הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים"

veredmp

New member
../images/Emo44.gif הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים" ../images/Emo44.gif

ערוץ 22 בשעה 21:00. כל מה שיש לכם להגיד על התכנית שרשרו לפה

shay keran21

New member
יש לי שאלה

בדרך כלל האמנים ששרים בתכנית,אז הם שרים בפלייבק...יש לך מושג אם מירי תשיר את "פנינים בנהרות" בלייב?? אני מקווה שכן..

veredmp

New member
אין לי מושג. גם אני מקווה שיהיה לייב

לא ברור לי למה כולם שרים שם בפלייבק......

SupeRonit

New member
תשובה אמיתית יותר ממה שקרה שם עכשיו לא יכולת

לקבל
ושאבי קושינר הציג אותה והיא נכנסה לבמה בפרופיל-איזו בטן קטן ומקסימה הציצה

SupeRonit

New member
את מוכרת לי מאיפשהו../images/Emo6.gif

מי אכל מעורב ירושלמי פעם בשבוע

קטנה ../images/Emo35.gif

יש לה בטן גדולה בהתחשב אאל"ט שהיא רק בהתחלה, בחודשים ראשונים, אבל מצד שני ככה זה בד"כ בהריון ראשון.הבטן צצה די מהר יחסית.. לא מכחישה לרגע שההריון יפה לה וזה סקסי בעיני, אבל קטנה הבטן היא לא

MotheRonit

New member
אנשים פה חיים בסרט שבגלל שהם קראו על זה

בעיתון לפני חודשיים זה אומר שהיא גילתה את זה יומיים קודם לכן. אז יש לי מבזק חדשות בשבילכם- עד שאישה מבינה עם עצמה שהיא בכלל בהריון יכולים לעבור מספר שבועות. ועד שנעשות כל הבדיקות שמאשרות שהכל בסדר עוברים מספר חודשים. ורק אז רצים לספר או מאפשרים לזה לדלוף בין כולם. ומניסיון-גם בהריון ראשון הבטן יכולה לצוץ רק בחודש שישי. ואם לובשים מעיל גדול וחורפי, אף אחד אפילו לא שם לב

tomgirl21

New member
אני תמיד רואה,תוכנית נחמדה...

אבל בגלל מירי זה סיבה עוד יותר טובה לראות:)

shay keran21

New member
../images/Emo31.gif לא מסכים איתך..חח אני מכוררר לזההה

זו העונה שאני הכי אוהב..טוב נו זה רק בגלל מירה המדהימה הזווו

מירה מ דהימה בלי קשר והיא זמרת מעולה

ואני לא אומרת סתם. הייתי בהופעה שלה כי מיקי מנגן אצלה.אז אני יודעת. עדיין התוכנית משעממת בעיני , השופטים פלצנים ברמות לדעתי. זו דעתי ואני חושבת שאייקון שלך
הוא מוגזם כי הבעתי את דעתי. אני אישית לא מתחברת לתוכנית הזו. לפחות לא העונה הזו. כי את העונות הקודמות עם אליענה וגיא כן ראיתי...

shay keran21

New member
האייקון שלי היה תירגום למילת סירוב,לא לזילזול

אני מכבד את דעתך... ואכן מירה נפלאה....

veredmp

New member
שלמה ארצי שבוע הבא ../images/Emo3.gif

מעניין באמת שהוא לא אמר שהיא תהיה. בתור זה שרואה כל שבוע, בד"כ כשיש אורחים הוא אומר בהתחלה או לא?

shay keran21

New member
חח זהו..בהתחלה לאט שמעתי טוב...שמעתי רק

שלמה ארצי,ולא הבנתי...עכשיו הוא אמר שיהיה שבוע בהא..ואכן לא הזכיר את מירי...והוא באמת מזכיר בתחילת הערב מי יתארח...מאוד מאוד מוזר....נחכה להמשך...

shay keran21

New member
אמאאא בא לי לבכותתתתתתתתת איזו התרגשות

רק אל תחקו עליי..איך שמירי עלתה,אמרתי יאוווווו רואים לה את הבטןןןןןןןןןןןן כברררר..והזלתי דמעה...כ"כ התרגשתי באמת לראות אותה..היא כזו יפה וזה כ"כ עושה אותה סקסית ועוד יותר גדולה...היה ממש סביבה הילה... אז זה אומר שהיא שרה 2 שירים??!! גם אף אחת וגם פנינים בנהרות?? חחח מסכנה..לא הבינה למה לא יכלה לשיר..חחחחחחחחחחחחח טוב שיצאו לפרסומות...הבעיה שאהיה מרוכז בריקוד ולא במירי...אני מקווה שהביצוע השני יפצה על כך...

veredmp

New member
סומכת עליך שתראה אח"כ שוב ואז תתרכז במירי ../images/Emo13.gif

veredmp

New member
כמובן שהמיקרופון שלה לא יעבוד ../images/Emo6.gif

אחרי הפרסומות מירי תהיה ותשיר את "אף אחת"

למעלה