הישרדות הישראלית - פרק 12

XקוקיX

New member
כן אליהם התכוונתי...

לא היה לי כוח לכתוב "הבנים של סבאנה", לקחתי את זה כברור מאליו

שלומי 747

New member
יוווו אני לא מאמין!!!!! ה-../images/Emo58.gif של החיים!!

ושוב-
אז ככה: (בכוונה כתבתי ככה כדי שמי שנכנס בטעות ולא רוצה לדעת, יוכל לצאת
) ויקה מנצחת את סיוון!! איך אני יודע? כנסו לנענע 10 ותראו בעצמכם
נכון יש שם את תמונות המתמודדים? ומי שעף הוא באפור? איזה מטומטמים העורכים של נענע 10..
אז סיוון בשחור לבן!! תיכנסו ותיראו...

שלומי 747

New member
אופס, טעות בכתיבת השורות

זה צריך להיות: נכון יש שם את תמונות המתמודדים? ומי שעף הוא באפור? אז סיוון בשחור לבן!! ואז- "איזה מטומטמים העורכים של נענע 10.."

LiRs Lullaby

New member
להזכירך, סיון הודחה.כל המודחים באפור.

גם ויקה באפור, סו? זה לא ספוילר בכלל.

שלומי 747

New member
אה אופס וואלה..חחח../images/Emo163.gif

ניסחפתי והושפעתי יותר מדיי מ"אי המתים" הזה
....

LiRs Lullaby

New member
כן, אני חושבת שהטוויסטים האלה באמת בילבלו

לכולנו את השכל. אתה לא לבד.

שלומי 747

New member
../images/Emo6.gif חחחח..

וכבר כל הפורום הפך להיות סימנים של 'ספוילרים' בכל הודעה יש איזה 4 אז איך שראיתי את זה ישר אמרתי הנה ההזדמנות שלי גם
חחח לא שמתי לב מי, מה, מו...

cover121

New member
../images/Emo58.gifלגבי הפרומו

הפרומו נותן שני עובדות ברורות לגבי הפרק הבא:
את משימת החסינות ניצחו הבנות.
דן עבר באופן קבוע לשבט הבנות - הוא היחיד שלא נראה נאבק בכוח מסוים משבט הבנים. רוב הסיכויים שמדובר בחסינות האישית בשבט הבנים לפני מועצת השבט(עם כל הטוויסטים כבר אי אפשר לדעת). בעיקרון, אני מאוכזב משינויי ההפקה. צריך גם לדעת איך להתערב במשחק, באופן שלא מזלזל באינטילגנצית הצופים ובצורה לא מכוונת ואינטרסנטית על מנת להשאיר משתתף כזה או אחר שמביא רייטינג לטווח קצר. הערך העליון של ההפקה צריך להיות שקיפות ואמינות כלפי קהל הצופים בשביל לשמור על האותנטיות של הנסיבות בהן קורה המשחק, אחרת לא מרגישים שהמנצח באמת עבר את אחד המכשולים הקים המרכזיים - ההתאמה של השורד לכל מצב נתון ולכל סביבת אנשים בה ימצא. למשל, העברתו של דן לשבט הבנות הייתה צריכה להתרחש עוד בחלוקה הראשונית של השבטים בטענה שזכה בהכי הרבה תחרויות של הכח הכפול מבין הבנים, לפני משימת הפרס, ולא לאחר הסתכלות בשיחות שבטיות שבקלות אפשר להסתמן בהן המודח הבא. אי אפשר אפילו לתת להם להנות מהספק שמדובר במהלך לא מכוון... אני מקווה שלהבא הם ימעיטו בצעדים מפוקפקים כאלה.

PFM

New member
אל תשכחו שההפקה מערבבת את הקטעים

מבחינת הסדר הכרונולוגי ועורכת הכל מחדש. לכן לפעמים הדברים נראים לא ברורים ולא הוגנים, למרות שיכול להיות שבפועל הכל היה נקי והגיוני. חוץ מזה, אם כבר ההפקה השפיעה על מהלך המשחק, לדעתי הייתה לה גם את ההזדמנות לחמם את האווירה מסביב לדן, כך שאנחנו נתפוס צד מסוים. אם כולם כל כך לחוצים מהעברת דן לשבט הבנות, אז כנראה שההפקה הצליחה מעולה לגרום לעליית המתח!

מיכלxx

New member
ההפקה מתערבת!?

זה רק לי יש את ההרגשה שההפקה ראתה שאצל הבנים יעיפו את דן בהזדמנות הראשונה ומצאו דרך להעביר אותו לקבוצת הבנות!? למה לא עשו הגרלה או משהו אחר??? זה מרגיש כאילו חיפשו משהו שיעביר רק את דן, וזה מריח לא טוב. הלוואי ואני טועה

מיכלxx

New member
אני רואה שהתפרצתי לדלת פתוחה, ואני שמחה לראות

שהרבה חושבים ככה

Gal El

New member
Save Our Smell. ../images/Emo6.gif

אני לא זוכר מי זו הייתה אחת הרוסיות רק אני זוכר, שאמרה שזה ממש להציל אותן מסירחון ואז המשפט הזה פשוט עלה לי בראש. שעשעתי את עצמי.
וואו, ליה כל כך יפה.
וגם ויקה. הן שתיהן ממש מדהימות.
גם ורה כבר לא נראית לי כל כך רע כמו שחשבתי.
מרינה גם חמודה, אבל הפנים שלה לא מדהימות או מיוחדות או יפות במיוחד. והגוף שלה משופץ, אז...
השבט של הבנות -
. אבל נעמה מתחילה לעלות לי על העצבים, חושבת שהכל מגיע לה, מעבירה ומותחת ביקורת על כולם... אולי תסתכלי קצת על עצמך?! דן.
אני מת עליו, אני ממש אבכה כשהוא יעוף, אבל בחיי, הוא היה טמבל הפעם. ממש חפר לעצמו את הבור. ואז באה ההפקה והצילה אותו.
בתכלס זה ממש מכור ולא פ'סדר, אבל לא אכפת לי כי אני רק רוצה שדן ישאר.
אבל בתכלס, מכור או לא, יש בזה קצת היגיון. כלומר, גם אם הם קמו בבוקר והחליטו על זה כי הם כמוני לא רצו שדן יעוף - התירוץ, או סיבה, שהם נתנו זלה לגטימית. הוא הגבר שזכה הכי הרבה בכוח הכפול, אז צ'יפרו אותו על זה כשידעו שהוא הולך לעוף. לגטימי. נהיה מעניין שם על האי.
ובכלל, דן אולי נחש, אבל הוא שחקן טוב בתכלס והוא עושה ועשה הרבה. מולי וגיא, כמו שהוא תיאר אותם, שני דוגמנים מחדר כושר שכל היום שוכבים על הגב ולא עושים כמעט כלום מעבר לכוח פיזי במשימות. אלכס ומושיק מעצבינים אותי. אלכס כי הוא טמבל חסר תקנה ומושיק כי הוא כל כך מנסה להיות נחמד וטוב שזה כבר צבוע ועושה לי חשק להקיא. ועידן קפון... הוא בכלל. מדבר כל כך הרבה, הוא יותר גרוע מדן אם תשאלו אותי, דן לפחות לא מסתיר את האופי האמיתי שלו. עידן עובד על כולם. אולי זה חכם יותר, אבל הוא דוחה. בתכלס, נועם הגבר היחיד חוץ מדן שאני יכול לסבול. וממש היה לי עצוב שהוא שמע על מה שדן אמר, כי רציתי שהם ישארו יחד עד הסוף מאוחדים.
אה, כן, ומשה הזה.
מה חמוד?! איך הם סובלים אותו?! הוא כזה בכיין ונשי, בחיי, הוא היה צריך להיות עם הבנות.

Paranoid Eyes

New member
בכיין או נשי

אבל הוא עדיין במשחק.. הוא לא יזכה אמנם, אבל הוא יוצא הכי גבר בינתיים בזה שהוא לא שובר בריתות . להיות נשי זה לא חמוד.. אגב?:)

TrojanRhin

New member
בנוגע לדן - דעה מעט שונה

אני אכתוב כאן משהו פשוט, אבל שעלול לעורר סערה קטנה. כתבו אותו כמה לפני, אגב, אבל אני אכתוב שוב, בצורה ארוכה מעט יותר. אז ככה: תחשבו על זה שניה. האם עד עכשיו לא אמרתם לעצמכם "למה לעזאזל מבזבזים למתמודדים ולנו את הזמן על אתגר הכח הכפול המיותר-לחלוטין הזה? איזה תועלת יש לדבר הזה במשחק אם אי אפשר להצביע לאותו אדם פעמיים? מה נסגר עם ההפקה?" אז זהו, שזה לא היה לחינם. המטרה הייתה להעביר את הזוכה ב'כח הכפול' במירב הפעמים לקבוצת הבנות. ואגב, מן הסתם אם לא היה מישהו שזוכה פעמיים, בטח היו עושים איזו הגרלה קטנה בין הזוכים, ומי שהיה יוצא היה עובר לבנות. מה לעשות שהפליימייקר של המשחק זכה הכי הרבה? נכון, אפשר לומר שההפקה שמה לעצמה מקל בגלגלים, אבל ככה יצא. [אגב, ראיתי באחת מההודעות בשרשור הזה שזוארץ חיכה שדן ימלא את המיכל שלו, בזמן שאלכס כבר סיים. יכול להיות, אני לא זוכר. אבל לדעתי זה דבר שתלוי בעינו של המתבונן. כל מה שאני מנסה לעשות זה לתת להפקה ולנו הצופים להנות מהספק, ולהמשיך ולהנות מהתכנית, כל זמן שיש מקום למחשבה ש"נו, אולי בכל זאת זה לא מכור מראש".]

Paranoid Eyes

New member
התוכנית עדיין מהנה, אין ספק

אבל הידיעה שההפקה ממש מתערבת שם בהכל, הורסת קצת. אני לא אתפלא אם העריכה שלהם גרמה לנו לחשוב על בנאדם מדהים שהוא חתיכת זבל. במקרה של דן, הוא דיבר מספיק רע, אז לא נראה לי שיש סיכוי שהוא יצא בסוף הבנאדם הטוב

shy6

New member
אם כך אז למה העברה שלו לא נעשת בתחילת הפרק?

למה זה נעשה דווקא בסיומו, אחרי שההפקה הבינה שהוא זה שהולך לעוף? אם לא הייתה את "סיבת" הכח הכפול אז בטוח היו מוצאים סיבה אחרת להעביר את דן שבט, משהו כמו "מי שקוראים לו דן - שיעבור לשבט השני"

טאו מו

New member
קל להיות ציני

לכן, אם אפשר, גם אני אהיה מעט ציני, אם כי לכיוון השני. יכול להיות - וכמובן שזה רק בגדר אפשרות - שהמטרה הראשונית של ההפקה הייתה להוסיף קצת ברק בעיני הצופים... הגברים, לפחות... שלב א: לנסות ולראות מה יקרה ב'שק הנחשים', כדברי נעמה, והאם החתולות ישלפו צפורניים. לצערה של ההפקה, זה לא קרה. שלב ב דווקא הצליח לא רע: להביא לנו שוטים וזומים קטלניים על הבנות מתקלחות ביחד, על האיברים המסוימים שהמים והסבון עוברים דרכם (בייחוד מרינה.. בחיי, too much information...), ואולי גם קצת לצחוק על שחר שלא התלהבה מי-יודע-מה ממה שאמור להיות, לכאורה, חלומה של כל אשה (אגב, כאן אני כן טוען לקונספירציה קטנה, והיא שלבנים לא הביאו בדים צבעוניים... אבל זה באמת לא משנה). שלב ג: להביא קטעים נבחרים של הבנות ישנות במיטה אחת, מכורבלות ביחד וכו' וכו'. זה חלק א של התכנית. חלק ב: להכניס בן לשבט הבנות (מי יודע? אולי אחת מהבנות תעבור לבנים?), ולראות איך יתפתחו העניינים. בכל אופן, אני כותב את זה כדי להראות שאפשר להיות ציניים לשני הצדדים. ועכשיו, לגופו של עניין: לדעתי, ההפקה ידעה עוד לפני איחוד הגברים שדן מועד ודאי להעפה. שבט סבאנה הרי שנאו אותו בכל מקרה, על משה (מג'יבארו) הוא מהווה איום ולכן סביר שהוא יסכים להדיח אותו, וגם את אלכס הוא די עיצבן. כמו שאמרתי, מודח ודאי. ההעברה נעשתה בסיום משיקולים אחרים, אולי אפילו בגלל אלו שכתבתי בציניות. enjoy the show.

למעלה