הפרק היומי - 213

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 213 ../images/Emo44.gif

א-י-ז-ה פ-ר-ק מ-ו-ש-ל-ם
תקציר הפרק
איב כמעט והורגת את אייבי בגלל התמונות המרשיעות; סם וגרייס שומעים את הירייה; לואיס חוטף את שרידן חזרה לבוסטון; קיי מספרת לאיב על וויטני וצ'אד. אנשים
יש לנו התקדמויות בעלילה
האמת שהיה פרק ממש מצחיק... היו קטעים משעשעים ביותר -
הצרפתי (פייר, וואטאבר... לא זוכרת איך קוראים לו) בפעם האלף עם משפט המחץ שלו "שרידן לא תצא מפה בחיים" והופס... מישי יצאה מפה בחיים
"המוזיקה הזאת גורמת לצ'ריטי ומיגל להיראות עוד יותר דוחים ממה שהם" - קיי
"רק רציתי לאחל לה טיסה נעימה"... כן.. ובגלל זה אתה מתעצבן כל כך
הו, שלום לך כומר
לא ראינו אותך הרבה זמן
לאן נעלמת
I'll prayer for you my child...
איזה חמוד סם היה בפרק הזה
אני מתה
בקטע שגרייס הלכה לטלפן (פתאום באמצע החיים היא נזכרת שהיא צריכה לטלפן למישו
) וסם מסתכל על אייבי "אוקי אייבי, אולי תסבירי לי עכשיו מה באמת קרה פה
" מווווששששללללםםםם
שרשרו תגובות

Principesa Reut

New member
אוי../images/Emo70.gif ../images/Emo26.gif

שכחתי גם לציין את קיי בסוף
מה היא חשבה לעצמה
זונה

moran14h

New member
אמממ חשבתי שאסור לקלל כאן??

רעות! את באה וכועסת שאנחנו מקללים פה דמויות ואת בעצמך עושה את זה! איכס אני דווקא חושבת שסם דוחה ..לא משנה.. צ'ריטי ומיגל באמת היו דוחים! אחד הקטעים המצחיקים בפרק היה שאטבי ניסתה להסביר לטימי על "הדבורים והפרחים!" חחח זה היה ענק! או ששירדן סטרה ללואיס..(עד כמה שהוא מסכן זה היה מצחיק) קיי היתה קצת מנייקית..אבל היא ניסתה לעזור לסימון! צ'אד היה חמוד איפלו שהפלש באק היה ממש מגעיל ורציתי להקיא שווטני התחילה לשיר! ודיי זה היה כזה ברור שאיב פגעה בכרית של אייבי...

כן...... באמת זה היה נורא לשמוע ולו

לחצי דקה את וויטני שרה! ביחס לסימון המפלצת, היא נחמדה... אבל בכלליות, גם אותה אני לא ממש סובל. היא גם בכלל לא חברה טובה! היא פחדה להתמודד מהקראש שלה על צ'אד ולכן רצתה לעזוב את הביקתה! וסתם תירצה לתרזה "אנחנו צריכות ללכת כי זה לא טוב לך להיות ליד איתן". כמו שצ'אד אמר "קיי שרה שרה, וואטאבר וויל בי וויל בי!" אם זה באמת נועד לקרות עבור איתן ותרזה, למה למנוע מהם?? ודווקא ראיתי את הקטעים שאיתן שר אלביס הוא היה די חמוד האמת, ותרזה שרה גם נורא יפה... (אבל זאת באמת היא שרה??) אבל מה שמעניין אותי, בתור הפסיכולוג הקטן שבתוכי, למה וויטני בורחת מהאהבה? מה מפחיד אותה כל כך?

AnGeL DoLlY

New member
באמת פרק יפההה ../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

חחח רוג'ה באמת הרג אותי עם המשפט הקבוע שלו ... קלוט שלא תהרוג את שרידן ..
קיי המניאקיייית
פשוט מגעילה
טימי חמוט
"אהה... אז אהבה זה ששני אנשים עוברים מפרח לפרח ואוספים צוף
" טאביתה: "בדיוק
" טימי: "טימי לא הבין..." חיחיחי ...
שרידן מעצבנת
היא לא קולטת שיהרגו אותה בפריז
אני בשוק מהאישה ... למה הסטירה הזאת, למה??? מסכן לואיסי...

YuLi825

New member
טוב..

אמ. אייבי- שולטת ! איב- בעעעע האישה הזו מעצבנת אותי מיום ליום! סם היה חמוד..
וה"פרופשיונלס" נשבעים בפעם האני לא יודעת כמה שהם יהרגו את שרידן..פפחח הקטע עם קיי היה ממש לא בסדר, כאילו מי נתן לה את הזכות בכלל לספר על זה והעיקר שויטני עומדת בצד ולא מרביצה בזמן שאמא שלה שומעת את כל זה! אם אני הייתי במקום ויטני הייתי נותנת לקיי כבר סטירה בפרצוף(למרות אהבתי הענקית לקיי) במקום לעמוד ולשתוק- כסימן להסכמה.. שרידן אהובתי.. מדוע? שמישהו יסביר לי מדוע אשה זו מתנגדת להישאר בחיים??? ועוד נותנת סטירה ללואיסוש??? טוב.. אותי אישית הפרק הזה עיצבן קצת.. אבל לפחות יש התקדמויות.

shuis4ever

New member
לאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif

פרק שלם של הבנט'ס+ראסל'ס+צ'ריגל
could it get any worse???
בקושי היה שואיס! אווווווווף. חשבתי יהיה פרק עמוס-שואיס אבל היו רק שני קטעים של 30 שניות כל אחד.
אפילו האב לוניגן קיבל יותר זמן-מסך הפעם!
וחשבתם שהומר שלנו הוא העיוור בפרק הזה? טעיתם. יורת עיוורת ממנו היתה גרייס, שמסרבת לראות את הריר שאייבי מזילה על בעלה ש:"לא רק שיש לו מוח של שוטר, יש לו גם גוף מתאים (אייבי קריין החרמנית, הפרק של היום)".
לגבי זה אני בהחלט לא יכולה להתווכח איתה
. זה הרי ידוע שכל המשרות במשטרת הרמוני שייכות לחתיכי העיר (אהמ..לואיס!..אהמ).
מה הקטע עם השיעור-חינוך-מיני באמצע הפרק? אפילו הרפתקאות פלאפי-טימי מיצו את עצמן? לאן הגענו?? אח.... אין גבול לטימטום.
אני צמאה לשואיס!
מוות לראסל'ס!
WAKE UP GRACE!

Ker 15

New member
לואיס חוטף את שרידן חזרה לבוסטון?!

פעם האחרונה ששמעתי קראו לזה הרמוני חח
איב עצבנה כרגיל חבל שסם(שהיה ממש חמוד בפרק הזה בניגוד לגרייס הפשטידה המעוכה הזאת!!!)לא תפס אותה... שרי קצת עצבנה ומסכן לואיסי'לה שחטף את הסטירה...אבל הכל למטרה טובה.. צ'ריגל מעצבנים דוחים.."שאני וצ'ריטי נעשה אהבה.חי חי." גאד דמט.. בטח צ'ריטי הקדושה הזאת תשאר בתולה לכל החיים שלה... טימי וטאביתה היו חמודים...the birds and the bees חחח

Principesa Reut

New member
הרמוני..

זו עיירה בתוך בוסטון - הסטייט הכי מושלם עלי אדמות, שבו אני ללא ספק אבלה לפחות שנתיים מהחיים שלי לא כולל את השנתיים שכבר ביליתי...

python 4

New member
אבל רגע, בוסטון זה לא סטייט,

זו עיר במסצ'וסטס. מסצ'וסטס זה סטייט. הרמוני נשמעה לי תמיד כמו עיירה ניו-אינגלנדית טיפוסית, לא? איפה זה באמת?

Bow Wow4

New member
וואו...

קלעת בול! הרמוני אכן נמצאת בניו-אינגלנד (על המפה הווירטואלית שגם קייפסייד נמצאת בה)

python 4

New member
זה פשוט בגלל

כל הסיפור של טאבי, המכשפה הסיילמית הטיפוסית, לא? פעם הראו פרק שבו טאבי נזכרת שלפני איזה 300 שנה עשו לה משפט מכשפות.. בדיוק כמו משפטי המכשפות בסיילם. מסצ'וסטס, אם אני לא טועה?

Bow Wow4

New member
כן

ומשום מה את כל העיירות הפיקטיביות מחליטים למקם במס.

python 4

New member
לא סתם זה ככה...

העיירות בניו-אנגלנד מצטיירות תמיד כעיירות קטנות, שלוות, שכולם מכירים בהם את כולם, שנראות שלוות על פני השטח אבל מתחת הן סוערות לאללה. כמו הרמוני, כך קייפסייד, ומי שמכיר את הספרים של סטפן קינג שרובן מתרחשות בעיירות קטנות בניו-אינגלנד..

python 4

New member
עניין של שחבור...../images/Emo9.gif

כששאלתי 'איפה זה הרמוני באמת?' התכוונתי לשאול 'באמת, איפה זה הרמוני?' אנחנו יודעים הרי איפה זה ג'נואה סיטי.

Bow Wow4

New member
ספיקינג אוף ג'נואה סיטי

בסרט של צחמ שראיתי בE הוחלט לקרוא למקום ע"ש נהר או נחל ג'נואה (או משו בסגנון), מקום בו יוצר הסדרה ואשתו אהבו לנפוש.

למעלה