הישרדות הישראלית - פרק 12

LiRs Lullaby

New member
ההסבר הכי נכון - הוא לפעמים זה שנשמע הכי פשוט

בתכנית מראים שחברי שבט הבנים הולכים להעיף את דן. ההפקה שואלת "מי זכה פעמיים בכח הכפול? אה, דן? וואלה, לא ידענו. טוב, אז תלך לשבט השני. איזון מספרי וכאלה, אתם יודעים" לא הייתה שום סיבה בעולם להעלות את נושא הכח הכפול דווקא עכשיו, ולהיתמם ולחשוב שהם כלל לא ידעו מי הוא אותו המתמודד. מספיק פעמים ראינו אנשים יושבים בצד, אז שדווקא עכשיו הכח הכפול והלא רלוונטי יעבוד? הם גם יכלו לבחור את המתמודד בדרך קצת יותר אובייקטיבית.

LiRs Lullaby

New member
סתם שאלה.

אם באמת רצו להעביר את מי שזכה ברוב משימות הכח הכפול - למה לא העבירו את דן על ההתחלה לשם איזון מספרי? למה הם העבירו אותו רק אחר כך? הם לא רצו שתיפגם הרמוניית הנשים-גברים? הם מעבירים מישהו אחרי שהוא כבר התרגל לקבוצה אחת ואז מעבירים אותו דווקא במשימת החסינות?

אוהד 49

New member
אוקיי, ראיתי את הפרק../images/Emo9.gif. אז ככה:

כמה מהמחשבות על הפרק: 1. סוף סוף הראו את קוריצה!! ייאי! חח למרות שזה לא הכי קשור ל"מסקנות", אבל סתם היה נחמד לראות אותה. 2. לא שאני מחדש משהו
אבל סתם לדוג'- תסתכלו על הדקה 12:55 (רואים את עידן) ותיראו את הזקן שלו. תסתכלו כמה שניות אחר כך (דקה 12:59) ותיראו שוב את הזקן
...מישהו אמר השלמות*
כנ"ל לגביי אלכס, מולי ועוד...(דקה 17:03 אלכס, ודקה 18:54 מולי). 3.מושיק כהרגלו פשוט אלוף! מלך, תותח! ישר התחיל להריץ עניינים במשימת ה-S.O.S.. 4.משימת ה-SOS -חחחחחחח ענק!!! קודם נתחיל מזה שכמו שכבר אמרו פה זה היה מראש מיועד לבנות
ואני לא ארחיב כי יש פה מספיק בפורום שעשו את זה
. ראיתי את מה שהבנים עשו ונקרעתי!! חחח איזה מצחיק זה היה!! כאילו 6 בנים בים רוקדים לי הורה...חחח וגם אחר-כך כשראו את משה מדבר ואומר "בטח ניראינו מה זה טמבלים. 6 בנים רוקדים.." חחח הרג אותי. ה-ר-ג!! 5.איך לעזאזל הם התקלחו 6 בנות על דוש 1? ועוד שלא מוציא מים בכלל??
מסכנות בקושי יצא מהדבר הזה מים..ניראה לי שמו שם חסכמים.. 6.הפרק הזה בעיקר הדגיש כמה תותחים סבאנה בכל מה שקשור למחנאות. ראו את ההבדל בין המחנה של סבאנה לבין המחנה המעאפן והמרופש של גיבארו. 7.ליה ו-ורה שולטות ביד רמה בצמד חמד עמי ותמי האלה מרינה-נעמה. - וטוב שכך!.. 8. יפה אמר גיא על דן! גיא בעצם תימצת במשפט-שניים את דן, במילים יותר יפות ו'מעודנות' ממה שאנחנו פה אומרים עליו
ומה שעוד הוא (גיא) אמר -על זה שליה תיתן לדן בראש- כל שנישאר הוא להגיד "אמן"!!!

OnlineOne

New member
ברור...

אגב, תגידו, עכשיו, שעידן רחוק מהתרנגולת והבנות לא- הן ינצלו את האפשרות לאכול אותה?! דבר שני, מעבר לזקן של עידן, לא ראיתם שלאף אחת מהבנות אין שפם ויותר מזה- אין שיער בבית שחי? כולן עשו לייזר לפני או ש?! יש השלמות, לא רק של סכיני גילוח, כמו שאמרתי שבוע שעבר. עוד משהו- אתם חושבים שמשה הומו? תהיתי לגבי זה והתהיה מתחזקת מפרק לפרק...

OnlineOne

New member
ועוד משהו...

שמתם לב שערוץ 10 משך אותנו פרק שלם בלי שום רגע משמעותי? פרק שלם של בחבושים וראיונות בלי שום משימה משמעותית (אוקי המשימת פרס המיותרת הזו...ניחא). לא חסינות, לא הדחה מאי המתים, כלום, נאדה...מפחיד אותי לחשוב מתי העונה תגמר אם ימשיכו ככה?

אוהד 49

New member
וואלה לא חשבתי על זה../images/Emo12.gif

אבל לא ניראה לי, כי אחרי שהם היו איתה איזה 20 יום על האי אני חושב שגם הן (בנות סבאנה) כבר התחילו לחבב אותה..לפחות ככה אני מקווה
משה ענק! חח הוא קרוע לגמריי..אבל זה מצחיק איך הוא תמיד אומר את הדברים ולא הולך לא, ואיך הוא תמיד זה שמקבל את כל המכות ולו תמיד קוראות כל הפאדיחות
. מסכן...חחח

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifכלכך כלכך דפוק XD

דבר ראשון- ליה מלכה
היא ונועם הפייבוריטים שלי, היא שולטת ביד רמה XD גורמת לכולם לעשות מה שהיא רוצה, ושחקנית חזקה. אם מעיפים את נועם אני אישית יוצאת למסע רצח על ההפקה. XD ובקשר לזה שהעבירו את דן- מטומטם מטומטם מטומטם. אם הם רצו רייטינג שפשוט יבקשו מגיא ומולי להתנשק
אני יכולה להבטיח קפיצת רייטינג בעקבות זה

AshkenaziAmiti

New member
אני דווקא צופה ירידת רייטינג קשה../images/Emo5.gif

במיוחד בגלל שאחרי דבר כזה בתוכנית אני כבר לא אצפה בכלום
אבל מי יודע....והזכרת לי משהו שאיזה קומיקאית אמרה שהפנטזיה של רוב הגברים זה לסביות אבל לרוב הנשים ממש לא עושה את זה הרעיון של שני הומואים ביחד(היא אמרה את זה בצורה מצחיקה כן אין לי כוח לכתבו פה את כל הקטע)

blur2

New member
להיפך, הם גאונים

העבירו את האקשן ליום שבת, שם אפשר לתת יותר פייט

אוהד 49

New member
אולי, יש בזה משהו...

אבל בשבת הם כבר ניצחו- פעמיים! הם לא צריכים "לתת פייט" לתכנית שהם כבר מנצחים מבחינת הרייטינג

deja vu 23

New member
באמת מעצבן.

המעבר התמוה של דן מנו לקבוצה של הבנות, כן מן הסתם אם לא היו מעבירים אותו - הוא היה מודח. תגידו, רק לי מפריע שכמעט כל פריים אפשרי מולי מופיע? כאילו הצלמים שם פשוט היו מאוהבים בו. הבחור הזה כ"כ FULL OF HIMSELF, הוא כנראה רגיל שמרעיפים עליו אהבה בגלל המראה שלו. אבל הוא ריק מתוכן, כמו שחלק מהמשתתפים אומר. כאילו, תורידו את המראה החיצוני - ואין הכלום. נאדה.

Fall Out Shir

New member
לדעתי מולי אחלה בן אדם.

אנשים חושבים שכשיש מראה חיצוני האישיות נהרסת. זה כל כך לא נכון, וזה גם תלוי לגביי מי. מולי יודע מה הוא עושה. כשהוא מתעצל הוא מתעצל, אבל בסך הכל הוא תורם לקבוצה, והוא עושה דברים צודקים כמו לנסות להעיף את דן.. כי הוא וגיא הראשונים שהעלו את הרעיון הזה, ובלעדיהם עוד נועם וכולם היו תמימים לגביו. אולי מולי טיפה דורש תשומת לב, אבל זה לא הופך אותו לבין אדם ריקני. זה בדיוק ככה - ויקה דוגמנית ונראית מדהים, לטעמם של אנשים מסוימים.. אהמ. היא מדברת כמו ילדה מפונקת וברבי חסרת תכלית אבל מה שהיא אומרת לא תמיד מטופש.

זה רק הולך ומדרדר..

וכן, כנראה שבהפקה יודעים מה ימשוך קהל ויספק במה ויוסיף רייטינג אין ספק שלהעביר את דן לשבט הבנות זה מכור ומתסכל מראש!!!!!!!!!! אני חושבת שאין אחד על האי (ומחוצה לו) שסובל את הנחש הזה אבל אתם יודעים מה? נראה לי שיש משפטים ששותלים לו על מנת להקצין את הדמות ולעורר בנו את הדעות שנשמעות כאן לרוב אין ספק, אני כבר השתכנעתי שאמיתי זה ממש לא, ולכתוב להם טקסטים כך שנבין, זה רק בתוכניות ישראליות מסוגלות והבנות, סצנת המקלחת? טוב שלא הגזימו, יצרו את זה עם כל כך הרבה משמעות סקסית..לדעתי יצא ממש זול.. ומבחינתי, נועם- מראה ואישיות , יוצא דופן מכל יושבי האי. סיון או ויקה- ממש לא משנה. זה די מעליב לראות איך מזלזלים באינטילגנציה שלנו ומאכילים אותנו בכפית.

איצקיס

New member
אז מה היה לנו?

הפרק הזה ייזכר יותר מהכל כבחישה אחת גדולה של ההפקה. אחרי 2 הדחות רצופות של בנות, ההפקה כנראה החליטה שיש לנו עודף בנים והגיע הזמן לדלל אותם. אז מה עושים ? א. מפרידים בין הבנים והבנות. ב. שולחים את הבנות למחנה המדוגם של סבאנה עם מיטה, ברזנט, רשת דגים וכו' ואילו את הבנים שולחים למחנה המעפן של ג'יבארו כדי לגרום להם לתסוס ולהתבשל במיץ של עצמם. ג. רוקחים משימה שהפרס עליה יגרום לבנות להלחם כמו אריות (מי מהבנים באמת היה מוכן להלחם בשביל שמפו?) ד. דואגים לתת לבנות בדים בצבעים מאוד בולטים (אדום וצהוב) ואילו לבנים בדים בצבעים של הנוף מסביב (כחול וירוק). ה. כשמגיע "מומחה ההצלה" מתברר שירוק וכחול הם צבעים גרועים מאוד לסימן הצלה (מסכנים, זה מה שנתנו להם) ולכן הבנות מנצחות. יופי. אז עכשיו יש לנו שבט של בנות מאוד מרוצות שלא רוצות שהמצב ישתנה ומוכנות להלחם על זה, מול שבט של בנים מתוסכלים, רעבים ועייפים שמחכים לפיצוץ. אז מה נשאר לעשות ? לארגן משימת חסינות שדורשת קואורדינציה ולחכות שהבנים יפסידו כדי שהדילול יתחיל. אלא מה? כנראה שבהפקה לא לקחו בחשבון שדן עם הפה הגדול שלו יצליח תוך יומיים להתסיס נגדו את כל הבנים ולהביא לכך שהוא יהיה המועמד הוודאי להדחה. אז ברגע האחרון שלפו את הקלף של אתגר הכח הכפול והצילו את התחת של דן על ידי העברתו לשבט הבנות. עכשיו נשאר לראות אם המהלך הזה יקבור את התוכנית לגמרי או שבהמשך זה יסתדר. אגב, עוד מישהו שם לב שהבנות איכשהוא הבינו מכתב החידה בדיוק מה המשימה צריכה להיות ועל מה להתאמן (כולל שימוש במשוט וחבטה בחפצים תלויים)? עוד סימן שההפקה מאוד רצתה שהבנות ינצחו במשימת החסינות ?

LiRs Lullaby

New member
../images/Emo6.gif כל כך נכון!

במיוחד הקטע עם המומחה הצלה....
ובקשר לדבר האחרון - זה לא היה כזה קשה להבין.... אפילו אני הבנתי את זה, למרות שבהתחלה אני חשבתי שהן הולכות להיות קשורות אחת לשנייה (בזוג)....
אני חושבת שהניסוח של זה היה די מפורש למה שהולך לקרות במשימה.

למעלה