הישרדות הישראלית - פרק 12

איזה טמטום../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

טוב שלא הראו לנו את זה שהבנים מתמודדים לחסינות ושהבנות ניצחו -_-

Volldemort

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif ערוץ 10 דפוקים או מה?!?!

יכלו להראות בפרומואים את הדו קרב בין סיוון לויקה או את משימת החסינות...אבל לא! הם רוצים דווקא להראות את הבנים נלחמים באתגר חסינות אישית
איזה טמטום...

LiRs Lullaby

New member
מה רואים במשימת החסינות האישית? ../images/Emo12.gif

ומתי הראו את זה? כי בפרומו לפרק הבא לא ראיתי משהו איתם, רק את הפרק הבא...

israelisurvivor

New member
ב"הצצה לפרק הבא" זה לא היה

אבל בהצצה להצצה לפרק הבאה לפני הפרסומות הראו וגם עכשיו בפרומואים לשבת שרואים כל דקה בערוץ 10 (תפתחי ערוץ 10, סביר להניח שתראי את זה) רואים את מושיק והבנים נראים כאילו הם באמצע משימת כוח כזאת...לא יודע, שוכבים על החול ומתאמצים לעשות משהו...

LiRs Lullaby

New member
אין לי ערוץ 10, בדיוק בגלל זה אני שואלת...

וגם נראה לי שמאז יום שבת האחרון הם פשוט החליטו לא לשים יותר את הפרסומות של הערוץ ושמו פרסומות של אתר נענע (WTF?).....

shy6

New member
נשבר הזין כבר מכל הטוויסטים

קודם מפצלים את השבטים ואז בסוף הפרק גם מספחים את דן לשבט הבנות, וזה אחרי שכל הפרק טחנו את זה שכולם נגדו והוא הראשון לעוף.

דרדן

New member
הרסו את כל ההישרדות עם השטיות האלה

פעם פעמים משנים כל פרק התחרפנו לגמרי. הם עושים מה שבא להם החבורת חלאות האלה.

mushimushi16

New member
הם חושבים שצריך להמציא את הגלגל מחדש

הם מנסים לדחוס את כל העונות האמריקאיות בעונה ישראלית 1!

Imai

New member
רוצה את סאבנה חזרה!!!

כדי שיכסחו לכל ג'יבארו את הצורה!!!

mihs

New member
גמרנו, המשחק מכור וזה מוכח כבר

כאילו, החליטו בהפקה מראש מי הם אלו שיגעו לסוף והם ממש מבימים את זה. אולי אם זה לפחות היה פחות בולט, מה נסגר איתם. מישהו יודע אם זה היה ככה גם בהישרדות בארה"ב...

דרדן

New member
לא היה ככה באמריקאי אומנם התערבו

אבל בקטנה כאן אשכרה משנים את כל המשחק.

123SimSit

New member
באמריקה התנהלה תביעה של אחת מהמתמודדות

של העונה השנייה נגד ההפקה, אני לא יודעת אם היא עדיין מתקיימת, אבל הם היו פשוט חייבים לצלם אתגר חסינות אישית שוב (כי כנראה ראו את אחד מהצלמים) והיא הפסידה והודחה.

זה לא למיטב ידיעתי

היה נניח בעונות מסוימות (7 - רופרט), (15-ג'יימס) פייבוריטים ויכלו להציל אותו ולא עשו כלום

למעלה