הפרק היומי - 245

לא הבנתי מה קרה היום....

פיספסתי את הקטע בבית החולים. איזה בעיה קטנה יש עם הדם של צאד? ומה היה עם לואיס ושרידן בסוף הפרק?

TiptiponBoy

New member
הסבר מהילד הרע של פורום תשוקות...

היוצרים מנסים לעורר אצלינו שוב את החשד שצ'אד הוא בנה של איב ואומרים לנו שלצ'אד יש סוג דם בעייתי ולאיב יש את אותו סוג דם (מה שבהחלט הגיוני אם היא אמא שלו). בסוף הפרק לואיס הצליח לשכנע את שרידן להיכנס לניידת שלו ולהחזיר אותה להרמוני והיא הסכימה בתנאי שהוא ישתוק כל הדרך. הוא שתק ואמר לעצמו שהיא מטורפת.

TiptiponBoy

New member
שכחתי לציין ש...

שרידן הסכימה להיכנס לניידת כי הברירה השניה שלה היתה לחכות מחוץ לבקתה (שניסגרה ע"י המשטרה בגלל שהיא זירת פשע) בגשם עד שההסעה שלה תגיע.

TiptiponBoy

New member
הסבר

אם באו וואו כינה את עצמו מלך הפורום (למרות שהוא לא היה,הוא הכתיר את עצמו) ,-אני רוצה להיות הילד הרע של הפורום!

backstreet girl

New member
אם כך........

צריכים להכתיר גם את הילדה הרעה של הפורום...אתה צריך בת זוג... כמו שיש גם מלך וגם מלכה בפורום הזה....אם יש את"הילד הרע של הפורום" צריכה להיות גם ילדה רעה.... מי מתנדבת??..

backstreet girl

New member
אז היא לא תהיה בת זוג שלך חחחחחחחחח

היא פשוט תקבל את התואר "הילדה הרעה ביותר בפורום"....

TiptiponBoy

New member
עם זה אני יכול להסכים...

אם תשאלי אותי נראה לי שעיקר התחרות על התואר היא בינך לבין darklighter

TiptiponBoy

New member
הכינוי יהיה בעייתי כי...

אני כבר לקחתי את התואר "הילד הרע של פורום תשוקות" מה הוא יהיה? בן הזוג של...?

מיכל2004

New member
מה לעזזל נסגר עם תרזה??

או שלגברת יש בעיית עיניים חמורה ביותר או שדחוף צריך לשלוח אותה דרך איב לטיפול נפשי. מה זה?! דבר שני....שרי.... זה כבר ממש נמאס ומגוחך.

python 4

New member
צר לי, טיפטיפון יקירי,

התפקיד כבר תפוס!
אני הייתי הילד הרע של הפורום עוד כשאתה... כשאתה... טוב אז זה היה מלפני חודשיים נו אז מה! ובקי, אני מתפלא עליך! אחרי שעמדתי לצידך כשמישהי רצתה להיות המלכה ואני אמרתי לא, מישהי לא יכולה להיות המלכה כי בקי היא המלכה, אחרי כל זה ככה את הולכת לרעות בשדות זרים? את בעצמך הכתרת אותי לילד הרע, כשעוד רק שנינו היינו בפורום הזה (המלכה והילד הרע - היה קצת קינקי, לא?) הנה ממש כאן. טיפטיפון - אתה יכול להיות הסגן שלי, אם תרצה. סגן הילד הרע של הפורום.

backstreet girl

New member
חחחחחחח......פייטי אני מצטערת מותק.

פייטוש....תסלח לי מעומק הלב...... חולה עלייך...... אתה הילד הרע של הפורום ....

למעלה