ג'קו בסיכומי סוף שנה

שונית 7

New member
../images/Emo51.gif תמיד אני מקטרת על HOT

על התכנים השירות המחיר ןפעם ראשונה שהייתי גאה להיות מנויה שלהם-יצאו גדולים

a d i d a s 2 1

New member
הוא כל כך מתוק!!!!!!!!!!1

אני בדיוק בדרכי לרשום את חוויותי מההופעה האחרונה בסילבר... והייתי חייבת להגיב תודה לכפית ותודה לכולם... הוא פשוט מתוק! פשוט לא כל מה שעשו ממנו... וקריירה קצרה וקולעת, לדודה של בדש... ולא מעניין אותי מי קורא פה ולא קורא פה.. שלומי לאופר-אהלן! תרשום שעדידס היקרה רשמה לך בפורום של ג'קו אהלן, זה נחמד קצר וקולע!

eilati27

New member
עדידס!!!!!!!!

מה קורה מתוקה??? אני מקווה שיש חדשות טובות.. ושיהיו תמיד... שנה אזרחית טובה ממי שלי!!! עדידס מה לעזעזל נעשה ב- 13.1??????.

a d i d a s 2 1

New member
אילת אני עפה

חייבת לעוףףףףףףףףףףףףף אבל ב-13 הולכים לא מעניין אותי איך! וגם תותה באה! שוב לא מענייןא ותי איך... מצידי נתנחל אצל יאנה..סתאאאאאאאאאאאאאם שנה טובה ואין חדשות טובות... שטויות... חייבת עלוף בובה אני אדבר איתך מאוחר יותר בערב אוהבת נשיקות יאללה ביי אחר כך אני אשנה את החתימה שלי וירשום בה שלומי לאופר הקדוש הגולש והמנכ"ל! יאללה ביי

eilati27

New member
ג'קו מוזכר בסיכום הפפראצי של וואלה

ב"וואלה סלבס" יש סיכום שנה המחולק למספר קטגוריות,ג'קו מופיע בקטגוריה "פפראצ'י" ששם יש תמונה שלו מודד בגדים לקראת הגמר הגדול (ללא חולצה יש לציין) ורשום - " 6 בספטמבר,סרבן התלבושות - ג'קו אייזנברג הקוקו בלוף של ישראל בפוזה מחרמנת"... וזו התמונה...

talytal

New member
תודה על הקישור! ../images/Emo24.gif

מישהי שראתה את המצעד בטלוויזיה יכולה להגיד האם זה כל מה ששודר שם, או רק חלק? הדבר היחיד שקצת עיצבן אותי, זה הקטע עם ה"סרט פורנו". כאילו, רדו מזה כבר. זה ממש לא סרט פורנו, מה שג'קו תיאר בכתבה, וזה מעצבן לשמוע אותם חוזרים על שטויות סתם. אבל בסדר, אפשר להחליק על זה. בסך הכל אהבתי. ומקום ראשון במצעד הפריצות, כמו שצריך!

eilati27

New member
היי טליטל...

מה קורה מתוקיזה??? התגעגעתי!!!! מה קורה עם הלינק המובטח פרי יצירתה של קארין המדהימה ועזרתך שלך?? יש התקדמות?

שונית 7

New member
טליטל הי -זה בדיוק מה ששודר

בטלויזיה מילה במילה.למרות הפורנו הם יצאו הכי מפרגנים.פעם ראשונה שאני גאה להיות מנויה שלהם

למעלה