ג'קו בסיכומי סוף שנה

הי שון.. את מתכוונת

לכתבה ב- Y בעשר? כרגע אין קישור באינטרנט אבל יכול להיות שבעוד כמה ימים יהיה.. אעדכן אותך אם תהיה אופצייה לצפות בזה.

moshavnikit

New member
מצטערת לחלוק על דעתכן

אבל אין שום דבר רע בזה שהוא החליט לשמור על הפה, אתן קצת נסחפות ומגזימות עם התגובה לא נראה לכן? אז אפשר לחשוב.. הוא לא יביע את דעותיו על כל דבר, זה כ"כ נורא? אני חושבת שזה מעולה! כנראה שגם הוא.. הוא אמר את הדברים בחיוך, רואים שהוא מבין וחושב על מה שהוא אומר, הוא לא אמר את הדברים בעצב ובכבדות. רואים שסבבה לו עם לא לדבר יותר מדי, למד את הלקח וזהו. למה לעשות מזה טרגדיה "עוול"? עשו לו עוול בניפוח הסיפור וזהו, "סתמו לו את הפה"? "צלקת"? לשקול כל מלה שיוצאת מהפה זה לא צלקת, זה הגיון ושכל וטוב מאוד שהוא הגיע למסקנה הזאת, זה בסדר גמור. לא נראה לי שהוא עוצר שום דבר בתוכו, הוא בעצמו אפילו אמר.. מותר לדבר- אבל לדבר רוע בבית ודברים טובים להגיד בחוץ. ברור שהוא יכול להעביר ביקורת, אבל קודם לשקול את המילים, להבין מה צריך להוציא ומה לא. זה לא שהוא סתם דיבר לא יפה בראיון ההוא, יצאו לו מהפה מילים מאוד פוגעות, לפחות על רמי אם לא על דברים אחרים, וזה ללא סיבה. אז כן, שישקול כל מילה שיוצאת לו מהפה בשביל לא לפגוע, מה רע בזה?

רנה6

New member
אוקיי...

את בשלך , ואני בשלי....הבעתי את תחושותי ולא את תחושותיך ואין כאן מקום לעימות.

rifkin1

New member
11 שירים???

זהו? טוב, מעניין מי הפיק לג'קו את האלבום ואם הוא באמת ייצא מבית "הד-ארצי" ומעניין על איזה הופעות מדובר...

talytal

New member
לא בדיוק

מה שג'קו אמר זה שיש כבר עכשיו 11 שירים פחות או יותר מוכנים... זה לא אומר שבכך זה ייגמר. למען האמת אני בטוחה ב-95% שיהיו יותר מ-11 שירים בדיסק.

talytal

New member
אם יש 500

אז מה קרה ל-500 האחרים? חחח....
אני בכלל בעד הוצאת אלבום משולש. או בעצם, אפשר אלבום מחומש? עזבו, שיוציא מבחינתי מה שבא לו, העיקר לשמוע ממנו עוד ועוד ועוד...

Nova5

New member
ללי, ציטוטים שלי - רק ממקור ראשון

" השמעתי להם משהו קרוב ל500 שירים, ובחרנו 14"

Nova5

New member
ללי, אף אחד לא ראה את זה

אני כותבת את זה פעם ראשונה, מרשה לעצמי להדליף מרוב האושר אחרי התנצלות של בן...כספית

טוב נו... דפוקה שכמותי...

התכוונתי אם מישהי יכולה להעלות את התכנית על די. וי. די. אם אפשר להעלות אותה ליוטוב ולגוגל זה יהיה נהדר... תותה אני קופה אמיתית אבל מתה עלייך
שנה טובהההההה לכולם...

kapit5

New member
ג'קו מקום ראשון בפריצת השנה../images/Emo47.gif

בהוט בידור ישראלי. איזה חמודים. פריצת השנה.דיברו רק מילים טובות .הרבה פירגון ואהבה.ייייייששששש

../images/Emo48.gifHAPPY NEW YEAR../images/Emo25.gif

לג'קו גם אם אתה לא חוגג, זו השנה שלך...
ולכל המקסימות...שנה אזרחית טובה לכן ...הרבה אור ואהבה...

kapit5

New member
../images/Emo23.gif2007 -השנה של ג'קו

אין לי ספק ביכלל.מקום שלישי-קרן פלס עם כל הזכיות שלה שזמרת השנה וכל הלהיטים שלה מקום שני-עידן יניב.ומקום ראשון-עוד לפני דיסק,לפני הופעות ,אחרי כל הבלאגן-ג'קו אייזנברג ציטוט-הבחור הכריזמטי אז אם זה לא מנבא את מה שהולך להתחולל פה בקרוב אז אנלא יודעת מה. ג'קו נשמה אין עליך כולם מבינים שנעשה לך עוול ושמדובר בכישרון ענק.

למעלה