הפרק היומי - 213

ושוב....../images/Emo26.gif ../images/Emo163.gif

יש ג'נואה סיטי!! וזה... בוויסקונסין!! עיירה קטנה אבל בכל זאת עיירה!!

python 4

New member
גאון שלי,

אני בטוח שאם תלך לבקר בג'נואה סיטי, וויסקונסין, אתה לא תמצא שם את המגדל של ניומן אנטרפרייז, ואם תרצה להטמין מטען חבלה בחווה של ניקי אתה לא תצליח כי החווה הזו לא קיימת. אני בטוח שאיפה שהוא באמריקה יש עיירה שקוראים לה 'הרמוני'. ו-'סיילם' בטח יש, כמו גם 'לאנוויו' ו-'לוס אנג'לס'.

../images/Emo88.gif ל-../images/Emo163.gif

אין הרמוני, אין אין אין! אין לאנוויו (כביכול נמצאת בפנסלביניה) אתה מוזמן לחפש במפה................................................................

shuis4ever

New member
עזוב צהובון../images/Emo94.gif../images/Emo62.gif../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

יש אנשים שקשה להם להודות בטעויות (ע"ע הפנים של שרי).

python 4

New member
אני מתערב איתך עכשיו

על מה שתרצה שיש עיירה כזו שקוראים לה הרמוני בארה"ב. ואם אין - אני מתחייב לבלות לילה עם שרי. בסדר?

python 4

New member
תגיד לי, אכלת יותר מדי ../images/Emo137.gif?

הנקודה שלי היא שזה לא משנה בכלל אם יש הרמוני אמיתית או לא, להרמוני האמיתית אין שום קשר לתשוקות, בדיוק כמו שלג'נואה סיטי האמיתית אין שום קשר לצח"מ.

הו פייטון פייטון......

דהההההההההההההההההההה ברור שאין קשר, מי דיבר על קשר?? מה אתה חושב שאני חושב שבאמת יש את המסעדה של ג'ינה, ואת הסטודיו של מלקולם, ואת ה"לודג'"??? הם הרי מצלמים בכלל בלוס אנג'לס. מה שאמרתי זה שבמציאות יש ג'נואה סיטי! והרמוני אין!!!! פשוט אין! עיירה דמיונית!! לא מאמין? תקרא ותבכה.....

python 4

New member
אוי ווי.. ../images/Emo3.gif

אתה רוצה להגיד לי שהמסעדה של ג'ינה לא אמיתית? ג'יז, רק אתמול אכלתי שם צהריים עם אשלי. והעניין הוא שג'נואה סיטי (האמיתית) נקראת כך בטח על שם ג'נואה סיטי שבסדרה. ואם עכשיו כמה מתנחלים יקימו מאחז חדש בשומרון ויקראו לו "חוות הרמוני ב'" אז זה יספק אותך?

מה???

אתה בקיא בהסטוריה של ג'נואה סיטי שאתה יודע בכלל על מה אתה מדבר? אתה בטוח שג'נואה סיטי הוקמה לאחר התכנית?? מי אמר את זה?? ואין הרמוני, אפילו באתר שלהם הם רושמים שזו עיירה ציורית, דימיונית ולא קיימת!!

python 4

New member
אז זהו,

שיש הרמוני. תסתכל כאן. נא נא נא נא נא! אתה סותר את עצמך! הרי גם ג'נואה סיטי של צח"מ היא עיר ציורית, דמיונית ולא קיימת, וזה שיש ג'נואה סיטי אמיתית זה רק מקרה. ברור שצח"מ לא מתרחשת בג'נואה סיטי האמיתית! גם הרמוני יש באמת (תודה, שו) אבל תשוקות לא מתרחשת בה!

shuis4ever

New member
anytime,pyth..... ../images/Emo9.gif

אמנם בסוגריים ובאגביות - אבל הזכרת אותי. ולמרות שראול תפס את מקומי בנאום הניצחון, אני לא אתלונן.

python 4

New member
קבלי ../images/Emo72.gif על חשבון ה- ../images/Emo82.gif

ואומנם בזכותך ניצחתי, אבל ב- 40 השניות שניתן לי לצורך נאום התודה שלי לאומה הייתי חייב להזכיר את האיש שאיתי. לא?

טוב....

אני עדיין לא בטוח שהיא קמה אחרי התכנית, הנה כאן למשל יש הוכחה שהיא קיימת כבר מעל 25 שנים... (ומי יודע כמה יותר??) חוצמזה שבדף הרשמי של צח"מ אחת השאלות היתה האם באמת יש מקום כזה שנקרא ג'נואה סיטי, ואמרו שכן. ונראה לי שאם היו עושים את זה בעקבות התכנית, הם בוודאי היו מציינים זאת........ לא קונה שום דבר!!

python 4

New member
אה, |סמיילי מגלגל עיניים|

*אנחה*, אנשים שלא יודעים להכיר בתבוסתם... חוץ מזה עם הכנסה חציונית של 32,800 דולר אין שום סיכוי שזו העיר של הניומנ'ס, האבוט'ס וקיי צ'נסלר. אתה יודע כמה הומלסים צריכים לגור בעיר הזו כדי להוריד את החציון לרמה כזו? (אר... בדיוק שלושה, אבל עזוב סטטיסטיקה...
)

לא ירדתי לסוף דעתך

ברור שכל המקומות שאנחנו רואים דימיוניים ולא קיימים באמת בעיר הזאת, אז כן אפשר להגיד עיירה דימיונית, הקטע הוא שיש עיר כזאת ואתה הצגת את זה בהתחלה כאילו אין.....!

python 4

New member
אני ירדתי לסוף דעתו

אז אמרתי שאין ג'נואה סיטי. להזכירך אתה אמרת שאין הרמוני, ובכל זאת יש. בוא נסכם בזאת שיש ג'נואה סיטי, והרמוני, וסיילם, ולאנוויו (אני בטוח) אבל הערים האלה הן אמיתיות ומה שאנחנו רואים צולם באיזה אולפן בלוס אנג'לס. ולערים אין שום קשר לסדרות. ג'נואה סיטי, וויסקונסין לצח"מ היא בדיוק כמו הרמוני, פלורידה לתשוקות. אין קשר. that's all folks!

טוב.....

ב"פנאי פלוס", כשעשו כתבה על הסדרה, אני זוכר שרשמו שזו עיירה דימיונית ולא קיימת במציאות. ולא נראה לי שהתכוונו למה שאמרת - שיש עיר כזאת אבל מה שאנחנו רואים לא אמיתי.... הרי את זה כל ילד בכיתה ג' יודע, בגלל זה גם התפלאתי שראיתי לאן חתרת עם זה.... התכוונו להגיד שהם המציאו את השם, שאין שם של עיירה כזו ברחבי ארה"ב!! ולגבי לאנוויו, אפילו אחד השחקנים אמר שאין עיר כזאת במציאות....

python 4

New member
ג'יזס!

לא אמרתי שבתשוקות קוראים לעיר הרמוני על שם העיר בפלורידה. מה הקשר בכלל? אמרתי רק שהשם הזה 'הרמוני' הוא נפוץ מספיק בשביל שיהיה איזו עיירה או כפר קטן עם השם הזה. אין שום קשר בין הרמוני בפלורידה לבין הרמוני בתשוקות, וזה ידוע לכולם.

למעלה