הפרק היומי - 239

Bow Wow2004

New member
אז מי יתחתן ויתגרש מצ'אד?

אולי לטויה... או שגם לא (מישי הטעתה אותי???????) נו טוב..

soapsfan

New member
כן

החתונה עצמה לא הייתה על המסך,היא תחזור בפרקי 2003 ויתברר שהגירושים שלה ושל צ'אד מעולם לא היו תקפים [ככה אני הבנתי אבל יכול להיות שאני טועה] והם עדיין נשואים.

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 239 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
שרידן מגיעה לבקתה והרוצח בעקבותיה; קיי, הבטוחה שצ`ריטי היא חייזר, מתכוונת להראות למשפחה את הסרט שבו צילמה את צ`ריטי עפה; אייבי שומעת את סודה של איב ומבינה שצ`אד הוא בנה; איתן יוצא לברמודה ותרזה מצטרפת אליו למרות הכל שרשרו תגובות

backstreet girl

New member
היה פרק יפה......

סוף סוף אייבי המלכה השתתפה..... שרידן המותק גם.... לואיס גם...... טימי גם...... כל הדמויות הכי אהובות עליי השתתפו.... שואיס לא נפגשו וזה דווקא די העציב אותי... הייתה היום ג'סיקה חדשה והיא הייתה נחמדה..... אהבתי את הסצינות של איב ואייבי הכי הרבה...

בטח וויטני תיתן לצ'אד סטירה...

כאילו, זה די ברור שהם לא יהיו ביחד כל כך מהר... קודם כל יש את סימון שתקעקע את אחותה על זה שהיא התקרבה מטר לצ'אד. ווויטני בטח תתחיל לצעוק על צ'אד שהוא נוגע בה, למרות שהוא הפסיק באמצע והיא המשיכה את הנשיקה... לא רע בשביל נשיקה ראשונה
הלוואי עליי
השיער של תרזה יכול היה להיראות נורמלי אילולא הסרט הזוועתי באמצע. מה את מתנה?! ולואיס! אוי כמה נפלא! כל הפרק רק בחדר הכושר! שכל פרק יהיה ככה! ששרידן תגיע לשם, נראה אותה מצליחה להוציא פיפס מהפה הפעור שלה

למעלה