דעות- פרק ראשון
קודם כל, התוכנית נפתחה סבבה לגמרי, איך שגיא זו-ארץ מציג את האי ואת כל התמונה של המשחק.שאפו. מה שלא אהבתי זה שהם חילקו אותם כבר מראש...וחבל...זה קצת הרס את אפקט ההפתעה. חחח עוד לא עברו 5 דקות וכבר ראינו את האופי הישראלי, איך שהם רבו על המצ'אטה! פאק כאילו זה תיבה של מיליון דולר...מה נסגר? מטביעים אחד את השני... -כל ההתנהלות על האי ומה שהמצלמה מראה לנו, מזכיר פחות או יותר את הגירסא המקורית של ארה"ב וזה דבר שילך לזכותם, כולל הדעות של המתמודדים שמראים לנו כל הזמן במשך התוכנית...זה טוב. -בקשר למשימות, נראה לא רע בכלל. השקיעו חבל על הזמן...לא ציפיתי למשו כזה, אפילו המשימה הראשונה היתה מקורית ותקנו אותי אם אני טועה, לא ראינו כזאת בגירסת ארה"ב. יהיה מעניין לראות איך "הפרס" החדש תוצרת הארץ(שתי קולות במועצת השבט למנצח באתגר השני) ישחק תפקיד במהלך המשחק עצמו... - מועצת השבט: וואלה הפתיעה אותי לטובה, למרות שהיא נראית אחד לאחד בדיוק כמו מה שהולך בארה"ב. *המתמודדים בסה"כ סבבה, פרט לאיזה 2-3 שאני עדין לא מצליח להבין איך הם קשורים להישרדות...(לא זוכר האמת את השמות) רק נקווה שהם יפיקו לנו עונה מוצלחת... כאלה ששמתי עליהם עין: נועם, מולי, ורה(דאם יש לה פנים יפות וגיא *דבר אחרון והכי מעצבן, זה שגיא זו-ארץ אשכרה מדבר כמו רובוט! או שלפני התוכנית הכריחו אותו לראות קלטות של כל העונות ופשוט ללמוד את המשפטים ולשחק אותה ג'ף...בכל מקרה, אני מניח שבסוף נתרגל לעניין ויהיה בסדר סה"כ סיפתח נחמד+