הפרק היומי-214

Bow Wow4

New member
הא?

ובסוף יצא שאני צדקתי...אני חושב... פילאר היא לא הרב משרתים, פילאר היא ה"האוסקיפר" מה שאומר שהיא כן מנקה! ותרזה היא אמנם ההאוסקיפר דוטר אבל היא נחשבת לעוזרת של מיסיס קריין מה שאומר שיש לה תפקיד הרבה יותר חשוב מאמא שלה.. עכשיו אתה מבין למה פילאר מרשה לעצמה לאבד ילדים בעולם ולשכוח מקיומם?

python 4

New member
מה פתאום.

הרי היה למשל את סוזאן (נדמה לי שככה קראו לה) - מה היה התפקיד שלה כשהיא לא היתה שוכבת עם ג'ולי? היא הייתה המנקה ופילאר היא הבוסית שלה. לקריינ'ס יש משרתות של הקומה למעלה ומשרתות של הקומה למטה ופילאר מפקחת על כולם.

backstreet girl

New member
סוזן הייתה בכלל כשפילאר לא הייתה...

סוזן הייתה לפני פילאר... היא הלכה ואז פילאר באה... זה מה שידוע לי.....

python 4

New member
מה פתאום!../images/Emo6.gif

פילאר עובדת אצל הקריינ'ס כבר עשרות שנים! את זוכרת ששרי היתה ילדה והיא רצחה את מרטין? אז עוד מאז פילאר עובדת אצלהם. לא רק זה - פילאר היתה העוזרת האישית של אייבי עוד מלפני שאייבי וג'ולי התחתנו, ומאז החתונה היא מנהלת משק הבית שלהם, שזה לפחות 20 שנה. סוזאן היתה סתם המנקה - תחת ניהולה של פילאר.

Bow Wow4

New member
למה אתה לא מוכן להודות שטעית???

דיברתי עם כמה אנשים מאחורי הקלעים (של הפורום הזה) והגענו למסקנה שפילאר כן מנקה. מה שאומר: איתן הוא כאלב בין כאלב! אין לו בושה ללכלך את הבית של פילאר...בשבילו זה טבעי - היא הרי המנקה...

python 4

New member
לא תתפוס את פילאר עם מטלית אבק

ביד. נסה. פילאר לא מכבודה לנקות - היא הרי הפסיכולוגית האישית של אייבי. קדימה, אני מצאתי עיירה בשם הרמוני, אתה תמצא לי תמונה של פילאר מנקה ונסגור את פינת הויכוח הדבילי להיום.

Bow Wow4

New member
יקירי

אף ויכוח הוא לא דבילי. נכון, זה לא "טלטאבי 5 - כן או לא" אבל בכל זאת. וזה לא חכמה לבקש ממני להראות לך תמונה של פילאר מנקה. זה כמו להראות לך תמונה של פילאר עם מיגל, או תמונה של וויטני משחקת טניס... הדברים האלה קורים, פשוט לא מראים לנו אותם..

python 4

New member
אם הראו את גרייס בשירותים

אז לא יראו לנו את פילאר מנקה? נו באמת. אתה יודע כמה קשה הייתי צריך לעבוד כדי להוכיח שיש עיירה כזו הרמוני? אז קדימה - הכדור במגרש שלך.

Bow Wow4

New member
כרגע הכרזת על מלחמה!!

בזאת אני נשבע, ואלוהים הוא עדי, שאני אמצא תמונה של פילאר מנקה שטיחים או מקרצפת רצפה, גם אם זה יהיה הדבר האחרון שאעשה בחיי!! אגב, בחג המולד שהראסל'ס והבנט'ס באו לקבל מתנות מצ'ארליסטייר, פילאר קיבלה אותם לבושה כחדרנית מקצועית כולל הסרט בשיער והכל... אם זה לא מספיק אז מה כן?

Bow Wow4

New member
אה! יש לי!

וזה קרה אתמול!!! שג'וליאן חזר מהמזבלה, זוכר? הוא ביקש מפילאר שתיפטר מהבגדים המסריחים והמצחינים שלו... והיא מבלי להניד עפעף צייתה לפקודה. שוב צדקתי! I WIN U LOSE

python 4

New member
לא לא לא, יקירי.

כשפילאר מקבלת פקודה ישירה מג'ולי, ההההההיא, כמשרתת צנועה וכנועה אמורה לציית ומיד. אתה מתפלא שפילאר לקחה את הבגדים של ג'ולי לכביסה? אבל היא לא כיבסה את הבגדים בעצמה, לא ולא, היא לקחה אותם לחדר כביסה והעבירה אותם לכובסת הראשית עם הוראה שתכבס אותם מיד כשזו תגמור את הכביסה העדינה של התחתונים של אית'ן. ככה זה - לפילאר יש צוות של משרתות, כאשר פילאר מקבלת את ההוראות מג'ולי ואייבי, ואז מאצילה סמכויות למשרתות שמתחתיה. ג'ולי ואייבי עצמם לא מתעסקים ישירות עם המשרתות, כמובן (חוץ מהפעמים שג'ולי מתחרמן) אלא רק עם פילאר, ופילאר כאמור מעבירה את ההוראות לאנשים שעליהם היא ממונה. כשאייבי מורה לפילאר להכין מרק גריסים כאות תודה לגרייס, האחרונה לא הולכת למטבח לבשל בעצמה, חלילה, אלא היא הולכת לצוות על הטבח להכין מיד מרק גריסים לגרייס. אותי לא מנצחים בכזו קלות!

Bow Wow4

New member
יש בזה משו...

או שבעצם לא.. אתה משווה את מרק הגריסים מההוראה שניתנה מפילאר למרק העגבניות של גרייס?? הבחורה צריכה להשתתף ב"איירון שף" ולמעשה רק אתמול היא בישלה אחד לבעלה ולחבריה המטונפים שהגיעו מהמזבלה. בנוגע לפילאר - אולי היא מקבלת הטבות פה ושם בגלל שהיא חברה טובה של אייבי (אפילו יותר ממיליסנט) וזה גם מסביר את הבונוסים השמנים שהיא קיבלה בכל חגי המולד שעברו. אבל ההגדרה המקצועית שלה זה "האוסקיפר" - מילון אוקספורד מתרגם את המילה הזאת בעברית ל: מנהלת משק בי...... אוקי, אז אולי אתה צודק... ניצחת בקרב - אבל לא במלחמה!

python 4

New member
ושוב - אה, הניצחון המתוק!

נכנעת מהר מדי, יקירי. קצת התשה של עוד איזה 4-5 הודעות, אומנם לא היתה גורמת לך לנצח אבל היתה גורמת לנצחון להיות מתוק עוד יותר. ושוב אני מודה לכל מי שתמך בי - בעיקר לשו על התמיכה הנפשית. (הנה הזכרתי אותך!)

Bow Wow4

New member
תשמח תשמח

אבל הניצחון הבא שמור לי. לא יודע על מה הוא יהיה, לא יודע מתי הוא יהיה, אבל הוא יהיה! אני יביס אותך פייטון, אני יביס אותך כמו שאף אחד לא הביס אותך מעולם! וזאת לא הפעם האחרונה שאתה שומע ממני! (אלא אם כן אני יחסם...שוב...)

backstreet girl

New member
היה פרק פשוט מ-ה-מ-ם..........

שואיס ביו מדהימים.. אבל אני לא מבינה את שרידן. אני הייתי מתה שלואיס ידאג לי ככה.... יש לה הרבה מזל שיש לה בחור כמוהו והיא במקום להודות לו.... צועקת עליו.... אבל אני עדיין מתה עליה ואני מתרגשת אני אורה את שואיס.... אוי קיי המדהימה....גדולה מהחיים..אלופה...איזה קטעים עם טיסי... ועוד כשאייבי הענקית שם....בכלל הסצינות היו אדירות.. הכול היה פשוט גאוני.... תרזה ואיתן היו מה זה מתוקים יחד....

למעלה