת ההמתנה../images/Emo185.gif

זה נשמע כמו...לא יודעת מה