מתכוננים לפורים בתפוז אנשים

Yu vi

New member
חחחחחחח אוקיי גמני אנסה! XD../images/Emo85.gif

ראש1 או www.tapuz.co.il/rosh1

Yu vi

New member
וואי מה יש לזה?!../images/Emo69.gif../images/Emo178.gif../images/Emo85.gif

www.tapuz.co.il/rosh1 ואני לא מנסה יותר >____<

sweet shir

New member
אומגד חהחהחהה אני הכי שולטת בעולם!! הצלחתי!!

XDDDDDDDDDDDDDDDD תמחאו לי כפייים!! האהאאה ~שותקת~

Yu vi

New member
חחחחחחחחחחחחח נכון! גמני עליתי עלזה!../images/Emo6.gif../images/Emo85.gif

כשעשיתי בכתובות אינטרנט נלוות פתאום קלטתי כזה HTTP ואז כבר לא היה לי כוח לעשות אתזה גם למעלה עם ה XD

Yu vi

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo85.gif../images/Emo41.gifעוד חדשות <:../images/Emo41.gif../images/Emo85.gif

הארי פירסם אתמול עוד הודעה בבלוג- Hello everyone! How are we all? Things are still going great out here, not much to report because we've been working hard in the studio getting some drums down on the new songs and its all sounding awesome. Thanks again to everyone who's sponsored me as i said before and will say again it means so much to me and the charities. Please tell anyone u think will be interested about the website www.harryrunsthemarathon.com where they can sponsor me or if they just want to find out a little info on the two charities. I'm not just saying this but we are so lucky to have such loyal fans and I need all the support i can get in raising as much money as possible so please spread the word or just check out the website yourself. Thanks again for everyones messages on the sponsorship page and i will give you all and update soon on our progress. Cheers Harry בקיצור... הוא מספר שהם עובדים קשה בסטודיו והוא שוב מודה לכולם על התמיכה בו והוא אומר שזה ממש חשוב לו והוא שמח על זה. <:
יש כתבה קטנה בעיתון אוסטרלי (Drum Media) על מקפליי. כתוב שם על זה שהם הגיעו לשם כדי להקליט את האלבום החמישי שלהם ושגם יהיו להם שתי הופעות שם... תלחצו פה כדי לראות את הכתבה <: היא ממש קטנה ולא הכי מבינים מה רשום, אבל זה מה שיש... אם אני אצליח להשיג אותה ביותר גדול אני אעלה

butbut

New member
../images/Emo207.gifמישהי כאן מדברת ספרדית?-דחוףXDD

נאממ...מישהו שלח לי הודעה, והוא כתב בה: te ves relinda en esta fotico speak spanish kisss ואין לי שמץ מה זה אומר חוץ מהחלק של ה : speak spanish kisss XDDD מישהיא? LMAO

אמממ...אני מבינה קצת ממה שהוא כתב..אני אנסה ל

לתרגם מה שהבנתי te ves relinda- חושבת שהוא אמר את נראית יפה XDDDDDDDDDDDDDDDD זה מה שהבנתי... אמממ...מקווה שעזרתי..למרות שנראלי שלא... יאיייי כיףף לךךך !! הוא אמר שאת יפהההההההההההה !!! איזה חמודדד

גילולית

New member
../images/Emo205.gifלפי הידע שלי מטלנובלות והשוואה לאנגלית

זה אומר "את יפה מאוד בתמונה הזאת" כי TE VES זה כאילו כמו "את" RE זה קידומת שזה כאילו- מאוד LINDA זה יפה EN ESTA-זה אומר ב___הזאת וFOTICO נשמע לי כמו פוטו וזה גם מתחבר למשפט XDDD
אני בטוחה שהוא צודקXDD(אם בכלל זה מה שהוא אמר..)(וגם אם לא)

butbut

New member
../images/Emo126.gifחחח תודה../images/Emo70.gif עכשיו זה מובןXD

LOL בחיים לא ראית תמונה שלי?

למעלה