WTF?
B beyonce3 New member 8/6/05 #28 גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה!זה לא קשור לכלום!כמו שלך לפעמים יש ת'רגעים שאת מוציאה עליי את כל המיץ!אז גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה הה ה ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
גרעעעעעעעעעעעעעעעעעעע!!!!!!!!!!!!!! את לא מבינה!זה לא קשור לכלום!כמו שלך לפעמים יש ת'רגעים שאת מוציאה עליי את כל המיץ!אז גם אני רוצההההההההההההההההההההההההההההההההה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה ה הה ה ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
• •ExtraordinarY GirL• New member 8/6/05 #29 אלה?!../images/Emo12.gif ../images/Emo80.gif הכל בסדר חמודה?!
B beyonce3 New member 8/6/05 #30 מסתבר... ואיך אצלך כפרה,נשמות,לביבות,דובשנים,הפומילים,טיטניקית מדהימה שלייייייייייייייייייייייייי?????
מסתבר... ואיך אצלך כפרה,נשמות,לביבות,דובשנים,הפומילים,טיטניקית מדהימה שלייייייייייייייייייייייייי?????
• •ExtraordinarY GirL• New member 8/6/05 #34 אצלי הכל מעולההה../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif פרחים, שושנים, דובדבנים, תותים, כפרונים, נשמות, ציציות, טליתות, חמוּסים, שזפים מהממת שלייייייי!!!
אצלי הכל מעולההה../images/Emo99.gif ../images/Emo80.gif פרחים, שושנים, דובדבנים, תותים, כפרונים, נשמות, ציציות, טליתות, חמוּסים, שזפים מהממת שלייייייי!!!
B beyonce3 New member 8/6/05 #36 אויש!נחמה! כ"כ שמחה לשמוע את זה ממך!פגזית,טנקית,שריונרית,שיפוצניקית,קיבוצניקית,עטלפונית,מינוס בבטריה שלי!!!!!!!!!!!!!!!מה מספרת?
אויש!נחמה! כ"כ שמחה לשמוע את זה ממך!פגזית,טנקית,שריונרית,שיפוצניקית,קיבוצניקית,עטלפונית,מינוס בבטריה שלי!!!!!!!!!!!!!!!מה מספרת?
L loner in love New member 8/6/05 #19 בואנה! הוא מעולה!!! את בטוחה שהוא אח שלך? חחח זה נראה לא אנושי וזה באמת נראה כאילו עושים הילוך מהיר חחח וזה מקצועי אפילו עשיתם פייד בסוף פששש חחחח ואממ יש לך מושג איזה שירים הוא תופף?
בואנה! הוא מעולה!!! את בטוחה שהוא אח שלך? חחח זה נראה לא אנושי וזה באמת נראה כאילו עושים הילוך מהיר חחח וזה מקצועי אפילו עשיתם פייד בסוף פששש חחחח ואממ יש לך מושג איזה שירים הוא תופף?
D DesertRose7 New member 8/6/05 #25 טוב לא הולך.. פשוט => http://bb01.mer.uk.vvhp.net/mcfly/YaBB.pl?board=news;action=display;num=1118158266;start=
טוב לא הולך.. פשוט => http://bb01.mer.uk.vvhp.net/mcfly/YaBB.pl?board=news;action=display;num=1118158266;start=
B beyonce3 New member 8/6/05 #32 כך גם אני טענתי... אבל היא "ילדה אמיתית",ואין לה שליטה עליה...........חעחעחעחעחעחעחע