הפרק היומי-214

Bow Wow4

New member
עליתי היום על תופעה מדאיגה

תסריטאי תשוקות גורמים עוול לפילאר. הם תמיד מכניסים אותה באמצע הפרק מבלי שהיא משתתפת ב"טיזר". זה קורה פעם אחר פעם ומישו חייב לשים לזה סוף!! לואיס לא לומד לקח וממשיך להציל את שרידן וזאת התודה שלה - ככה זה שמתעסקים עם בלונדינית מטומטמת מיגל לא רואה את מכרה הזהב שיש לו מתחת לאף (קיי) - ככה זה שמתעסקים עם בלונדינית מטומטמת ואיתן יותר עיוור מסטיבי וונדר - ככה זה שמתעסקים עם בלונדינית מטומטמת...

shuis4ever

New member
לדעתי היה פרק מצוין../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

או לפחות היה לו פוטנציאל להיות כזה עד ש... לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!!!
צ'אד הסנילי החליט לרענן את זכרונו, ונאלצנו לשמוע שוב את הסימפוניה של ויטני+ *בונוס*>הקטע בו היא מנסה לבכות בבקתה
בי נשבעתי- עוד פעם אחת שאני שומעת אותה-
.
חוץ מקטעי המסיבה אצל הראסל'ס, הכל היה מצוין. תרזה שיחקה מעולה, הרבה יותר משוחרר. היא היתה ממש מתוקה
ואית'ן צריך לשקול קריירה של גננת עם כל החיקווים שהוא עושה.
הראסל'ס צריכים לשקול לעבור לבית גדול יותר אם הם ימשיכו לארח את חצי מתושבי הרמוני בביתם. אבל עכשיו כשמסתבר שיש להם קשרים עם האחיות ויליאמס(אני היחידה ששמתי לב ליציאה הזו?), זו לא צריכה להיות בעיה.
וכרגיל, הקטע הכי טוב בתוכנית- שואיס!. גם עם דיאלוג משעמם שחוזר על עצמו 1001 פעם- הם זוכים ב-
. ממש טיול שנתי לבוסטון היה לנו שם. לואי ושרי רבים, מעבירים אותה מקום, הוא בועט לה בכיסא (קטע ע-נ-ק) היא קוראת למורה,... סליחה-לדיילת ומבקשת שתקרא לטייס(אמממ... מאמי, הוא קצת עסוק עכשיו את יודעת, יש לו מטוס להטיס!!!
). רק שבמקום להעמיד אותו בפינה, היא שלחה משטרה (אבל ראו שהיא כבר מתחרטת..). הם היו ממש מתוקייייייייייים!

LauraLF

New member
../images/Emo58.gif

זה שהיא התלוננה לשוטרים הוביל לדבר טוב אומנם...נשיקה נשיקה נשיקה מבעד לסורגים אבל זה יעשה כל כך הרבה בעיות אח"כ...אוף...:/ מתסכל.

shuis4ever

New member
ספוילר|יאאאאאא../images/Emo70.gif כן...........

איזה קטע מתוק זה.... שהוא תופס אותה בין הסורגים
.
זה רק אני או שכבר היתה לנו כזו נשיקה בין כותלי הכלא...? רק שאז זו היתה שרי עם ההורמונים הבלתי נשלטים.. :)

LauraLF

New member
שמעי

כשעומד לידך לופז פיצג'רלד שכזה את לא ממש יכולה לשלוט בכלום במיוחד לא בהורמונים!

Bow Wow4

New member
אה, תראו מי פה

חזרתי עכשיו אחרי שהצקתי בלי סוף לראפר סגול 59 בפורום נענע. (למי שמבקר שם - אני קריסטינה הערסית). בכל אופן לתמונות של הנשיקה מאחורי הסורגים תלחצי כאן

python 4

New member
אני חייב להודות../images/Emo58.gif

שתרת'ן נראו היום זוג ממש מקסים, עם כל הקטע של הבועות והחיקויים שלהם. אה, עוד יהיה שם משהו! מתי גוון חוזרת עם המחבט שלה? ולואיס! איזה חמוד הוא כשהוא רב, נכון? (אם כי יש להוציא את שרי להורג על טמטום יתר - הבנאדם הציל את חייך וזה מה שאת עושה לו?) ושוב מכניסים לסדרה דמויות מפורסמות שלא ביקשו את זה. אחרי שהתסריטאים גייסו את דיאנה הי"ד המסכנה, כדי להסביר מה שרי עשתה בפריז מתכתחילה, עכשיו הם מביאים לנו גם את האחיות וויליאמס חסרות הישע. לאן זה יגיע?

moran14h

New member
זה באמת היה פרק טוב

הכי אהבתי את הקטע של תריזה ואית'ן,הם היו כאלה חמודים שזה כואב. שרידן עצבנה אותי ,היא היתה ממש מנייקית ורעה! כאילו הבן הציל אותה ממוות איזה מאה פעם והיא מדווחת למשטרה..נשמה טובה.. הראסלס מעצבנים כרגיל... קיי ..היא היתה פסדר..דיי מרושעת אבל פסדר.. והכי חשוב לא היה היום צ'רטי ומיגל! אכן היה פרק טוב.

אני הכי אהבתי את הקטע שלואיס

צחק על שרידן שהיא נסיכה מפונקת ועשה כזה רעש של תינוק כזה וואה...זה היה כזה חמוד!
ואני לא מאמינה שהיא הזמינה שוטרים... דוגרי היא מעצבנת בקטעים האלה שהיא באמת קטנה ומפונקת, ולא יודעת...קצת מעצבן אותי שהיא לא יורדת על הברכיים ומתחננת להיות עם לואיס כמו כל אישה שפויה.

למעלה