הפרק היומי - 213

shuis4ever

New member
אמממממממממ....../images/Emo26.gif

אולי די לריב
מצאתי איזה קישור, לא יודעת אם זה קשור ממש.

Bow Wow4

New member
ההוכחה הזאת מצביעה על כך

שפייטון ניצח בדיון הסתמי, הטיפשי והדבילי הזה...

python 4

New member
יקירי,

אין כזה דבר דיונים דבילים. אז זה לא 'התוכנית הכלכלית - קווים לדמותה'. so what?

python 4

New member
אבל שכחתי את הדבר הכי חשוב-

נצחתי! נצחתי! נצחתי! נצחתי! נצחתי! נצחתי! נצחתי! אה, הניצחון הוא מתוק. כמו שאמרו חז"ל - "הנצחון הוא מתוק" (מסכת לואיס, פרק י"ג)

python 4

New member
בהזדמנות זו אני רוצה להודות

לאקדמיה, להורי היקרים שתמכו בי, ולראול שהיה איתי לאורך כל הדרך. אוי זה כל כך מרגש...

Principesa Reut

New member
אנשים../images/Emo70.gif

בואו נסכם את זה ככה
יש כזה מקום הרמוני, יש כזה מקום ג'נואה סיטי, יש כזה מקום קייפסייד
אבל כל המקומות האלה לא באמת קשורים למקומות שבסדרות, ולא באמת מצלמים את תשוקות בהרמוני את דוסון בקייפ... ד"א - יש הרמוני וקייפסייד במסצ'וסטס, ליד בוסטון. בשניהם הייתי, ושניהם לא דומים ב-כ-ל-ל למה שרואים בטלויזיה...

python 4

New member
מעניין

שמתי לב שבסוף הפרק צמד המוקיונים רוג'ר ופייר ("שרידן לא תצא מפה בחיים") אמרו שהיא גרה בעיר בשם הרמוני בארה"ב. מעניין אם הם יתחילו את החיפוש שלהם בהרמוני, פלורידה או בהרמוני, מסצ'וסטס.

Bow Wow4

New member
טסטינג...1...2...3...

אה יופי, לא נחסמתי.. בכל אופן אכן פרק מושלם. סוףסוף פרק עם יותר מ-5 דמויות. אני אהבתי את הפארק. תגידו מה שתגידו על תשוקות אבל כשזה מגיע לענייני תפאורה - אין אין עליהם.

python 4

New member
הודעה מיוחדת לפייר ורוג'ר:

יקיריי, שימו לב, ושננו טוב טוב: Sheridan ne sortira jamais de Paris! לא יותר פשוט? ואם אתם רוצים לגוון אז: La blonde dingue femme, qui n'a pas le cerveau, va mourir aujourd'hui! ואפשר לסיים באיזה zut עסיסי כשמסתבר שהיא שוב נמלטה מבין ציפורנכם.

LauraLF

New member
כן

וחוץ מזה זה רק אני או שגרייס הסתפרה מוזר? ולא נעים לי להגיד את זה אבל מגיע לויטני אני כועסת עליה על איך שהיא התנהגה לתרזה

LauraLF

New member
היא עשתה לתרזה

קטע מסריח והתחילה להגיד לה: "כאילו את לא חייה בשקר שאית'ן בכלל ישים עליך" וזה היה מגעיל....בואי נגיד שזה נכון שהוא לא ישים עליה אבל יש דרכים להגיד את זה.. את חברה היכ טובה של תרזה

ראיתי רק את הסוף

מה קרה שלקיי אכפת מסימון והיא מנסה לעזור לה? הרי תמיד היא ממוקדת רק בעצמה!! ראיתי רק את הפלאשבק אבל לא ראיתי את הקטע המלא כשאיב איימה על אייבי באקדח! איב כזאת מתחסדת, משחקת אותה תמימה וטהורה, גאד שאייבי כבר תחשוף את הפרצוף האמיתי שלה!! אייבי היא אחלה דמות שבעולם, נורא חבל שאי אפשר להקפיץ אותה לביקור קצר בלאנוויו.......

LauraLF

New member
אמממ

כן אני אשמח לראות אותה בלאנוויו.. במקום נורה המסריחה.!

ושרידן?

HOW DUMB CAN YOU BE HELLOOOOOOO????? מה היא עוד נותנת סטירה למלך לואי ה-16??? איזה טיפשה! וכל הקטע איתם מטומטם, שהיא תספר לו למה היא כועסת, ושהם כבר יתוודו על אהבתם.... מזכיר לי את הקטעים של "לחיות" שבלייר וטוד גרו ביחד והיא רצתה "לבחון את רגשותיו" ולכן לא סיפרה לו שהתינוק שלו... פחחח.... ואיך הם ברחו מהרוצחים? הפעם האחרונה שראיתי אותם הם היו על המעקה והרוצחים כיוונו את האקדח עליהם! מי הציל אותם הפעם, סופרמן או ספיידרמן?

LauraLF

New member
בקשר לטוד ובלייר

זה היה דפוק כי בגלל זה בסוף טוד נתן את התינוק ואז אמר לבלייר שהוא מת וידה ידה ידה.... מטומטמים! ד"א... איפה טרוי הוא נעלם לי ...?

למעלה