Save Our Smell. ../images/Emo6.gif
אני לא זוכר מי זו הייתה אחת הרוסיות רק אני זוכר, שאמרה שזה ממש להציל אותן מסירחון ואז המשפט הזה פשוט עלה לי בראש. שעשעתי את עצמי.
וואו, ליה כל כך יפה.
וגם ויקה. הן שתיהן ממש מדהימות.
גם ורה כבר לא נראית לי כל כך רע כמו שחשבתי.
מרינה גם חמודה, אבל הפנים שלה לא מדהימות או מיוחדות או יפות במיוחד. והגוף שלה משופץ, אז...
השבט של הבנות -
. אבל נעמה מתחילה לעלות לי על העצבים, חושבת שהכל מגיע לה, מעבירה ומותחת ביקורת על כולם... אולי תסתכלי קצת על עצמך?! דן.
אני מת עליו, אני ממש אבכה כשהוא יעוף, אבל בחיי, הוא היה טמבל הפעם. ממש חפר לעצמו את הבור. ואז באה ההפקה והצילה אותו.
בתכלס זה ממש מכור ולא פ'סדר, אבל לא אכפת לי כי אני רק רוצה שדן ישאר.
אבל בתכלס, מכור או לא, יש בזה קצת היגיון. כלומר, גם אם הם קמו בבוקר והחליטו על זה כי הם כמוני לא רצו שדן יעוף - התירוץ, או סיבה, שהם נתנו זלה לגטימית. הוא הגבר שזכה הכי הרבה בכוח הכפול, אז צ'יפרו אותו על זה כשידעו שהוא הולך לעוף. לגטימי. נהיה מעניין שם על האי.
ובכלל, דן אולי נחש, אבל הוא שחקן טוב בתכלס והוא עושה ועשה הרבה. מולי וגיא, כמו שהוא תיאר אותם, שני דוגמנים מחדר כושר שכל היום שוכבים על הגב ולא עושים כמעט כלום מעבר לכוח פיזי במשימות. אלכס ומושיק מעצבינים אותי. אלכס כי הוא טמבל חסר תקנה ומושיק כי הוא כל כך מנסה להיות נחמד וטוב שזה כבר צבוע ועושה לי חשק להקיא. ועידן קפון... הוא בכלל. מדבר כל כך הרבה, הוא יותר גרוע מדן אם תשאלו אותי, דן לפחות לא מסתיר את האופי האמיתי שלו. עידן עובד על כולם. אולי זה חכם יותר, אבל הוא דוחה. בתכלס, נועם הגבר היחיד חוץ מדן שאני יכול לסבול. וממש היה לי עצוב שהוא שמע על מה שדן אמר, כי רציתי שהם ישארו יחד עד הסוף מאוחדים.
אה, כן, ומשה הזה.
מה חמוד?! איך הם סובלים אותו?! הוא כזה בכיין ונשי, בחיי, הוא היה צריך להיות עם הבנות.