הפרק היומי-214

adi48

New member
../images/Emo44.gifהפרק היומי-214../images/Emo44.gif

תקציר הפרק: לואיס ושרידן רבים במהלך כל הטיסה מפריז לבוסטון, ושרידן גורמת למעצרו באשמת חטיפה כאשר הם נוחתים בארה"ב. קיי מסלפת באוזני הוריה של וויטני את הסיפור על יחסי בתם עם צ'אד, וטי.סי זועם.

הצילצול

New member
היום קיי הייתה גדולה לראשונה!!!

כי היא מנסה להפריד בין וויטני לצ'אד! אבל אל תבינו אותי לא נכון אני עדיין מטורפת על צ'ריטי!!

AsHtOn GiRl 3

New member
מה../images/Emo35.gif למה היא מנסה להפריד בניהם../images/Emo35.gif

היא החברה הכי טובה שלה לא
סורי שאני לא יודעת פשוט לא ראיתי.......

LauraLF

New member
אהה

התבלבלת.. קיי היא החברה הכי טובה של סימון ולא של ויטני ולכן היא מנסה להפריד בין וויטני וצ'אד.

LauraLF

New member
אוף אוף אוף

פיספסתי את הפרק... נתקעתי בפקק בדרך הביתה...:/ מישהו מוכן לספר מה היה? יותר ממה שכתוב פה?

python 4

New member
איזה פרק אדיר!

ואוו. אחד הפרקים הטובים.
שואיס רבו כל הפרק במטוס, שרי הזו באופן בלתי ברור לחלוטין במקום לרדת על ברכיה ולהודות ללואיס שהציל את חייה העלובים פעם אחר פעם היא רק צועקת עליו כל הטיסה. אחרי זה היא עברה מקום לכיסא שלפני לואיס, ולואיס נתן לה בעיטות בכיסא! זה היה מפיל. לואיס נעצר בסוף.
קיי הגדולה מהחיים סיפרה לטיסיב מה שקרה בין צ'אטני בזמן שהם היו בבקתה - רק את הפרטים העסיסיים. טיסי נגנב ורצה להרוג את צ'אד, אך בסוף ויט שכנעה אותו שהכל בסדר. אה כן, וגילינו שלויטני יש תסביך אדיפוס לאבא שלה.
אז זה נכון, פילאר היא באמת אמא של תררסיטה. בפעם הראשונה בסדרה פילאר ותרזה שיתפו רגע. זה היה אחרי שפילאר תפסה את תרית'ן על הרצפה, יענו אחרי שהחליקו. נו באמת. פילאר אמרה לתררזיטה את רשימת הצרות שלה: לואיס בפריז, אנטוניו נעלם, תרזה ואית'ן, ונחשו איזה בן היא שכחה? נכון, את זה שכמעט מת לה במפולת השלגים. נו שויין. זה מה שהיה.

LauraLF

New member
וואי!

תודה רבה...:) YOU GO PYTHON :) ממש ממש תודה! :) כמה עוד פילאר תתבכיין שאנסטופידו נעלם!? זה קרה לפני 15 שנה בערך... וחוץ מזה למה היא שכחה את פלומה ?! הבת שהיא לא ראתה 16 שנה?!

python 4

New member
אני לא חושב שבשלב זה של הסדרה

פילאר יודעת משהו על קיומה של הפלומה. התסריטאים ינחיתו אותה עליה יותר מאוחר. מה שרק גורם לי לחשוב כמה עוד יוצאי חלצה של פילאר מסתובבים להם בעולם ומחפשים אמא? אה.. מישהו אמר מרקו?

LauraLF

New member
חחחח

ילדיה של פילאר מפוזרים על פני כל כדור הארץ.! אני מתחילה לחשוב....האם גם אני ואתה לופז פיצ'גרלדים בסתר?!

python 4

New member
אני לא יודע מה איתך,

אבל אני מקווה מאוד שאני לא לו"פ, אחרת הקטע שהיה לי עם לואיס יהיה ממש ביזארי. אבל אי אפשר לדעת.

LauraLF

New member
אולי ספויילר ../images/Emo58.gif

אז אולי את בנה של איב ראסל... גם לה לא חסרים ילדים מפוזרים ברחבי העולם..

python 4

New member
עכשיו זה כבר יהיה ממש ביזארי

אבל ממש, לאור הקטע שהיה לי פעם עם איב בימי צעירותה העליזים.

python 4

New member
עכשיו זה כבר יהיה ממש ביזארי

אבל ממש, לאור הקטע שהיה לי פעם עם איב בימי צעירותה העליזים.

Bow Wow4

New member
אם נכנס לדקויות

אף אחד לא ינחית את פאלומה על אף אחד. פילאר רק תזכיר אותה פעם אחת מתישהוא.. שבשבילה זאת פעם אחת יותר מדי. ואין טעם לכעוס על פילאר - לא מספיק היא חוזרת מבית קריין אחרי שהיא ניקתה לאיתן את החדר, היא גם צריכה לחזור הבייתה ולנקות את הבלאגן שהוא עושה לה שם במטבח??

LauraLF

New member
לא נכון

יזכירו אותה כמה וכמה פעמים ואפילו יגידו שהיא יפה.. אה וגם
היא לא תרצה לבוא לחג ההודיה עם המשפחה.

python 4

New member
ומה גם שפילאר לא מנקה לאית'ן את

החדר - פילאר היא רב המשרתים בבית קריין ויש לה צוות שסר למרותה. נראה לך שהיא מנקה?

למעלה