בשביל זה יש חברים

Princess110

New member
מתוק רק פורום מה זה הדרמה הזאת../images/Emo6.gif

חמוד בפורום לא עוזבים, פשוט לא נכנסים יותר. ותאמין לי שאין צורך לרשום כזאת הודעה דרמתית של"אני עוזב" גם ככה חצי מפה לא באמת זוכרים מי אתה[בלי שום כוונה להעליב] בכל אופן שיהיה בהצלחה עם הפורום!

LiRs Lullaby

New member
טוב שלא הגזמת.... איזו דרמטיות.... ../images/Emo4.gif

וכבר הסברתי לך (כן, אני יודעת שאני לא המנהלת אבל זה נראה לי קצת תמוה שהתעלמת מההסבר שלי אתמול) שהפרק ששודר אתמול הוא פרק חמש. זה לא שהמנהלת החליטה לבד כי ככה בא לה, זה כי ככה זה בערוץ 10, וככה זה גם באתר ה*רשמי* שלהם בנענע. אתה לא מאמין לי אתה מוזמן לבדוק לבד. פרקים מחולקים לפרק של משימות ופרק של מועצת השבט. גם הפרק הראשון היה פרק כפול של שעתיים+ (וכלל הדחה), גם אז אמרת על זה משהו? ככה זה מחולק באתר של נענע והרי גם אתה יכול לנחש לבד שזהו בעצם פרק אחד שחולק לשניים, אז למה לשאול פעם שנייה? ועם כל הכבוד לזה שאתה מפרסם את האתר שלך - עם זה כבר בכלל הגזמת. בפרק של שבוע שעבר אתה פשוט הצפת כל שירשור עם הודעת "מה קורה לנועם בפרק הבא?!", גם בשירשורים שכלל לא היו על הפרק. אתה יכול לקרוא לזה פירסום, יש כאלה שיקראו לזה ספאם.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif על ההסבר. אני כבר התייאשתי מלנסות.

echerk

New member
די כבר לנסות לפרסם את האתר שלך כל הזמן../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|

כאילו מה ציפית שיעזרו לך לפרסם את האתר שלך? (שהוא, דרך אגב, סוג של פורום מתחרה.) מה גם שיש שם פרסומות ואתה מנסה להרוויח ממנו כסף (מה שאני בטוח שלא הולך לך כל כך). אם אני הייתי מנהל, הייתי מעיף אותך כבר מזמן על כל הפרסומות האלו שאתה דוחף....

AshkenaziAmiti

New member
מציע לך בתור הצעד הבא לעשות קרחת

אבל לא בשביל פחות ממיליון שקל וג'יפ או הריבועים של מולי

EizoTop

New member
../images/Emo4.gif

זו לא בדיוק עזיבה כי אין פה בדיוק מה לעזוב כפרע... אי אפשר להאשים את המנהלים בגלל מה שהם עשו, בגלל דברים כאלו לא "נוטשים" מקום... אני כמעט בטוח שתמשיך לקרוא פה ואולי תפתח ניק בדוי ותמשיך להגיב כפרע.

שרשור לא שרשור והכי חשוב שיעיפו כבר את דן

המאאאאאאאאאאאאאניייייאאאאק

ein ani

New member
אבל קודם חייבים להיפטר ממולי

מדריך קראטה עלק! לוזר מפסידן שהצליח לנצח רק כשהוא התמודד בריצה מול ויקה! ותככן שחבל על הזמן

למעלה