הערב מירי ב"רוקדים עם כוכבים"

veredmp

New member
לא יודעת....

ענבל אמרה לי שתשיר את "פנינים" ולא אמרה כלום על "אף אחת". או שהחליטו לשנות או שיהיה גם וגם. נחכה ונראה

tomgirl21

New member
איזה מדהימהההההההההההההה...

ויצא לה ממש בטן:) איזה חמודה..

veredmp

New member
הנה, הילה אמרה עכשיו שמירי תחזור בהמשך ../images/Emo9.gif

veredmp

New member
מהממת../images/Emo70.gif

ביצוע מקסים
והיא הרגה אותי שהיא הלכה והתיישבה על מייקל בסוף. ראו על הפנים שלו שהוא בהלם

shay keran21

New member
קבלתי צמרמורת,בכיתי כל הביצוע...אני

רגשני היום..חחחח לא יכלתי להתרכז בריקוד.....הייתי מרוכז במירי..היא כמוהן אילטרה בסוף,שהלכה למייקל...אוף...זה רק מגביר לי את היצר ללכת להופעה...אוףףף

shay keran21

New member
אין לי כסף..אחכה בסבלנות להופעות שיהיו לה

בזאפה...אני לא מכיר את כל המקומות האלו...זאפה זה כמו בית שני שלי...בזאפה מרגיש הכי טוב...

veredmp

New member
לא בטוח שיהיה זאפה בסיבוב הזה

הסיבוב הזה גרנדיוזי (לפחות עד הלידה, לא יודעת מה יהיה אחרי). אל תסמוך על זה שיהיה זאפה.......

shay keran21

New member
אחכה בסבלנות,היתרון שלי שמעולם לא

הייתי בהופעה של מירי,ולכן אין לי למה להתגעגע(להבדיל מקרן) יש לי רק ציפיות....אני לא ממהר לשום מקום...אסתפק הדיסק המדהים שייצא אוטוטו...לא נורא....

veredmp

New member
זה אכן טוב כי ברגע שתהיה לא תוכל להפסיק ../images/Emo8.gif

היא ממכרת...... יש לך ישראכרט? בחלק מההופעות יש הנחות תמורת כוכבים. שווה לבדוק את זה

shay keran21

New member
חח אין לי...אפילו לא החלפתי עוד כרטיס אשראי

יש לי את הכרטיס צעיר..של חייל כאילו...בקרוב אחליף..כי עכשיו יש לי עבודה מסודרת ברטך השם...ארוויח יפה...והכל יהיה בסדר... באמת שאני לא ממהר...בנתים אמשיך לדמיין..לכל דבר מגיע הזמן...אגב,הסתכלתי שוב,והבטן של מירה לא כ"כ קטנה! והיא רק בחודש שלישי לא? חחח בטח יחסית גדולה....טפו טפו יש לה בטח בן...שיהיה בריא אמן ואמן! אמממ אם אני לא טועה אומרים שלהיריון ראשון תמיד רואים יחסית מהר...שיהיה...היה תענוג של ערב...אם רק משני שירים כאלו קהלתי צמרמורת מה יקרה לי בהופעה של שעה וחצי,ועם סאונד הרבה יותר ליב ויותר קרוב! דרך הטלויזיה נחנקתי,מה יהיה שאהיהבהופעה? חחחח אני טוב בלדמיין..חחחח שיגיע הזמן אז הוא יגיע

למעלה