בשביל זה יש חברים

סאמוואן

New member
די כבר!..אני באמת לא מבינה..

מה זה כל כך מפריע שאני ואוהד מדברים בינינו...כאילו ביקשו ממנו להעביר את זה לשרשור של חברים אז העברנו..על מה עכשיו הטענות?? למי זה מפריע בדיוק שאנחנו נהנים לדבר אחד עם השני? בסדר, אני מבינה שזה פורום הישרדות אבל אפשר לדבר פה על עוד דברים..זה ממש מעצבן שכל אחד מעיר לנו פה.. אני ממש מצטערת אבל אני לא מבינה את הקטע הזה. וזה ממש לא מעניין אותי אם אתם חושבים שהכינויים פה הם אותו בן אדם או לא... מצטערת על ההתפרצות...אבל שמישהו ינסה להסביר לי מה כל כך מפריע ואני אחר כך אנסה להבין תודה.

AshkenaziAmiti

New member
זה מענין אותי?אני רוצה להפסיק את זה../images/Emo4.gif

טוב דבר ראשון אני אגיד שאם זה אכן אותו בנאדם זה אכן מקרה מאוד מעניין של פיצול אישיות ונקרסיזם ברמה שלא ראיתי עד היום. אבל אם זה היה מעניין אותי עד כדי כך הייתי עכשיו בסמסטר ראשון של תואר בפסיכולוגיה ולא בהנדסת חשמל. מה שאני כן מעוניין בו זה שהדיאלוגיים האיישיים האלה "אתה חמוד" "לא!אתה חמוד יותר" שאורכם בממוצע כ20 הודעות ונמצאים כמעט בכל שרשור בדף(אני ספרתי 5 כאלה בעמוד הראשון בלבד) יפסיקו. שמעו,אני שמח בשבילכם על אהבתכם הגדולה מי שלא תהיו,אבל זה ממש לא קשור להשרדות
כמו שנאמר מעליי - לעבור למסרים או לתוכנת IM שתהיה נוחה יותר כגון ICQ או מסנג'ר. אבל רבאק,די למלא את הדף הראשי בשטויות כאלה.

אוהד 49

New member
תראה מה מפריע לך בחיים

מה זה עניינכם בדיוק מה אנחנו כותבים ומה לא?? 20 הודעות, כן בוא נגזים עוד קצת למה לא..100 הודעות..לא? ולא כככללללל מה שמדובר כאן כן קשור להישרדות נכון?! אז חלאס.. תתעסק בעניינים שלך סבבה?? אם אחד המנהלים רוצה למחוק הוא מוזמן, טוב?...רבאק אנשים תראו במה אתם מתעסקים.. ואין לי כוונה להמשיך ת'דיון הזה כבר..

Jen74

New member
זה פורום ציבורי ולא תיבת מסרים אישית

אם אתם בוחרים לנהל שיחות אישיות על גבי הפורום זה מפריע לגולשים, לא כולם טורחים להגיב לכם אבל זה מפריע. ואם אתם לא רוצים שיפריעו לכם בשיחה האישית ויגידו לכם שאתם מפריעים אז תעברו לערוץ פרטי, אישי!!! יש מבין?

אוהד 49

New member
תקשיבי טוב../images/Emo46.gif

זה אמנם פורום הישרדות, אבל לא הכל פה זה 100% דיבורים רק על זה! מותר לדבר גם על דברים אחרים פה, בייחוד כשזה ב"שירשור חברתי" כמו שאמרה חנה. הנה, תראי את השירשור שפתח מישהו על יחסי מין באי ולאן הוא יתפתח.. כבר הרבה מעבר למה שזה קשור לדיון! גם על זה אני יכול להגיד "לכו לחברתי, אתם סתם ממשיכים פה שיחה שלא קשורה" מה עשיתם מזה.......

Fairywitch

New member
הפורום נועד ל-90% (ומעלה) של הישרדות נטו.

בשביל שיחות סרק יש מסרים, מסנג'ר, טלפון, ועוד מאה אמצעים לתקשר, וכמובן שרשור חברתי שמיועד לדברים האלה, באמת שבכייף. כרגע אנחנו בשרשור חברתי, אז אין בעיה- תתחרעו כאוות נפשכם, אבל אני, המנהל השותף, וכמו שאתם רואים- גם עוד חברי פורום - מבקשים להימנע מזה בשרשורים אחרים, שהם ענייניים וקשורים לנושא הפורום. נכון שאני יכולה פשוט למחוק, אבל זאת לא עבודה קלה כמו שנדמה, ולמנהלי פורומים יש עוד כמה דברים לעשות בשעות הפנאי...
מראש על ההבנה

אוהד 49

New member
וואט אבר...מה'שתגידי..

כבר נישבר לי לענות כמו טבמל לדבר לקיר סבבה, קיבלתי..

סאמוואן

New member
בדיוק בוא נקבל את זה בקלילות

כל עוד אפשר לדבר בשירשור החברתי מה איכפת לנו וחוץ מזה ככה הם יסתמו קצת-נמאס כבר!

סאמוואן

New member
זה ממש בולשיט.. אבל שיהיה..

אני לא מתכוונת להמשיך לריב פה עם אנשים על זה!

Fairywitch

New member
ואשמח אם לא כל תגובה של שניכם תהיה

"זה בולשיט", "זה מטומטם", "שאלוהים יעזור לכם", "לדבר אליכם זה לדבר לקיר" וכו'- קצת כבוד הדדי לאנשים אחרים לא יזיק.

סאמוואן

New member
הייתי נותנת לך כבוד הדדי

אם לא הייתי כל כך מעוצבנת...אבל די זה עבר כבר....למה את עוד טוחנת את זה??

אוהד 49

New member
מה לעשות שאנשים מוציאים ממך עצבים??

את רואה, שאני בדרך-כלל לא ככה..אבל יש פה מקרים שפשוט כבר אני לא יודע מה לעשות..!! ואני לא רואה שיש כבוד הדדי אלינו, אז סליחה- אם אחרים מדברים איתי ככה אז או שתעירי גם להם- או שאל תעירי לי על זה שאני כותב בדיוק אותו דבר אליהם! "...לא הייתי שמה בכלל לכיוון שלך ולא מבזבזת עליך זמן מסך" "מפריע לך שמעירים לך? זבש"ך!" סתם משהו לדוג'.. וגם אם זה לא 'ברמה' כמו שאנחנו כתבנו להם- זה עדיין מרגיז שככה הם כותבים לנו (או לי לפחות)....!!!!!

סאמוואן

New member
לא רק לך חמוד..

גם לי...אבל עזוב אותם כבר...די נגמר...פשוט שאחר כך לא יתפלאו אם הם לא יקבלו את הכבוד שהם חושבים שמגיע להם..

Jen74

New member
אתה ממש לא מבין עניין, מה?

זה כלל בכל הפורומים בתפוז שאם שני אנשים מתחילים לדבר ביניהם ועוד בנושא שלא קשור לנושא הפורום הם עוברים לערוצים פרטיים: מסר, מסנג'ר, אייסיקיו, סקייפ - לא חסר. מה זה מפריע לי? מפריע לי שבן אדם מחליט לעשות מה שבא לו בפורום. אם השיחות הפרטיות שלך היו נשארות אך ורק בשרשור החברתי לא הייתי שמה בכלל לכיוון שלך ולא מבזבזת עליך זמן מסך. הבעיה שלך שאתה מתפרש עם השיחות הפרטיות האלה בכל שרשור אפשרי וזה לא שתי הודעות לכל אחד אלא מינימום של חמש הודעות מכל אחד מכם. מפריע לך שמעירים לך? זבש"ך!

Fairywitch

New member
זה עניינינו כי זה לא המסנג'ר הפרטי שלכם-

אלא פורום ציבורי. ביקשתי שתפסיקו, וגם אחרים מבקשים- אז מספיק כבר

למעלה