אנשים אל תכתבו מי זכה

*ספויילר* רק מי שבלו לדעת מי ניצחה!

אוף למרות שידעתי שיואנה תנצח זה היה כל כך מבאס ראבאק!! שנדי המעלפת המדהימה המקסימה יואו אני פשוט לא מאמינה..ועוד היא הייתה כזאת מדהימה אני פשוט חולה עליה אש!!!!! ואני יעריץ אותה לנצח היא פשוט מדהימה..ומרסדס פסדר..לדעתי לשנדי מגיעה לנצח מקום שני יואנה ומקום שלישי מרסדס אבל לא המנוולים האלה זרקו את שנדי המהממת שלי ויואנה ניצחה נו יופי..הא גם ידעתי ששנדי תעוף בקטע הזה..באסוש..חח כלום לא היה מותח.. טוב לא נורא..אבל למרות טופ מודל 3 אני עדיין יעריץ את שנדי המהממת שלי ואת טיירה בנקס המעלפת והמדהימה.בקיצור אני יודעת גם מי מנצחת בטופ מודל 3 הדפוקים בפורום הזה כתבו בכותבת מי מנצחת בטופ מודל 3 באסושש מקווה שאני ישכח אותה חחח אין סיכוי אני בת 12 אם זיכרון שחבל על הזמן חח זהו תגובות על הפרק ביי....

yaya1989

New member
את ממש מצליחה לעצבן אותי כבר!!!!!!!

מה הבעיה שלך לשרשר להודעה שפתוחה כבר באותו נושא?!?!?!?! ולמה את לא יכולה לשים
במקום לכתוב *ספוילר*????? אמרו לך לא לעשות את זה אז אל תעשי את זה... יש סימנים מוסכמים בפורום ואת לא יכולה להצטרף ולהתחיל לעשות מה שבא לך
-סליחה אם הייתי תוקפנית אבל אמרו לך את זה כבר המון פעמים-

אל תלחצי,

תכתבי |ספוילר עם עוד קו כזה | גם בסוף המילה או תעשי קופי אנד פייסט ממני- |ספו8ילר| ותורידי את ה- 8 הזה. לפחות כבר הפנמת שאומרים ספוילר ולא ספולייר, אבל די, זה מעצבן.

אההההה מי שלא ראה לא להכנס!

אהההההההה איזה פרק יפההההה!!!! אבל למרות שידעתי שיואנה תזכה זה היה כל כך מעצבן כל כך לא הגיע לה לזכות!!! מדסדס הייתה מהממת בתצוגה ויואנה לא@ עוד שניה הרבצתי לטלוויזיה!

olga131

New member
../images/Emo58.gifלפי שלא ראה אז לא להיכנס

תראו אני בטעות קראתי את כל הספורילים שלכם אז ידעתי ! אבל לכל אורח הסדרה אהבתי את שנדי בסוף הסידרה התפללתי שיואנה תיזכה ! ולדעתי היו פרקים יותר מותחים ויותר מעניים ומרגשים חוץ המפרק הזה שאמור להיות הכי יפה ! וגם משהו כל שבוע אמרתם מי תצא וצדקצת אבל למה הפעם לא !? אמרתם שיואנה ושנשי ישארו ?!? הא !??! מה קרה ? ואת מסרסדס השופטים יותר אהבו אז איך זה יצא !? בסך הכל הייתי רוצה פרק יותר מושקע ויפה !!!

dydb

New member
את צודקת לגמרי...

הם כ"כ ניסו לדחוס בפרק הזה דברים עד שהוא יצא די רדוד ולא מותר כמו שהיה בעונה הראשונה... וחבל, כי לדעתי המתמודדות בעונה הזו היו הרבה יותר טובות... לא נורא... מישו יודע מתי תגיע העונה ה-3? יש בכלל עונה 4? אני שמעתי שלא
... דיאנה

הפרק האחרון היה נחמד...

לא בכיתי בכלל, בפרק האחרון של העונה האחרונה כמעט מילאתי את החדר במים מרוב הבכי!!!! לא הייתה לי מישהי שהערצתי אותה ביותר כי כבר ידעתי מי זכתה לא רציתי להעריץ מישהי לשווא.... לאכזבתי אני כבר יודעת מי הזוכה של העונה השלישית אז בינתיים אדריאן מלכתי!! מקווה שישדרו את העונה השלישית בשבוע הבא...

../images/Emo58.gifמישהו אולי יודע??

מישהו אולי יודע מה קרה ליואנה אחרי שהיא זכתה?? אני מתה לדעתת מה איתה עכשיו!!!1 ומה קרה לשאר הדוגמניות?? שאנדי והחבר שלה?? מרסדס???

לפי מה ששמעתי באתרים אמריקאנים אז..

יואנה ממזמן כבר חתמה אם עילית וכל אלה ולמה?? בגלל שבאמריקה ממזמן יותר משנתיים כבר טופ מודל 2 נגמר את יודעת??....יש עכשיו טופ מודל 4 ועוד מעט גם טופ מודל 5..ושנדי וחבר שלה חזרו אין דאגות וגם אמרו ששנדי חתמה אם איזו שהיא חברה..אאם אני ימצא עוד מידע אני יביא לך וגם מרסדס ממשיכה בחייה ושוחכת מהדוגמנות לפי מה שהבנתי מהרבה מקורות מידע שמצאתי על כך אם אמצע עוד מידע הביא לך מקווה שעזרתי ביי מסיון!

m a y a 12

New member
../images/Emo58.gifבעעעעעעע

גועל נפש היואנה הזאת...אולי היא הייתה טובה בצילום תקריב אבל היא פשוט מגעילה..מרסדס היא כזאת נשמה יש לה אופי מדליק וחמוד ויש לה נוכחות איזה הליכה היא הביאה הא הא?! והיואנה הזאת מה היא עשתה שם על המסלול.. אני העדפתי מההתחלה האמת את ג'נאשה המדהימה אבל אז החלטתי שלמרסדס מגיע לזכות ואני צודקת ועוד הרבה חושבות ככה אני לא מבינה איזה פדיחההההה... למרות שידעתי שהיא לא תזכה קיוויתי ששיקרו... אבל אני מקווה שעכשיו מרסדס המתוקה מאושרת ומצאה לה עוד דברים לעשות בחיים (גם אני מצטלמת). מאיה

בכיתי ביחד עם הזוכה ../images/Emo13.gif

היא כזאת מדהימה!!!! השניה יפה אבל לא כדי להיות דוגמנית על... היא כזאת מהממת כל כך הגיע לה!!!

מי שלא ראה...לא להיכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

טוב, שלא תגידו שלא הזהרתי...
אני הולכת לדבר פה על המנצחת אז...
אז, יווווווווווו- איזה מהממת יואנה,
פשוט מושלמת, איזה תמונה פיצוצית עם הקסדה,
פששששש, איזה מלאך...
אני לא רואה שום דבר במרסדס, אז היא בכתה...אז מה
-
אני רואה את יואנה מגיעה רחוק,
וכל כך רציתי שהיא תזכה.........
בדיוק כמו בעונה הראשונה עם אדריאן המהממת
אההה, ושימו לב איזה קטע:
שנדי=שאנון {מהעונה הראשונה}
יואנה=אליס {מהעונה הראשונה}, במראה החיצוני... קטע, או לא

יו איזה באסה ש../images/Emo58.gif

מרסדס לא זכתה היא הייתה כו כך יפה והגוף שלה מדהים ולא לדבר על הבנים יואנה ממש לא צריכה לנצח אולי יש לה פנים יפות אבל לא כול הזמן ואין לה גוף יפה ואפילו השופטים אמרו שמרסדס הלכה הכי טוב והיא השתפרה והיא כבר לא מסחרית ויצאה לה תמונה מדהימה ויש לה פנים וגוף וליואנה אמרו שהיא הלכה פחות טוב במסלול ואומנם יש לה פנים יפות אבל כמו שהצלם אמר הם לא בטוחים שיש לה גוף יפה אז איך בדיוק בחרו ביואנה איך?! ואני חשבתי ששנדי תהיה במקום השני טוב לא נור ואיזה יפה הייתה מרסדס במסלול ושהיא עמדה מול השופטים עם יואנה כולם ראו שהיא פי אלף יותר יפה מיואנה ודווקא היא מזה יפה עם שיער חלק.....

yaya1989

New member
איך אפשר להשוות את שנדי לשאנון המהמ

המהממת????????? שנדי היא סתם שטוחה ואין לה גוף... והפנים שלה לא משו........ במיוחד האוזניים שאנון לעומת זאת... גוף מדהים פנים מקסימות וחיוך ששווה מיליון דולר

למעלה