הישרדות ישראל - פרק ראשון

Princess110

New member
למרות כל התגובות פה אני דווקא ממש אהבתי+שאלה

מה שנכון זה מאוד דומה, לדומא הקטע שהראו מהפרק הבא הייתה משימה של ללכת עם שקים כאלה במעגלים וזה מאוד דומה אם לא להגיד אותו הדבר כמו שהיה בהישרדות 10. אבל אני חושבת שזה ברור שיהיו דברים דומים אחרי הכל הישרדות "המקורי" עשו 15 עונות[אם אני לא טועה] ואי אפשר שלא יקרה שהדברים יצאו דומים, אי אפשר לשלול הכל רק כדי שלא יהיה "כמו" השירדות המקורי. אני מאמינה שמאוד קשה לחשוב על משימות חדשות שלא יהיו בסנון של הישרדות האמריקאי. ובגלל שהמשתתפים ישראלים אני יותר מתחברת לצורת דיבור, בדיחות,התנהגות שלהם. כבר מעכשיו יש לי כמה פיבוריטים, ח'ברה מצחיקים ביותר. וזהו אני כבר מחכה לפרק הבא! שאלה: זה הולך להיות משודר ימי שישי ושבת? מישהו יכול להגיד לי באיזה שעה?

o u t l a s t

New member
נהנתי -

לא היו לי ציפיות והיתי בטוחה שאתרשם מהתוכנית לרעה ואשאר מאוכזבת אך להפתעתי היתי מאוד מרוצה נהנתי מהפרק הראשון של ההשרדות ההשראלית במיוחד מהישראליות מניכרה מכל צעד ושאל לשמוע עיברית ,וקידוש הרגשתי בבית והלוואי והיתי מצטרפת אליהם.............. אני חולת השרדות חוץ מהשינה הלא נוחה לא חושבת שהרעב או המאמץ הפיזי היה מפריע לי ... היתי נהנת מהמשחקים האתגרים מהקבוצה מהנוף ומההרפתקאה עצמה. טוב זה רק חלום באספמיה החבר'ה היו על הכייפק היתה מן אחוה וסחבקיות לא עויינות ותחרותיות הרגשתי שהיתה פתיחות ושחרור קירבה והמון אמביציה בינהם גיא היה חיקוי טוב ואני מצפה ממנו שיהי הוא עצמו ולא ג'ף. כי ג'ף יש רק אחד עם שני גומות על הלחיים גם גיא יש רק אחד במיוחד כשהוא בעלה של יעל האחת והיחידה.............. אז יש לנו השרדות תוצרת בית איזה כייף!! מקווה שהחברה לא יפשלו וישתפנו ומקווה לראות משחקים ותחרויות ברמה שמצדיקה את ההשקעה כי הצילומים התפאורה והמשחקים עד עתה היו בסדר גמור מכל הבחינות מצפה בקוצר רוח לסופ''ש ..................... -חיבוק-

hhh50

New member
לסיכום...

היה יפה הפרק הזה אבל שוב- ברור שלא כמו האמריקאים. באמת כל הכבוד להוא שהדליק את האש ותיקון- בעונות האמריקאיות אני זוכר שהיו פעמיים- פעם אחת הצליחו בין העונות הראשונות ועוד פעם אחת בעונה 15 שמשודרת עכשיו. בקשר למנחה- גיא הוא דווקא בסדר אבל ברור שג'ף הרבה יותר טוב. גם כשגיא הסביר את המשימה זה לא נשמע ממש טוב. החידושים שהיו- אי המתים והצבעה כפולה- באמת קצת מיותרות, ונכון שזה שאי אפשר להצביע פעמיים לאותו אחד בהצבעה הכפולה זה הרס כי אז מה יוצא מזה?? ולסיום- סטפני- בחיים לא תהיה מישהי שמשתווה אליה לא באמריקאי ובטח שלא פה. סטף היא מתמודדת ממש מעולה הכי חכמה, חזקה והכי פופולרית שהייתה או שתהיה..לא תהיה עוד אחת כזאת.

Confide In Adam

New member
הופתעתי לטובה!

למרות שיש כמה בעיות עם הגירסה הישראלית, בסך הכל מאוד נהניתי מהפרק הראשון. עשוי היטב, מאוד מושקע והמתמודדים נראים מעניינים מאוד. מצד שני הפרק היה ממש ארוך ולקראת הסוף התחיל קצת לייגע. אני יודע שמשבוע הבא יתחילו לחלק את זה ל-2 פרקים, אבל אני לא מבין למה אי אפשר היה פשוט לעשות פרק של שעה כמו הישרדות האמריקאי, ולוותר בדרך על ההצבעה הכפולה והטיפשית הזאת. אני דווקא מאלו שממש לא איכפת להם אם הישרדות הישראלית יראה בדיוק כמו הישרדות האמריקאית. ודרך אגב - גם התאכזבתי לראות ששינו את מנגינת הפתיחה, כי היא הרבה פחות מוצלחת. בכל זאת, היה ממש מעניין וכיף לראות. יש כבר כמה מתמודדים שאני חושב שאני הולך לאהוב - אחד מהם הוא דן העורך דין, שעורכי התוכנית גם סימנו אותו כפייבוריט כנראה כי אני חושב שהראו אותו הכי הרבה בפרק (והוא גם מקום ראשון כרגע באתר של נענע). למרות שהוא מראה סימני אסטרטגיה של רוב מריאנו השנוא עליי כל כך, בינתיים אני מאוד מחבב את דן. עוד מישהי שמאוד חיבבתי היא נעמה (הקוסמטיקאית עם התינוק בן ה-7 חודשים). את שאר המתמודדים אני עדיין לא ממש זוכר. לסיכום, הרבה פוטנציאל, מקווה שאמשיך להנות שהרייטינג יהיה גבוה כדי שיהיו עוד עונות!

MeWithoutU

New member
לא אהבתי בכלל...

אפילו לא ראיתי את הסוף... כבר לא היה לי כוח...זה שיעמם אותי מאוד! הפרק הלך פאקינג שעתייים!!!...זה ממש מרגיז כול הפרסומות האלה! לא ציפיתי שיהיה טוב בכלל. ומה זה כל השטויות האלו? דברים שהרגיזו אותי בהתחלה שאחת אנטית אמרה - שאיזה באסה שיש לה דוגמנית בקבוצה. אחרי זה ירדו על איזה אחד בגלל איך שהוא נראה...()= לא ידעתי שזאת תחרות דוגמנות... ועוד אחת - כמה היא מדברתתתתת......באלוהיםםםםם - סתמי תפה!!!(לא רק אני אמרתי...גם אנשים מהקבוצה שלה אמרו את זה שהיא מדברת הרבה) ואלכס - מצחיק...חושב שהוא מנהיג. והרוב שם מעצבנים!!! ועוד מישהי שיש לה תינוק בן 7 חודשים בבית והחליטה להשאיר אותו כדי ללכת להשתעשע באי. (לא אהבתי בכלל את הקטע הזה!) בקיצור היחיד שכן הפתיע אותי לטובה - חשבתי שיהיה שחצן ומעצבן - מולי מצטערת...לדוגמנים יש סטיגמה (שלרוב היא נכונה) שהם שחצנים ומעצבנים - והוא ממש לא!...הוא ממש חמוד! הפתיע אותי. והמנחה נחמד(= בקיצור... לא חושבת שאני אראה עוד פרקים... אין מה לעשות - פשוט...הישרדות של ארצות הברית הכי יפה ומענינת... גם שבאנגלית הסדרה נשמעת הרבה יותר טוב!

Dana Argamen

New member
פרק מעולה לדעתי, ממש אהבתי!

אני לא בפורום אבל אני מכורה להישרדות אמריקאית
לדעתי, זה היה מעולה, כי באמת אני מסכימה עם AlmoGoo, או שאתם מבואסים מזה שהם העתיקו או מזה שהם לא שמו דברים כמו מנגינות וזה... אבל בתכלס לדעתי הם עשו את זה מעולה, אני מרגישה כמעט כיאלו זה עוד עונה מהישרדות רק שדיבבו לעברית. הכי היה חסר לי זה ג'ף, כי לגיא לא הכי הולך. אבל באמת שזה יצא מעולה, תחשבו על חיקויים אחרים- "הדוגמנית" כחיקוי לטופ מודל. "יורדים בגדול" כחיקוי ליורדים בגדול האמריקאי. ועוד כמה כאלה... הישרדות ישראלית זה בחלט החיקוי הטוב ביותר, ואני חושבת שאני אמשיך לראות את זה עד הסוף
*למרות שבאמת אפחד מהשחקנים לא יגיע אי פעם לסטפני
אבל זה גם לא יקרה בגירסא האמריקאית*

hhh50

New member
אה שכחתי בקשר לפרס...

למה הם כל כך מפגרים ושינו גם את הפרס?? אם במילא הם אמרו שהפרס הוא בשווי מילון שקלים, אז למה קשה להם לתת מיליון שקלים וזהו?? זה נשמע הרבה יותר טוב

בגלל ש...

רב הסיכויים שהשווי הוא באמת מליון, אבל תמורת פרסום בתוכנית ערוץ 10 קיבלו הנחה. אל תשכחו שזה ערוץ 10, ולא ערוץ 2, אין להם כ"כ הרבה כסף. נקווה שהעונה תצליח, והעונה הבאה תיהיה פרס כספי (שבהחלט עדיף).

hhh50

New member
נכון..

הלוואי שהישרדות הייתה משודרת בערוץ 2. ככה גם התכנית הייתה הרבה יותר מצליחה וגם סיכוי הרבה יותר גדול ליותר עונות.

yarden777

New member
פרק נחמד, לא כ"כ ענה על הציפיות שלי

ממש מוזר לשמוע את גיא זוארץ בתור ג'ף.. הוא ממש צריך לעבוד על זה.. חבל שהעיפו את מיה, היא הייתה דיי מצחיקה אבל כמה היא מדברת
ולמה הראו בפרק הבא שמיה לא עזבה את התוכנית? היא עדיין נשארת? והכי היה דבר מטומטם זה שהתחרות של 2 קולות? מה הקטע? מילא חסינות אישית אבל מה זה הטימטום הזה עם 2 קולות?
רק אני חושב שנעמה ממש מזכירה את הסיפור של ג'נה מעונה 6? בלי קשר לתינוק בן 7 חודשים שהיא משאירה בבית, יש לה גם אבא חולה סרטן.. זה ממש כמו ג'נה, גם אמא שלה היתה חולת סרטן ובסוף היא נפטרה

N B I

New member
ממש ממש ממש ממש ממש

אהבתי מעולה אני חושבת שאי אפשר להעתיק מהאמריקאים כי בכל זאת יש דבר קטן שמפריע תקציב, כסף, ממון (בטח שמעתם על זה פעם) מה גם שהמנטליות שונה לגמרי, שסטפני התבכיינה על זה שבובי ג'ון ואיב מאותה מדינה זה נשמע מטומטם, וזה נשמע עוד יותר מטומטם כשליה (נראה לי) התלוננה על אנשים מהצפון והדרום.. לקחו חברה מאוד מתאימים לפי דעתי, בכלל לא כוסיות וחתיכים כולם, אני חושבת שהם נראים מאוד ממוצעים. יש כמה שהם מהממים כמובן, אבל את זה יש בכל עונה (חוץ מעונה חמש |מקיא|) העונה הזו הרבה יותר מצחיקה לפי דעתי, ישראלים הם בכלל עם נורא מצחיק כשחושבים על זה, הם רבים הרבה יותר והרבה פחות יודעים להבליג-מה שאומר שיהיו לנו מלא סיטואציות של כאסח (טוילה-אליזה-9) שזה הכי מעולה בעולם. הם אומנם קיבלו הרבה מאוד דברים אבל גם בהשרדות אחד הם קיבלו הרבה דברים, מה גם שגם ככה הם לא ממש ידעו להשתמש בהם
. ג'יבארו ממש נסחפים עם הכמויות אוכל, עוד שבועיים כבר בכלל לא יהיה להם מה לאכול! למה כל הגברים מתעקשים לעשות את זה "גברים-נשים"? אני לא חושבת שזה היה אי פעם ככה, ממש מטריד. בסוף הבלונדה מצאה את התיבה של הדברים במקום שני הגנרלים עם הנ"צ
זה היה ממש טוב אני לא מבינה מה יש לכם >>" עכשיו יחס למתמודדים: דן- חומד. פשוט חומד. לא ציפיתי הוא נראה כזה.... דביל. זאתי עם הגופיה הירוקה (איך קראו לה
) - קורעת אותי מצחוק! ממש מלכה
יואב-מעצבן נורא, היו צריכים להעיף אותו ולא את מיה ליה-תסתמי כבר תפה כמה את מדברת
ורה-למה היא מוכרת לי בתור מישהי שקשורה איכשהו לגיא אריאלי? "זה הבאר!" "טינה זה ביצה"
מתערבים שאם זה לא היה "תוצרת הארץ" היתם מתים על זה (סליחה אלו שכן אהבו), זה מאוד צמוד למקור ואם עברתם את עונה חמש ועונה תשע תעברו גם את זה. הם ישתכללו עם הזמן.

Gootche

New member
חחחחח טינה והביצה

ומשה והמכה בראש! שני הדברים האלה הרגו אותי! אחלה תוכנית, כמו שקיוויתי

N B I חיכיתי לתגובה שלך.

הורסת אותי כל פעם מחדש
וחוץ ממיה הסכמתי על הכל. (גם היא וגם יואב צריכים ללכת הביתה).

N B I

New member
לפי דעתי

מיה גם היתה צריכה לעוף אבל יואב קפץ מעל הגובה של עצמו (ובנינו זו חתיכת קפיצה), שחה שלוש דקות ונכב כאילו אפשר לחשוב שהלך במשך 18 ק"מ, מילא. אמר שיפצה באתגר, חיכינו כולנו בכססית ציפורניים לאתגר, לא הצליח להחזיק את החץ או את הקשת,מילא. ציפינו שלפחות עכשיו הוא יהיה נחמד, זובי. יכולנו להמשיך לחכות עד מחר הוא בטוח לחלוטין שהוא מלך העולם כשהוא בקושי ליצן חצר. מיה לפחות לא חושבת על עצמה דברים שהיא לא, ולפחות על זה מגיע לה את הקרדיט. אני נטע
ומה שמך? (גאד, כל כך כיתה ג')

מסכימה מאוד לגבי יואב

איך אמרה ורה (שלא ממש אהבתי אותה) "מילים כמו חול ואין מה לאכול" אני לא חושבת שהוא ישרוד יותר מידי זמן. אני שירלי (
כן, יש משהו כיתה ג'),

s o r t e r

New member
גם להעתיק צריך לדעת

ודווקא לדעתי עשו עבודה טובה מאוד. זה נראה בדיוק כמו המקור. ואני די אוהב את הגרסא המקורית. אפילו כתבתי פוסט מיוחד לכבוד הסדרה... חוץ מזה מה דעתכם על אי המתים? האם זה יהיה כמו באחת העונות של השרדות שהחזירו את כל המודחים כשבט שלישי להתמודדות אחת, ונתנו להם להחזיר מישהו מהם. אני רק מקווה שהם לא מתכננים גלגל הצלה ולהחזיר מישהו עם SMS שזה ממש לא קשור לעניין. ואהבתי את הקטע שהלבישו את זוארץ בדיוק בבגדים של פרוסט, לא רק אותם חולצות אלה אפילו אותה שרשרת עם אבן.

למעלה