היום בתפוז אנשים

PunK RocK 1o1

New member
זה שאת בקשר עם מקפליי

היה משעשע.. בגלל שכמה ימים לפני התבכיינת עד כמה שאת רוצה את דאגי ופתאום הגיע לו ה-1 באפריל ופגשת את דאגי..

beyonce3

New member
לא..לא..לא...

לא התבכיינתי!רעה!איימתי על מאי בערימת ילדים עם הארי ודאגי!אף אחד לא התבכיין על דאגי..לפחות לא אני...חעחעחעחחעחעחחע.והאמת שלא תיכננו..פשוט מיכל חשבה שבאמת פגשנו..וגם מיי..אז החלטנו לעשות מזה מתיחה חה חה!חעחעחעחע

just jenny

New member
אני אוהבת כשחן מתעצבנת

היא מצחיקה כשהיא מעוצבנת חעחעחע

PunK RocK 1o1

New member
ג'ני

גם אני מתחילה לאבד איתך תקווה.. אם תמשיכי ככה אני מדיחה אותך

just jenny

New member
לאאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחח

התכוונתי שזה יעבור לה הכעס.. אבל בצחוקים.. יענו היא תצחיק אותנו

beyonce3

New member
אוי,נכון!../images/Emo6.gif

אבל היא הייתה מחוממת כבר מהפונאני הזאת..שאגב דיי העליב אותי שחשבתן שאני זאת פונאני..חעחעחעחע..לא..בעצם זה היה דיי מצחיק!אבל חן הוסיפה המון..שחשבתי שהיא מדברת אליי..אז אני החזירה לי..ואז באה נראה לי ליז..0?!)..והגנה עליה..בלאגן שלם!טוב שכמעט לא נהיה פה טרור..או מלחמת עולם 3!חעחעחעחעחע..
!!!!!!!!

just jenny

New member
חחחחח ישר הבנתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif

אוי והתמונה שהבאת במפגש חעחעחעחע
איך הדבקת אותה

beyonce3

New member
מה??

לא ג'נע...אמרתי לך שזה אח שלי הדביק!התגובה שלי הייתה בדיוק כמו שלך כשראיתי אותה בפעם ה-1!אני התפקעתי מצחוק כמו לא יודעת מה,וממש כאבה לי הבטן...ואני מסתכלת על אח שלי..והוא כזה..WTF?!הוא לא הבין מה אני רוצה..הוא היה עסוק מדיי עם יוגי...ואגב הוא הדביק את התמונה..הוא אמר שזאת הייתה איזו עבודה לפורים..והמורות צילמו אותם בבצפר מבלי ששמו לב..והוא לקח דווקא תמונה של בוש משחק גולף!חעחעחעחעחעחעחעחעחעח..אבל זוכרת את התמונה עם השחור לבן?מהעבודת שורשים שלי?ואגב מודבקים..מזכיר לי את העיתון סמאש היטס שהראתי לך..שלינע אמרה שמקפליי הלכו יותר מדיי למכון כושר..חעחעחעחע..זה היה כ"כ טוב!בעיקר שעשו מדאגי סקוטי,והדביקו אותו על זוקי!!חעחעחעחעחעח

just jenny

New member
חעחעחעחעחעחעחע

אוי הספר מחזורררררר
XDDDDDD חחח התמונות שם היו קרועות
וכך גם הסמאש היטס שלך מלפני שנתיים חעחעחעחע
והם תמיד מדביקים פרצופים שלהפ על דמויות

may90

New member
אני הרסתי? בעצמי אמרתי לך שלדעתי

הוא לא טוב

beyonce3

New member
וכן...

את השעירה לעזעזל שלנו,כי את נידבת את עצמך..!וברגע שעשית זאת..אין דרך חזרה!!!!!!!!

beyonce3

New member
דיי כבר!

תצאי מהבועה שלך!...את בעצמך אמרת..מה הענייןןןןןןןן?!מהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמההמהמהממהמהמהמהמהמהמהמהמהמהמה

למעלה