בשביל זה יש חברים

זייטס

New member
לא ממש יודעת לשרשר

אני חדשה ולא כ"כ מבינה באומנות השרשור... אם יהייה אחד שיהייה טוב וישלח לי את הקובץ שמסביר בדיוק איך לשרשר עם כמה הוראות אני אודה לו מאוד זייטס

LiRs Lullaby

New member
זה בסדר, אנחנו תמיד סלחנים יותר לארנבים

של ויקה. אבל חשבתי שמאייתים את זה "זייץ"?

זייטס

New member
יש מצב

אולי באמת מאייתים את זה "זייץ" , שויקה סיפרה על הארנב שלה אז בתרגום היה כתוב "זייטס" אבל זה לא ממש עקרוני...

AshkenaziAmiti

New member
עזוב אותך לשרשר שנייה(ההודעה בלשון ארנב)

ספר לנו קצת חוויות מהמיטה עם ויקה

Fairywitch

New member
הו, סוף סוף מישהו שרוצה ללמוד../images/Emo24.gifהנה../images/Emo26.gif

אם לוחצים על התמונה היא מופיעה בגדול בחלון חדש ואפשר לקרוא את ההסברים

אוהד 49

New member
חחח איך חזר לך הצבע לפנים פתאום../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

איך ששמעת מישהו אומר: "איך משרשרים" - פשוט אני יכול לדמיין את האושר, ואת החיוך שהיה מרוח לך על הפנים חחח...

Fairywitch

New member
../images/Emo44.gifבשביל זה יש חברים../images/Emo44.gif

שרשור חברתי דנדש. מזכירה ששרשור חברתי מסומן באייקון

Fairywitch

New member
אנשים- אלה פה רעיון גאוני של אוהד- צ'אט!

אני רואה למעלה בשורה הכחולה קישור לצ'אט TV. השאלה היא אם כולם יכולים להשתמש בזה. אפשר לקבוע שם ולהיפגש אחרי התכנית בצ'אט!

אוהד 49

New member
../images/Emo9.gif חח לא אני- שתינו../images/Emo8.gif

אם לא היה מתפתח השירשור הקודם לא הייתי מגיע לזה
*ואם אני הולך לפי השיטה הזאת- אז גם למנהלת מגיע קרדיט

AshkenaziAmiti

New member
טוב אוהד זה מאוד נחמד שיש לך ניק כפול

אבל שמע..................חפרת! אם אתה רוצה שיהיה לך הרבה הודעות בשני ניקים שונים פשוט לך לקומונת הספאם או משהו,אין צורך להציף את עצמך באהבה עצמית. ואם זה באמת זוג אמיתי או משהו,פאק מה אתם,כיתה ד-ה'?מה הולך? די השטויות האלה שממלאות פה את הפורום לחינם

אוהד 49

New member
חחחחח מה?! תגיד אתה בסדר??? מה ניראה לך?

שאני אדבר לעצמי כמו טמבל!!! למה ניראה לך ששמתי 2 ניקים ואני מדבר לעצמי הא?? טוב.. אולי כי..אתה עושה את זה (פה או בכל פורום אחר שאתה נימצא בו)?? אתה יודע מה, הדרך הכי טובה לדעת היא בצ'אט. חכה שיהיה צ'אט ואז תבין..הרי זה בלתי אפשרי להיות בצ'אט עם 2 ניקים בו זמנית.. ומי אתה בכלל הא?? אלוהים?? שב בשקט לפני שאתה קובע עובדות משל עצמך! יש לך בעיה? אל תקרא!!

Jen74

New member
סליחה שאני מתערבת לכם בשיחה הפרטית...

לא הגיע הזמן שתפנימו שאחרי שתי הודעות ביניכם תעברו למסרים? אם אתם שני אנשים או רק אחד עם שני כינויים - זה ממש לא מעניין כאן אף אחד. טוב אז אולי רק את AshkenaziAmiti . אבל בחייאת ראבאק - תעברו למסרים

למעלה