הפרק היומי - 239

jazinka

New member
אני מסכימה איתך שהיא ...

צריכה לסמוך על איתן כשהוא ליד בנות אחרות (גם אם הן יפות), אבל היא כן מפגרת שהיא לא נמצאת איתו בהכנות לחתונה ומפילה את הכל עליו (אפשר גם לדחות קצת את החתונה), ואם כבר היא כן מפילה את הכל עליו היא יכולה לסמוך עליו שהוא יעשה עבודה טובה גם אם תרזה לא תהיה לידו (למשל, מה הטעם שתרזה תלך איתו להסתכל על המקום שבו יהיה ירח הדבש שלהם, מה הוא ילד קטן?)

I n n u e n d o

New member
חחחח

אנטואן הזה מצחיק אותי גם להרוג כמו שצריך הוא לא יכול?! וזה עדיין משגע העובדה שהם צרפתים והם מדברים אנגלית...במבטא צרפתי

LauraLF

New member
חחח

כאילו כמה פעמים הוא כבר כיוון עליה ויכל לירות בא אלוהים , הוא אמור להיות שוטר הוא אמור לדעת לירות... OH WELL

t o o l

New member
מה שמעצבן אותי...

זה שאנטואן הזה מכוון את הרובה לשרידן........ הוא יכול לירות בה, יש לו כמה שניות.. אבל הוא לא עושה את זה!! כמה המפיקים יכולים להיות מוזרים?!?

LauraLF

New member
הידעתם?

ברוס מייקל הול (= ריס דורקי) עזב את צ'וקות כדי לשחק בלחיות את החיים בתור ג'ואי ביוקנן? WEIRD ד"א אחיו התאום מחליף אותו בתור ריס.

LauraLF

New member
לדעתי היא חושדת

כאילו לא נראה לי שהיא יודעת כי היא כל הזמן שאלה את אורוויל למה הוא רוצה שהיא תרחיק את הבנות של מצ'אד

TiptiponBoy

New member
צאו מהסרט,אנשים!

איב כבר קלטה שצ'אד הוא הבן שלה. נכון,באמת אי שם בהתחלה היא שאלה את אורוויל (שלדעתי היה מיותר בסידרה וטוב שהוא מת) למה הוא רוצה שהבנות שלה יתרחקו מצ'אד ומה הקטע עם פסל הציפור. אבל כל זה כבר נגמר ונמצא מאחורינו,איב כבר יודעת מי ההורים של צ'אד. תחשבו על זה באופן מאוד פשוט,בלי להתעמק בעובדות שמציגים בסידרה,אם היא לא היתה יודעת שהוא הבן שלה למה לה לנסות כל כך להסתיר ממנו את זהות הוריו? סתם ככה? זה תחביב חדש שלה לשעות הפנאי?

adi48

New member
../images/Emo12.gifאורוויל מת?!!

לא הכניסו אותו לבית אבות או משהו כזה?!!

Bow Wow2004

New member
צא מהסרט איש!!

אורוויל מת ולא הודיעו לי? לידיעתך אורוויל ממש לא מת, אני לא יודע מאיפה הבאת את זה. אם שכחת אז לפני 4 ימים, הוא ביקר את איב בבית שלה ותיאר לה איך הבירד-סטאצ'ו נראה. בכל אופן, איב יודעת שצ'אד הוא הבן שלה והשבוע גם אייבי הולכת לדעת את זה...

TiptiponBoy

New member
שיט!

לפי המבט של איב בסוף הפרק היום יש את ההרגשה שרק בפרק הבא היא תגלה שצ'אד הוא הבן שלה. יכול להיות באמת שלפני זה היא התנכלה לו בתור תחביב? סתם כי היא רעה? אוף....חבל שלא מראים 2 פרקים ביום!

Devilish Angel

New member
אחחחח איזה פרק מושלם!!!!!

אימאאאאאאאא איזה מדהים!!!! וויטני וצ'אד כזה זוג מושלםםםםםם חבל שהם אחים
איזה נשיקה יא רבק!!!! אוי אני חולה עליהם.... ולמה אייבי נכנסת לכל העיניינים של איב ונתקעת שם?!?!?! אימאאאאאא איזה פרק מדהים.... וויטני מדהימה וגם צ'אד יוווו אני חולה עליהם! הם מושלמים!!! וכל הפרק רואים את לואיס במכון!!!! יוווו איזה גוף מגהים אלוהים!!!!! *מתנשמת בכבדות* תצילו אותיייייי!!!!!

25תפוזית

New member
לא סיפרו כאן שהם לא אחים??

לפי מה שהבנתי יתברר שוויטני וצאד לא אחים וזה מוטיב שדי חוזר על עצמו בהרבה סדרות, שניים שמתאהבים ומגלים שהם אחים ובסוף לא והאהבה פורחת... (ראו מקרה צעירים חסרי מנוח, משחק החיים ועוד ..) אז מה האמת כאן??

Bow Wow2004

New member
יש לעניין הזה כמה רובדים (ס')

א) לא בטוח שצ'אד הוא הבן של איב וג'וליאן ב) לא בטוח שוויטני היא הבת של איב ובכלל צ'אד ו-וויטני יתחתנו (ויתגרשו אם אני לא טועה) והכל אז הנושא עדיין לא פתור. אם בסוף יצא שהם אחים, אז אני כבר מצפה לילד עם 2 ראשים וקרניים.

I n n u e n d o

New member
חחחחחחחחחח

אני דווקא בעד סוף טרגי. צ'אד ינקר את עיניו ווויטני תתלה את עצמה עם מחבט טניס

למעלה