יש לה בטן גדולה בהתחשב אאל"ט שהיא רק בהתחלה, בחודשים ראשונים, אבל מצד שני ככה זה בד"כ בהריון ראשון.הבטן צצה די מהר יחסית.. לא מכחישה לרגע שההריון יפה לה וזה סקסי בעיני, אבל קטנה הבטן היא לא
בעיתון לפני חודשיים זה אומר שהיא גילתה את זה יומיים קודם לכן. אז יש לי מבזק חדשות בשבילכם- עד שאישה מבינה עם עצמה שהיא בכלל בהריון יכולים לעבור מספר שבועות. ועד שנעשות כל הבדיקות שמאשרות שהכל בסדר עוברים מספר חודשים. ורק אז רצים לספר או מאפשרים לזה לדלוף בין כולם. ומניסיון-גם בהריון ראשון הבטן יכולה לצוץ רק בחודש שישי. ואם לובשים מעיל גדול וחורפי, אף אחד אפילו לא שם לב
ואני לא אומרת סתם. הייתי בהופעה שלה כי מיקי מנגן אצלה.אז אני יודעת. עדיין התוכנית משעממת בעיני , השופטים פלצנים ברמות לדעתי. זו דעתי ואני חושבת שאייקון שלך
הוא מוגזם כי הבעתי את דעתי. אני אישית לא מתחברת לתוכנית הזו. לפחות לא העונה הזו. כי את העונות הקודמות עם אליענה וגיא כן ראיתי...
רק אל תחקו עליי..איך שמירי עלתה,אמרתי יאוווווו רואים לה את הבטןןןןןןןןןןןן כברררר..והזלתי דמעה...כ"כ התרגשתי באמת לראות אותה..היא כזו יפה וזה כ"כ עושה אותה סקסית ועוד יותר גדולה...היה ממש סביבה הילה... אז זה אומר שהיא שרה 2 שירים??!! גם אף אחת וגם פנינים בנהרות?? חחח מסכנה..לא הבינה למה לא יכלה לשיר..חחחחחחחחחחחחח טוב שיצאו לפרסומות...הבעיה שאהיה מרוכז בריקוד ולא במירי...אני מקווה שהביצוע השני יפצה על כך...