הישרדות ישראל - פרק ראשון

omer719

New member
"השבט שלך אמר את דברו"XDD

עם כמה שחפרנו על זה כל פעם זה מצחיק אותי מחדש לדמיין את גיא זוארץ אומר את זה
חחחח עוד כ- 6 שעות , מקווה מאוד שלא סתם ציפינו לזה כל כך ובסוף יהיה מבאס.. אני ממש מקווה שלא. וכדי שגם הם יקרעו את ערוץ 22 .. ממש הגעיל אותי שהם אמרו שהם בכלל לא מהווים להם תחרות. מה אתם חושבים?

Fairywitch

New member
../images/Emo44.gifהישרדות ישראל - פרק ראשון../images/Emo44.gif

עוד חצי שעה זה קורה. כל מה שקשור לפרק- לכאן

noam666

New member
אוו אני מחכה כבר מלא זמןן לזה

סוף סוף אני מקווה לא להתאכזב יותר מידי

LeRanch

New member
בדיוק מה שחשבתי../images/Emo2.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הוא כ"כ דומה לו!!

Koki Girl1

New member
זוועה ,אני לא יודעת אפילו מאיפה להתחיל../images/Emo182.gif

לא ציפיתי להרבה אבל זה פשוט נוראי .

noam666

New member
זה לא כזה נוראי

אבל יש שם מלא דברים שמצחיקים אותי! המשפטים שם מילה במילה מהישרדות המקורי כולל כמה משפטים של המתמודדים. והקידוש גם היה מצחיק.. אבל בעיקרון זה יותר נחמד ממה שציפיתי

Koki Girl1

New member
כן אבל זה מעצבן כל כך ../images/Emo182.gif

תיראו אם מעתיקים משהו צריך לעשות את זה או אותו הדבר או יותר טוב והם עשו את זה בצורה נוראיתת עזבו את זה שהם מתבכיינים על הכל הם קיבלו מלא דברים בפרק ה1 ויש להם הרבה אוכל! והם אומרים שהם רעבים . ויש עוד המון דברים שעיצבנו אותי
וגיא זוארץ מנסה להיות ג'ף !

omer719

New member
לדעתי זה ממש לא גרוע ,

וחחחXD זה עדיין לא נגמר. אבל בקיצור , הם באמת קיבלו דיי הרבה אוכל , אבל אל תשכחי שבעונה הראשונה של הישרדות האמריקאי הם קיבלו המון המון אוכל!! אז אולי את זה הם ניסו לחכות. וגם אהבתי את המשימה הזאת , הכוח הכפול או משהו כזה , זה מקורי ויכול לשנות הרבה דברים. גם אני הנמכתי צפיות וממש אהבתי

Koki Girl1

New member
כן אבל עדייןןןן אוף אני ממש הנמכתי ציפיות|טיפ

והתאכזבתי בטירוף

hhh50

New member
דווקא היה בסדר...

היה דווקא נחמד הפרק הראשון. ברור שהעונות האמריקאיות פי אלף יותר יפות, זה נשמע הרבה יותר טוב באנגלית ולג'ף התפקיד הרבה יותר מתאים אבל גם בסדר. לא רציתי שמיה תעוף היא הייתה דווקא נחמדה ומצחיקה, היו צריכים להעיף את יואב. מקווה שיהיה יפה בהמשך

AlmoGoo

New member
תחליטו, אתם מבואסים שהם שינו או חיקו?

הגעתי למסקנה שישראלים ידעו להתלונן ולא משנה מה יתנו להם. אם זה דומה - אנחנו חקיינים מגעילים ולא מקוריים. אם זה שונה - שינו לגמרי מהמקורי והרסו הכל. אני אישית מאוד אהבתי..

למעלה