אנשים אל תכתבו מי זכה

../images/Emo44.gifאנשים אל תכתבו מי זכה../images/Emo70.gif

יש אנשים שלא ראו הערב את התוכנית ויראו מחר שידור חוזר, אל תהרסו להם

yaya1989

New member
למרות שידעתי מי תזכה זה היה מבאס!!!

לשניה הרה יותר הגיע לזכות!! היא היתה פי 10000000 יפה בתצוגה והשניה היתה סתם יפה ולא יותר מזה!!! היא כל כך לא היתה צריכה לזכותתתתתתתתתת

livlovit 4dance

New member
תגידו למישהו יש תאתר ?

יש אתר לטופ מודל ?? או לטיירה בנקס? או מישהו זוכר תאתר שאמרו הערב אחרי התוכנית???????..

lupinova

New member
צודקת 100%!

*** הייתה פי אלף יותר טובה מ*** וראיתי את זה עם עוד שתי חברות שלי, ושתינו מה זה התבאסנו ואני בעיקר כי ידעתי ש*** הולכת לזכות... חוץ מזה-באותו פרק זה כזה ברור ש *** (מי שלא זכתה) הייתה יותר טובה מ** בעיקר על המסלול!

כל כך מסכימה איתך../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

זהירות מי שלא ראה היום שלא יקרא
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מרסדס לא זכתהההה למרות שידעתי שיוהנה תזכה עדיין כל ךכ קיוויתי שמשו לא נכון ושמרסדס תנצח.. אין היא פי אלף יותר שווה היא הולכת מדהים מצטלמת שזה לא יאומן והשופטים מתו עליההה ואני לא מבינה איך הם עשו את זה?!? איך זה קרה?!? בקטע שהם התווכחו כולם היו בעדה חוץ מהקטן הזה.. זה לא פרררררררררר היא כזאת מהממת והיא כל כך יפהההה והיה כל כך מגיע לה לזכותתתתתתתת אינ כל כך מאוכזבת... תודו שהיה מגיע לה לזכות

nitsan13

New member
אני לא מאמינהההההההה../images/Emo58.gif

דיייייייייייי זה כזה לא פיררררררררררררררררררר איך מרסדס בכתהההההההההההההההה
היה מגיע לה לזכותתתתתת

talaffek

New member
כן נכון!

דווקא את יואנה לא אהבתי ב-כ-ל-ל..לא יודעת לא אוהבת איך שהיא נראית לא יפה לדעתי. וראיתם את מרסדס בסוף הפרק? איזה מהממת היא הייתה עם הפן!! היא הייתה כל כך יפההה!! רציתי את שנדי ואת מרסדס...אוףף איזה באסה! אבל אין מה לדאוג, כל אחת שעוזבת תתוכנית הזאת בטוח מקבלת המון הצעות ממקומות וסוכנויות.

Golden Cherry

New member
לא מסכימה איתך......./images/Emo58.gif

למרסדס הייתה אולי הליכה יותר טובה משל יואנה- אבל זה הדבר ה י ח י ד י ! שהיא הייתה יותר טובה בו מיואנה. ליואנה יש פנים יפות יותר, וזה מה שהכריע. למרסדס יש מראה פרחי קצת, ופנים לא יפות. פשוט ככה. השפתיים שלה כל כך גדולות שהן תופסות בערך 70% מהפרצוף שלה...
חוץ מזה שמרסדס עיצבנה אותי לגמריי עם הגישה כלפיי יואנה של "אם היא תזכה- אני פשוט אתלוש ת'שערות לכלבה הזו!" ועוד כל מיניי יציאות בסגנון הזה...פשוט גועל נפש.
ככה שאין ספק שליואנה הגיע לזכות. אבל האמת? מההתחלה העדפתי את שנדי על פניי שתיהן. יפהפייה אמיתית, בחורה עם אישיות נהדרת, ובקיצור- נולדה להיות דוגמנית

N0osha

New member
מי שלא רוצה לדעת מי זכתה שלא יכנס

לאלאלאלאאאא זה לא פייר! מרסדס הייתה יותר מדהימה היום! היא ממש השתפרה! למרות שכבר ידעתי את זה קודם, חשבתי שזה כי אויל היא עשתה משהו לא טוב בתצוגה- אבל היא הייתה הרבה יותר טובה מיואנה היום! ובכיתי כשהיא בכתה ='( שנדי קיבלה את זה ממש יפה! איזה בנאדם חזק היא הפכה להיות

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifיעלוש, מותר לנצל"ש../images/Emo35.gif

[בגלל שאת אוהבת אותי אז אני אקח את זה ככן
מואההה
] היי כולם
יעלוששש
לא ידעתי שאת מנהלת פה
נממ... אני רוני
בת 15 [מיום ראשון
] מקווה להשתלב פה... אחלה פרק היום
מזל טוב לזוכה
[לא כותבת מי היא
] אבל אהבתי את מי ש*לא* זכתה

yaya1989

New member
ברוכה הבאה רוני!!

ואני בטוחה שתשתלבי מהר כי יש פה אחלה חבר'ה!!
גם אני אהבתי הרבה יותר את מי שלא זכתה...
אני יערה ואני בת 16

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifתנקס יערה../images/Emo24.gif

[חחח איך אני לא קשורה לשירשור הזה
אתם סולחים לי
] {יאא גם ירדן מנהלת פה
}

למעלה