הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים"

veredmp

New member
לדעתי היא חודש רביעי

מניחה שפרסמו בעיתון רק כשהיתה בחודש השלישי, ומאז חלף חודש (אלא אם הם גילו מאוחר יותר, ואז היא בחודש מתקדם יותר.....) וכן, אתה הולך להחנק בהופעה. כדאי שיהיה לידך בקבוק מים. ואולי פרמדיק

shay keran21

New member
חחחחחחחחחחחחחחח בטוח!!!! אני מטבעי

לחוץ ופרנאויד שחבלל לךךךךךךך נראה לי אצטרך אמבולנס או משו למקרה חירום...אני בטוח אחנק בהופעה....רק שמישו ייתן לי יד והכל יהיה בסדר....חחח בע"ה לא אבוא לבד...יש לי את ניבה,ועוד ידידה לשעבר מעריצה שרית,שמאוד אוהבת את מירי..אבל מפה ללכת להופעה של מירי לא יודע....ניבה בטוח אצא לי....חחח יאו יאו..סעמק....חחחח נפתח לי תאיבון..מה יהיה?! איך אלך לכל ההופעות האלו..גם שרית גם קרן גם מירי..חחחחח אין ספק שמעכשיו אפחית מהופעתיה של שרית...די....מספיק אני חושב..חחחחחחח

MotheRonit

New member
זה שאנחנו יודעים על זה חודשיים (חודש שלישי?)

לא אומר שהיא רצה לספר בשנייה שהבדיקה יצאה חיובית. נשים בדרך כלל מחכות עם הבשורה (חוץ מאולי לבעל
) עד שהכל מתברר כתקין. לאמא וחברות קרובות קשה להתאפק...אבל אני בטוחה שעם ישראל נחשב למשפחה המורחבת...עם כל האהבה

שי אתה מאכזב אותי עם התירוצים שלך

מילא עניין כלכלי
- מבינה זאת, אבל מבטיחה לך שלחכות להופעה בזאפה למירי כרגע זה כמו לחכות למשיח כי ההופעות (לפחות בהתחלה) הן גדולות מבחינת גודל האולם וכו', שלא לדבר עם איך שמירי נראית עכשיו יש לי תחושה שהסבב הנוכחי יהיה קצר כי כמה מירי תוכל לעמוד על במה במצבה
בתור אחת שאחותה כרגע בחודש שביעי והיא לא צריכה לעמוד על הבמה (לפחות לא שאני יודעת על כך
) ואני רואה כמה קשה לה אז למירי אחת כמה וכמה... בקיצור צריך פעם אחת לראות הופעה קצבית של מירי, חובה

shay keran21

New member
טובב אני לא יודע מה להגיד לך כי את פשוט

לא יודעת מה אני,ומה יש לי ובאיזה מצב אני...אני "מאכזב אותך עם התירוצים שלי"? סבבה,זה תירוץ? התלחלתי עבודה חדשה...את יודעת למה? אני לא בנאדם בזבזן במיוחד,לא קונה לעצמי שום דבר,לא בגדים,בקושי שקונה משו..חוץ מדבר אחד,שזה דיסקים ולשלם את מיטב כספי להופעות מן הסתם של שרית כמובן...אבל עכשיו יש את קרן ומירי,ואין לי כסף כרגי,ואני מגיל 17 לא לוקח כסף מההורים..כרגע אין לי...אז זה תירוץ? מה תירוץ? את יודעת מה הייתי עושה בשביל ללכת להופעה הזו של מירי? אז אני לא אחכה לזאפה,אחכה שיהיה לי כסף ואז אלך להופעות שאוכל ללכת... אם כבר התגובה שלך מאכזבת ודי פגעה בי....איכזב אותך "התירוץ" שלי? סבבה.... ואני לא דואג,אהיה בהופעות של מירי..ולא משנה מה ההופעה...את הריגוש שלי אני אחווה...

שי לא התכוונתי לפגוע

ואתה לא צריך להסביר לי אבל פשוט מה שניסיתי להגיד שענין כלכלי מובן לי, עניין של לחכות לזאפה - פחות,אתה לא צריך להסביר לי כי גם אני עובדת ואני מחזיקה בית כי אני לא גרה אצל ההורים (צריכה לשלם עבור קניות בסופר, ארנונה וכו' ועכשיו הצטרף לו גם נושא החתונה)ועדיין ממנת את ההופעות של איה, מירי, קרן ועוד הרבה אחרים שהלכתי. הכל עניין של שיקול..של איך שאתה מעמיד את הדברים מבחינת חשיבותם.

shay keran21

New member
"הזאפה" הייתה דוגמא ואין לי מה להרחיב

בנושא הזה...עדיין היה לי קשה מה שרשמת...וזה בסדר...הכל בסדר..

מירי עכשיו שרה את "אף אחת"

וואו איזה ביצוע
אהבתי את מה שהלבישו לה ורואים ככה את הבטן שמבצבצת לה האם זה ההריון שכולם מדברים עליו
?.אח מחכה לשבוע הבא לראות אותה בלייב כבר.חמודה שכמותה
.

EVGIRL

New member
עשתה לי צמרמורת..כמה התגעגעתי../images/Emo23.gif

איזה קול,איזה הופעה...פשוט מדהימה

הופתעתי

מכמה גדלה לה הבטן (והאזור האחורי, קרי הישבן
) יחד עם זאת ההריון יפה לה ורק שימשיך להיות תקין ויפה, יחד עם כל הבחילות (אם יש). מירי לבושה יפה, מפתיע לראות אותה במכנס ולא בשמלה,כל הלוק עם הכפפות ממש יפה ואף סקסי. הביצוע היה טוב, מדהים ומרגש אך יחד עם זאת מפתיעה אותי הבחירה בשיר הזה, לכשעצמו מבחינת קצב הוא קצת רדום בעיני ולכן גם מייקל ואנה לא היו להם יותר מדי אופציות מבחינה תנועתית, חלק נכבד מהביצוע הם ישבו על כיסא...נו שוין
על זה להצביע ולדרג? הפינאלה קרע אותי מצחוק, מעניין מה עבר למייקל בראש באותו רגע שמירי התיישבה עליו(אם עובר לו משהו בכלל בראש
)

oranitoosh

New member
פשוט מדהימה../images/Emo13.gif

ההריון מוסיף לה סקס אפיל מטורף. ביצוע מדהים, עושה חשק כבר לראות את ההופעה!!!

למעלה