אנשים אל תכתבו מי זכה

מי שלא ראה נא לא להיכנס

שלום!! אני חדשה כאן וזו בעצם ההודעה הראשונה שלי!!! איזה כיףףף יואנה המושלמת זכתה!!! אני לא ממש אוהבת את מרסדר.. היא יותר ילדה מדוגמנית.. אבל גם היא יפיפייה ונורא נורא חמודההה אבל כמוב הגדולה מכולן היא ג'אנשה... היא ממש ממש ממש יפהה....! חבל מאוד שהיא נמוכההההה היא הייתה חייבת לזכות!!! טוב.. תגיבו נשמותיייי אוהבת לעדד נופרוש המאמוש

שלומית16

New member
../images/Emo58.gifיש לי כמה דברים קטנים להגיד

על זה: ליואנה יש פנים מדהימות,יש לה פנים ממש יפות! אבל!!!יואנה לא יכולה לדגמן בגדי ים כי אין לה גוף יפה ודוגמנית על צריכה לדגמן הכלללללללללללללל ולא צריכים להיות לה מגבלות בדברים מסויימים. בקשר למרסדס, היא מאוד הפתיעה אותי היום והבנתי שהיא גם יכולה להיות קשוחה ולא תמיד חמודה ובגלל זה אני חושבת שהיא הייתה צריכה לזכות ,היא הייתה צריכה להיות אמריקה נקסט טופ מודל!!! אבל מי הכי הגיע לה לזכות? שרהההההההה חחחחחחחחחחחחחח

DidjiT

New member
אני לא מאמינה ../images/Emo7.gif

אתמול היה לי בייביסיטר ולא ראיתי תפרק האחרון. :( אתם יכולים להגיד לי באיזה שעה היום השידור החוזר? תמיד ראיתי ביום שישי אז אני לא יודעת..חחח ובוקר טוב

../images/Emo58.gifלדעתי היתה צריכה לזכות..

מרסדס! ליואנה אומנם יש באמת פנים מיוחדות ועיניים מדהימות אבל הגוף שלה לא משו בכלל וגם את תסרוקת התרנגול שלה לא אהבתי
ואתמול הופתעתי ממרסדס!לא חשבתי שהיא יכולה להיות כ"כ יפה
יפה לה פן והבגדים גם היו מהממים
וגם בתצוגת האופנה היא היתה יותר טובה

•LikaDa•

New member
../images/Emo58.gif על הפרק ../images/Emo70.gif

אוף. אני מאוכזבת. מאוד
לצערי הרב, ידעתי מי זכתה
בעונה הבאה - אני מבטיחה, אני לא קוראת יותר ספוילרים
זה כל כך הורס ... את כל הכיף שבצפיה .. יכלתי להיות אתמול כל כך במתח, אבל ידעתי כבר..
מה שכן - אם לא הייתי יודעת שיואנה תנצח, הייתי בטוחה שזו תהיה מרסדס
המלכה
אתמול הייתה ההוכחה לכך שהיא לא מסחרית
היא הייתה קשוחה, ויפה... והיא הולכת מדהים
לעומת יואנה. כן, יואנה מיוחדת. יש לה פנים יפות .. אבל מה עם גוף
מה עם כל השאר
למרסדס הכי הגיע. דיקנסון מה זה התלהבה ממנה
אני לא מבינה איך שבדיונים נראה שהם מעדיפים את מרסדס, וכל הזמן דיקנסון אמרה שהיא הייתה הכי חזקה בהליכה.. אישיות הכי יפה... הכי טובה
ופתאום בחרו את יואנה. טוב, הם תמיד עושים את זה... מדברים ומי שהכי נראה שיזכה לא זוכה
בקיצור - מרסדס מצטלמת מעולה, היא כל כך יפה, כל כך טובה, הולכת מקסים ויש לה גוף מדהים
ואילו יואנה... יש לה פנים יפות (למרות שלדעתי הם לא הכי הכי
) גוף כמו של דחליל, הליכה מעצבנת.
אוף

•LikaDa•

New member
מישו יודע מה עם העונה השלישית../images/Emo35.gif

מתי היא תתחיל
מיד ביום שישי הבא, תההי הפסקה של סדרה אחרת או מה....

matrixtrinity

New member
לכל המעוניינים

הי, אני לא מהפורום הזה אך מצאתי אתר ששם יש תמונות ממש חמודות של שלושת המתמודדות הסופיית של העונה השנייה. ממש כאן מרסדס נראית הכי מדהים לדעתי, יואנה נראת מזעזע ושנדי נראית כאילו היא לא יודעת איפה היא חח
תמונות משעשעות. ו- פה יש תמונות של מרסדס המתוקה. ו כאן2 תמונות של שנדי

matrixtrinity

New member
../images/Emo122.gif אויש, לא יצא טוב.. אז הנה

בחיפוש תריצו : Yoanna House Shandi Sullivan Mercedes Scelba-Shorte

P a r i s

New member
דעתי

אז ככה אני חייבת להגיד שלא הייתי לא בעד יואנה ולא בעד מרסדס מתחילת התכנית. אבל, בפרק האחרון, פשוט נדהמתי ממרסדס. ההליכה שלה על המסלול הייתה פשוט מדהימה!!!!!! מצד שני צריך להבין שיואנה חיה ונושמת אופנה, והיא דוגמנית שמתאימה לאופנה עילית.

יואנה ניצחה..!טוב זה כבר ספויילר

כן יואנה נצחה..טוב כולם כבר יודעים יש לה פנים מהממות היא מדהימה אחהל דוגמנית אבל גוף לא טוב שנדי הייתה צריכה לנצח!! היא מושלמת!!!

למעלה