הפרק היומי - 239

santa barbara

New member
הפרק היומי...

אני פשוט לא מאמינה, איזו זונה האיב הזאת, איזה חרא של בן אדם!!! איך היא יכולה לעמוד מול הבן שלה ולשקר לו, לפגוע בו וכו'!!! שרידן מתחילה לעצבן אותי... ובשקר לאיתן- אז מה לעשות, הוא פשוט מפגר...גם גוון בעצם, איך היא נותנת לו לבלות כל כך הרבה זמן עם תרזה?!?!...

LauraLF

New member
הפרק היומי

ג'ייד הארלו היפיפיה הגיעה , לבושה זוועה ובחוסר טעם אבל ישששששששששששששששששששש!!!! תקנו אותי אם אני טועה אבל לא ידעתי שכשנדקרים באצבע צריך לשים חומר חיטוי תחבושות וכיו"ב. אהבתי את הקטע של : Kay : Charity is an alien who flies Jessica : And you are a psycho who lies. הנשיקה של וויצ'אד היתה חמודה מאוד ואני שמחה שסוף סוף הם התנשקו!! אה ועוד משהו קטן , האין זה ברור שבסוף לא יראו את הקלטת של קיי?

LauraLF

New member
אמ...

זה לא מפגר , זה ממש קשה ככה לסמוך על הבנזוג שלך אני חושבת שהיא דווקא אחלה. תרזה נראתה היום מגניב...מוזר ושונה מהרגיל אבל מגניב וגם וויטני , יש לה אחלה שרירי בטן (ראו דרך השמלה הלבנה) איב ממש מניאקית - לפחות שלא היתה זורקת את המעטפה.... אממ...סוף סוף עבר יום!

moran14h

New member
היא לא כזאת יפה..

אבל היא בהחלט הביאה אותה ביצאה מצחיקה. גם שמחתי שסוף סוף וויטני וצ'אד התנשקו! וכן ,זה אכן ברור שלא יראו את הקלטת,למרות שזה יכול להיות נחמד.. קיי הייתה היום מזה יפה (כאילו היא כל הזמן,אבל התספורת מאוד יפה לה),וגם שמתי לב שהיא מהשחקנים היותר טובים בסידרה..ממש חבל שהיא עוזבת.

LauraLF

New member
כן היא כן

בכל מקרה טיילור באמת שחקנית טובה אבל דיינה גם , אז זה בסדר. הנה תמונה של קיי וסימון בג'אז קלאב וקיי עם התספורת החדשה. כבר כמה פרקים לא ראו את מיגל או שזכרוני מטעה אותי...?

LauraLF

New member
אוי ואיך שכחתי

עוד משהו שאהבתי היום , שרידן ולואיס בלי חולצה!! *מזילה ריר*

shuis4ever

New member
ה-משהו שאהבתיייייייי../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif

איך אפשר לשכוח את פרק הסטרפטיז של שואיס?!
שרי היא פשוט פצצהההההההה!
מהממממממת! חח... ואנטואן החרמן :) ולואי האלוהיייייייייי! איזו בטן!!!!! והזרועותת.... והשריריםםםם.... איך האנק שולט בעצמו???
גאאאש כ"כ הרבה שלמות בפרק אחד! רק חבל ששרי היתה בודדה במיטת השיזוף שלה....
אה... ויכול להיות שהיתה גם איזו נשיקונת של צ'אדני אבל לא ממש שמתי לב. זו רק אני או כששואיס רק מסתכלים אחד על השני יש יותר מתח מיני? צ'אדני מעצבנים אותי
וממש לא אהבתי את ג'סי החדשהההה
יאאאאאאאאאק. יבשושה כזו. בלי אופי. הקודמת היתה ממש מתוקה ..

LauraLF

New member
רגע אבל זה הפרק הראשון

שלה תנו לה הזדמנות. ולא שכחתי את הסטרפטיז פשוט לקח לי זמן להתאושש... או מקנזי

כמה שאני אוהבת את שרידן

בקטע שהיא התרוממה לפתוח את החלק עליון היא נראתה קצת גברית, משהו בגוף שלה ובשרירים, כמו הנשים הסופר שריריות הדוחות האלה? אבל רק באותה שנייה. בטח האורות היו מקולקלים או משהו כי שרידן כוסית עולם:)

Devilish Angel

New member
הראו אותי ביום שלישי

וקיי באמת יפה אבל אני שדונאת את הדמות שלה מעניין איך יעצרו אותי מלהראות את הקלטת... אולי הפםקבת עחשמל?!
נשיקה של וויצ'אד הייתה מדהימהההההה!!!!!!!

Bow Wow2004

New member
וואו - זה הפרק הטוב ביותר אי פעם!!!

כל הכבוד! למרות שג'סי החדשה היא שחקנית גרועה (אבל זאת הייתה הפעם הראשונה שלה אז נסלח לה). אמרתי לכם שבוע סוער!!! אייבי מגלה שצ'אד הוא הבן של איב, צ'אד ו-וויטני מתנשקים, קיי מצלמת את צ'ריטי עפה ומראה למשפחה - מה יכול להיות יותר טוב מזה??? בנוסף כמעט כולם השתתפו היום. פרק מיוחד, יוצא דופן ומושלם בכל קנה מידה - אפילו שרידן התפשטה... אח... מי שהקליט - הרוויח! (אני לא הקלטתי :[ )

Toxic Boy1

New member
באמת היה פרק יפה היום ../images/Emo66.gif

ג'סיקה החדשה (בינתיים, רק בינתיים) היא זוועת האנושות! היא ממש נמוכה ולא כל כך יפה... שיהיה... נקווה שיעבור לה...

לפי דעתי

לפי דעתי לא תיהיה הפסקת חשמל, כי גם אחרי הפסקת חשמל אפשר להחזיר את החשמל ואז לראות... אז לפי דעתי קיי תגלה שהיא שכחה לפתוח את העדשה כשהיא צילמה..... לכן אין לה שום דבר עם הקלטת....

I n n u e n d o

New member
../images/Emo70.gif

איזה פרק יפה ג'ייד דווקא חמודה נורא
נורא אהבתי את הדיאלוג שהזכרת
ולואיס נורא גרם להזלת ריר מסיבית בקרב נשות ישראל,אני מקווה

LauraLF

New member
לא רק לנשות ישראל. אה ורעות

טעית. חיברת את הפרק היום של אתמול ושל היום יחד.

למעלה