הפרק היומי - 245

python 4

New member
יו, בקי!../images/Emo7.gif

איך אני יכול להישאר כועס עליך, בקי יקירתי האחת והיחידה? אוףף, את רואה? כבר באים ילדים בני 15 וחושבים שהם רעים ככה מלידה. בזמני היה כבוד לרוע! אבל נכון, בגילי המתקדם כבר קשה לשמור על תדמית הילד הרע. רגע אני ינסה - שרי מטומטמת. שרי מפגרת. שרי.. אה, זה חסר תועלת. זה כבר לא הולך כמו פעם... בימים הטובים.. בהם הרוע היה בא לי חופשי. ועכשיו אני ישיר שיר מרגש לזכר ימים שעברו ואינם עוד.

Memory All alone in the moonlight I can smile at the old days I was beautiful then I remember the time I knew what happiness was Let the memory live again
ועכשיו אם תסלחי לי, יש באפי.

backstreet girl

New member
יו פייטון....ריגשת אותי...מתה עלייך

תמסור ד"ש לבאפי.... עושה חשק לצוד איזה ערפד.......

../images/Emo2.gif

אתה ילד רע, אתה? אנחנו מדברים על הבחור שאוסף בולים? (ומתעד חיי פרפרים?) מזכיר לי קצת את הפרק מ"סיינפלד" שג'ורג' גילה שהבחורה נמשכת ל-bad boys, וניסה לשחק אותה כזה. זוכרים את הפרק הזה
("!!!you wanna piece of me? you goooot it")

python 4

New member
עעעדר!

לא, ואתה ילד רע שחבל"ז. מקצץ כנפי זבובים. you want a piece of me? A PIECE OF ME!!!!! WELL, YOU GOT IT, MISTER!!! ובתמונה - הפרפר butterflicus wingus, מין נדיר במיוחד הגדל באזורים האקוזטים של אוזבקיסטן הדרומית.

Bow Wow2004

New member
צטערת

אני מוצא את תחביב איסוף הבולים כדבר מאתגר, אמיץ ומסכן. זה בהחלט תחביב עם המון סיכונים שיכולים להשפיע על העתיד ולגרום להשלכות הרסניות ומזעזעות. נגיד למשל הוא קבע עם מישהו שישלח לו את בולי תרל"ח כולל 'בול הזהב' עם דיוקן של יואל משה סלומון על רקע ביצות פתח-תקווה. היום הנחשף מגיע, פייטון מגיע אל הדואר ופותח את המעטפה לה חיכה זמן כה רב. ואז... קורה הדבר הנורא ביותר, פיגוע!!! במקום יואל משה סלומון על רקע ביצות פתח-תקווה על בול הזהב, נמצא שם יואל משה סלומון על רקע חולות אום אל-רשרש. אתה יודע איזו עוגמת נפש יכולה להגרם מהדבר הזה? אוי, הצער והיגון לא עלינו. לכן, בפעם הבאה שתשפוט אנא בדוק את כל האספקטים.

python 4

New member
../images/Emo46.gif

ומישהו מתפלא למה אפילו הצבא החזיר את הדבר הזה הביתה? ורק לידיעתך, יש לי את כל הסדרה של יואל משה וכו' - עם ביצות פתל תקווה, אום אל רשרש ואום אל פאחם.

python 4

New member
לא פגעת, אני סתם מתאמן בלהיות

הילד הרע של הפורום. איך הייתי?
שוב פעם התקלקלה לי כל התדמית! אוי, שוב פעם להתחיל מאפס. טוב, אז שרי מפגרת. אוףףףף, נו...
Touch me! It's so easy to leave me All alone with the memory Of my days in the sun If you touch me You'll understand what happiness is Look - a new day has begun
תסלח לי, אני במצב רוח רגשני היום.

Bow Wow2004

New member
להגיד עלייך שאתה ילד רע זה

כמו להגיד על שרידן שהיא יפה... או חכמה... או מועילה... או נחוצה... בכולופן תקלוט - אתה לא ילד, אתה עוד מעט בן 30!!

python 4

New member
אויש, אתה ילד רע..../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. השרי היא יפה. השרי היא חכמה. לילה טוב.

python 4

New member
עוד מעט??!?!?../images/Emo46.gif

ע ו ד מ ע ט ?!?!?!?!?!?
ואתה עוד מעט מתגייס לישיבת הסדר!

Bow Wow2004

New member
למה? דווקא אחלה... בכלל, 30

ימי טירונות עם בחורי ישיבות יכולים להיות לא רעים בכלל אם חושבים על זה. עדיף ערסים מגעילים? ממש לא.

darklighter

New member
אם אתה רוצה להיות הילד הרע טיפטיפון

אז.... your wish is my commend bad boy..... ומה אני אהיה???? תציעו רעיונות

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 245 ../images/Emo44.gif

תקציר הפרק
שרידן ולואיס מגדפים זה את זה; צ`אד מובהל לבית החולים במצב אנוש; איתן תופס את ג`וליאן בחדרה של תרזה; מתגלה התאמה בין סוג הדם של איב וצ`אד; ג`וליאן מנסה לשכנע את איתן לשכב עם תרזה. פרק נחמד
שרשרו תגובות...

backstreet girl

New member
אוי שואיס......

אפילו השריף הבחין באהבתם...... ג'וליאן הגעיל אותי..... תרזה הייתהמה זה מותק.. גם גוון.... איתן היה פסדר..... מסכנות וויטני וסימון.... מסכנה איב.. סוף סוף הראו את פילאר... אייבי הייתה מדהימה.....

TiptiponBoy

New member
בפרק הקודם...

ג'וליאן הצחיק לאללה. משחקי התפקידים הקינקיים של הקשיש הזה...

AsHtOn GiRl 3

New member
../images/Emo12.gif את אוהבת את תרזה../images/Emo35.gif

סוף סוף מישהי
אני נורא אוהבת אותה

TiptiponBoy

New member
today's episode

בתכלס לא היה פרק משהו. הויכוחים של שרידן ולואיס נעשים אידיוטיים יותר ויותר בכדי שנחשוב שהם מאוהבים אבל לא רואים בעיניים. הטסריטאים לא יודעים לשים לעצמם גבול ולהגיד לעצמם "רגע,זה כבר עבר את גבול הטעם הטוב..." חוץ מזה אני לא מבין איך אייבי לא מתעמתת עם ג'וליאן אם היא יודע שהוא מתפרפר וזה לא מוצא חן בעיניה. אחרי הכל אין להם מערכת יחסית פתוחה וכמו שאנחנו כבר מכירים את אייבי היא מסוגלת לערוף למישהו את הראש אם היא תרצה...ואולי אפילו היא תצא מזה בשלום...

backstreet girl

New member
אני דווקא חושבת שהיה פרק טוב.......

איזה קטעים עם שואיס.....נו עם הגשם.....היה קורע.. אבל אתה צודק....איפה הויכוחים של אייבי עם ג'וליאן....

I n n u e n d o

New member
חחח איזה פרק הזוי

נורא קל להשוות את איתן לג'וליאן. חולת נפש התרזה הזאת. סימון הקטע דרמטי לכל הדעות דפקה אותה בבכי אבל אני לא ממש מבינה מה יותר חשוב לה אחותה או צ'אד. מוח מעוות יש לשופעת הזאת.

למעלה