הישרדות ישראל - פרק ראשון

hhh50

New member
אני לא ממש מבואס...

זה היה בסדר שהם חיקו כי הם חיקו משהו שאחנו אוהבים, זה פשוט לא יגיע לרמה של האמריקאים אבל זה גם נראה יפה. גם אנחנו רגילים 15 עונות לשמוע את זה באנגלית ופתאום לשמוע את אותם משפטים בדיוק בעברית זה נשמע לא טוב- כמו "השבט אמר את דברו" או " אני יגש לספור את הקולות" וכל אלה

just adiki

New member
בנתיים זה דומה אחד לאחד,

אני נהנתי
. עוד לא מצאתי את הסטפני שלי [טוב גם לא נדמהלי שאני אמצא
]. אבל לא התאכזבתי, אין ממה. זה בדיוק אותו דבר
.

hhh50

New member
גם המציאו דברים חדשים...

מה זה הדבר הזה אי המתים מה יעשו עם זה?? אולי בהמשך תהיה משימה שיחזירו איזה מתמודד?? ומה זה הדבר הזה גם של ההצבעה הכפולה? זה ממש מיותר... אני גם מסכים שזה מבאס ששינו את המנגינת פתיחה עשו פה מנגינה מכוערת. חחח וגם אני ישר חיפשתי איזה מתמודדת שתהיה סטפני אבל גם לי נראה שלא תהיה אחת כזאת. הראו גם שפרק הבא יעשו את המשימה שהייתה בהישרדות 10- זאת שסטף נשארה הבת האחרונה..נראה מי ינצח פה

MayaTheBee

New member
זה כמו בפייראט מסטר

שבאיזו משימה המתים התמודדו נגדם והייתה להם אפשרות להפוך את המשחק, או משהו כזה. סביר להניח שזה יהיה על אותו עקרון

just adiki

New member
כן, שלחתי את ההודעה לפני שראיתי...

לא יודעת מה העיניין עם אי המתים. האמת שקצת ביאס אותי פתאום משהו חדש
כאילו אם זה היה באמריקאי אז לא היתה לי בעיה לחידוש ופה זה ביאס
טוב תמיד אבל האמריקאי נראה יותר טוב

d a n 6

New member
די התאכזתי

ציפיתי שבהפקה יצמדו יותר לפרטים,אותן מנגינות וכו'.לא אהבתי את הקטע הזה של למרוח את הפרק ולשמוע את כל הבירבורים של המשתתפים,הרי כל הכיף בגירסה האמריקאית שהיא מטומצטת וכל רגע בה מענין ופה היה מלא קטעים שיכלו בכיף לחתוך,חוץ מזה לא אהבתי את הרעיון שבן אדם יצביע פעמיים...נחכה לפרק הבא ונראה אם ישתפר.

אני מאוד אהבתי, שונה אבל יפה

זה יהיה אידיוטי לחלוטין לחשוב שזה יהיה בדיוק כמו המקורי, שבאים בלי ציפיות - זה מעניין מאוד. נתחיל בגיא - בגדול הוא בסדר, קצת מונוטוני מידי, אבל יש בו חום ואנושיות, עם הזמן הוא יהיה בסדר. אהבתי שיש משהו חדש ההצבעה הכפולה, רק לה הוא שם 2 שמות שונים, הרס את כל המשמעות של ההצבעה הכפולה. יואב מעצבן נורא, גם ורה לא משהו בכלל. מושיק תותח אמיתי, וגם חלק מהבנות טובות (עוד לא זוכרת את כל השמות). רק מה שלא הבנתי זה למה אי המתים? העיפו משהו יאללה הביתה, למה למרוח את זה יותר אח"כ שיחזירו משהו שהודח כבר? גם ככה 52 יום זה ארוך מידי. אם כבר לשלוח לאי המתים מתמודדים שלא הודחו. נראה לי שיהיה ממש מיותר לחלק פרק אחד לשני ערבים, אני חושבת שהם יאבדו הרבה צופים בדרך, או כאלה שיעדיפו לראות רק בשבת. מה שטוב שלא היו יותר מידי פרסומות. שורה תחתונה: נהנתי ואהבתי!

MayaTheBee

New member
פרק שישי יהיה הראשי

פרק שבת ההדחה (as far as i know) ככה שזה לא כזה קריטי, הרוב יראו בשישי, ההדחה גם ככה פחות מעניינת.

MayaTheBee

New member
נהה

אי אפשר לראות הדחה בלי כל הפרק שלפני אבל אפשר לראות את הפרק שלפני בלי ההדחה ההדחה אומנם זה הכי משמעותי, אבל אפשר להתעדכן בזה דיי מהר, לעומת הפרק שמפספסים הכל

lihi50

New member
דעות והרהורים על הפרק../images/Emo42.gif

כאילו, 14 וחצי עונות אני מתמכרת למקור, ועכשיו לראות את זה לא מעורר בי התלהבות של ממש, אלא גורם לי כל שלוש דקות להגיד: "אה, ג'ף עושה את זה יותר טוב","בחיים לא יביאו ישראלית שתשתווה לסטפני","ציפיתי ליותר". גיא באמת מתאים לתפקיד, אבל יש עוד מה לשפר, ואני מאמינה שאם התוכנית הזאת תחזיק מעמד למעלה מ3-4 עונות, הוא רק ילך וישתבח, בניגוד לכמה תוכניות ריאליטי "מבוססות על" כמו "סוף הדרך".. ועכשיו, לחלקים היותר מהנים בתגובות שלי(כן, יש כאלה
) אהבתי ממש את ההוא שהדליק את האש(
ושכחתי את שמו
), היה ממש גדול הקטעים על היאכטה, בהתחלה בעיקר אלה עם משה ומיה
בשורה התחתונה, אני אמשיך לצפות, למרות שאני יודעת שאני כל הזמן יוציא את התגובות המעצבנות האלה ממני. ובשורה העוד יותר תחתונה: מי שקרא את זה, מקבל ממני נשיקה.

נכון, צריך לתת קרדיט לבחור עם האש

אא"ט, בהשרדות המקורי אף אחד לא הצליח להצית אש בלי עזרה. (תקנו אותי אם אנ טועה). כבוד כבוד (תרשמו לו 3 פעמים גבר).

Bill Kilgore

New member
קרה שהצליחו להדליק אש בלי אבן

לא משוכנע באיזה עונה (נראה לי ההיא עם רוקי) אבל הדליקו אש עם משקפיים והשמש

Confide In Adam

New member
נכון,מישל מעונה 14 הצליחה לעשות את זה

וגם מישהו בעונה השלישית אני חושב, לא זוכר מי..

lihi50

New member
../images/Emo45.gif אני זוכרת שמישל הדליקה עם המשקפיים../images/Emo42.gif

just adiki

New member
../images/Emo25.gif בחזרה../images/Emo3.gif

וגם באמריקאי לא תהיה מישהי שתשתווה לסטפני. [אני בשלב הסגידה, עזבו אותי
].

נשיקה מעולה...

אני כנראה לא כמו כולם כאן...ולמה ?! ראיתי את השרדות1 עוד כשעלתה בפעם הראשונה ואז איבדתי את חוש הכיוון וההשירדות השניה שראיתי היא השרדות 10 עכשיו ב-AXN וסטפני באמת מדהימה ולמרות שלא ראיתי את כל העונות היא כנראה אחת ויחידה...אבל אם התוכנית תחזיק מעמד ואני מקווה מאוד שכן אז עוד נראה ישראלית סטפנית... עכשיו יכול להיות שבגלל שאני ירוק בעסק הזה נהניתי ואני כן חושב שצריך לשמור על המקור אחד לאחד... והלוואי שיתנו לערוץ 2 בראש... ועוד דבר...ממה שקראתי כאן זה נכון שכל פרק יחולק ליום שישי ושבת ? אם כן זה גרוע...ממתי מעתיקים תוכנית כושלת כמו כוכב נולד ???

edge511

New member
דעות- פרק ראשון

קודם כל, התוכנית נפתחה סבבה לגמרי, איך שגיא זו-ארץ מציג את האי ואת כל התמונה של המשחק.שאפו. מה שלא אהבתי זה שהם חילקו אותם כבר מראש...וחבל...זה קצת הרס את אפקט ההפתעה. חחח עוד לא עברו 5 דקות וכבר ראינו את האופי הישראלי, איך שהם רבו על המצ'אטה! פאק כאילו זה תיבה של מיליון דולר...מה נסגר? מטביעים אחד את השני... -כל ההתנהלות על האי ומה שהמצלמה מראה לנו, מזכיר פחות או יותר את הגירסא המקורית של ארה"ב וזה דבר שילך לזכותם, כולל הדעות של המתמודדים שמראים לנו כל הזמן במשך התוכנית...זה טוב. -בקשר למשימות, נראה לא רע בכלל. השקיעו חבל על הזמן...לא ציפיתי למשו כזה, אפילו המשימה הראשונה היתה מקורית ותקנו אותי אם אני טועה, לא ראינו כזאת בגירסת ארה"ב. יהיה מעניין לראות איך "הפרס" החדש תוצרת הארץ(שתי קולות במועצת השבט למנצח באתגר השני) ישחק תפקיד במהלך המשחק עצמו... - מועצת השבט: וואלה הפתיעה אותי לטובה, למרות שהיא נראית אחד לאחד בדיוק כמו מה שהולך בארה"ב. *המתמודדים בסה"כ סבבה, פרט לאיזה 2-3 שאני עדין לא מצליח להבין איך הם קשורים להישרדות...(לא זוכר האמת את השמות) רק נקווה שהם יפיקו לנו עונה מוצלחת... כאלה ששמתי עליהם עין: נועם, מולי, ורה(דאם יש לה פנים יפות וגיא *דבר אחרון והכי מעצבן, זה שגיא זו-ארץ אשכרה מדבר כמו רובוט! או שלפני התוכנית הכריחו אותו לראות קלטות של כל העונות ופשוט ללמוד את המשפטים ולשחק אותה ג'ף...בכל מקרה, אני מניח שבסוף נתרגל לעניין ויהיה בסדר סה"כ סיפתח נחמד+

למעלה