הפרק היומי - 245

היה ממש מצחיק...

ג'וליאן הזה פשואט חרמן זקן... ותרזה הזאת סתומה... כי באמת כמו שאמרו ממקודם איתן כל כך דומה לג'וליאן והצרחה שהיא דפקה הייתה מעולה זה היה כל כך מצחיק... שרידן-למה אנטואן לא הרג אותה??? אוף אני שונאת אותה היא כל כך ילדה קטנה... שתמות! ושלואיס ימצש מישהי יותר יפה ולא שנראית כמו גבר ויטני וסימון פשוט מצחיקות... איך סימון בוכה בהיסטריות ו-ויטני בקושי פולטת איה דמעה... בקיצור היה פרק מצחיק

Bow Wow2004

New member
הפרק היומי - 245

*לפי הצלחת ה"באוו-וואוים" למינהם - החלטתי להפוך את זה למסורת. אייבי ופילאר האחת כוסית לוהטת ומרטיטה, השנייה היא אייבי - יפה לא פחות. אין הרבה מה להגיד חוץ מזה ש..פלאננננ...פרגלכ.... לא - אין מה להגיד.
BW מ-5 איתן, גוון, תרזה וג'וליאן ג'וליאן בטח יבוא לבתק את בתוליה ובטעות הוא ישמע אותה אומרת משו בסגנון: "הו איתן, איי לאב יו, בתק את בתוליי איתן, בתק אותם, כן! כן! אה!". זה מה שחייב להיות ואז יהיו יותר סצינות של תרזה וג'וליאן וואו... נראה שג'וליאן הולך להצטרף למועדון חברי ה"עכשיו הכל ברור לי"...
BW מ-5 שרידן ולואיס לשם שינוי היה מעט נחמד. מטומטם, אבל נחמד. טיפשי, סתמי, דבילי, לא מוסיף, מיותר, עשינו את זה ראינו את זה, לא אמין, אבל נחמד. תמותו כבר!!!, אבל נחמד.
BW מ-5 איב, צ'אד, טי.סי, סימון, וויטני, סם, קיי וג'סיקה בלה בלה בלה... ת'אמת התחלתי לראות ככה מאמצע הפרק אז אין לי באמת רשמים והערות נוקבות ושנונות. שימות, מה 'כפת לי... אבל עד כמה שאני לא סובל את צ'אד, יותר הייתי שמח עם הפיגומים (2 וחצי קרשים אבל לא משנה) היו נופלים על וויטני. לסימון החתולה הסקסית אמנם יש 9 נשמות, אבל לוויטני - הפודל השחור - לא נראה לי שהיא תנצל בפעם הבאה. תמותי גם! כלבה (תרתי משמע)! |וויטני||וויטני| BW מ-5

Bow Wow2004

New member
כן, הייתי אמור להתגייס,

אבל בסוף החיזבאללה החליטו משום מה שאני לא כל כך ישתלב אצליהם אז שיחררו אותי.

python 4

New member
ברוך השב!

איזה פרק מפגר. קודם כל רק בגלל שלצ'אד ולאיב יש אותו סוג דם אז זה אומר שאיב היא אמא שלו? נו באמת. אלק "סוג דם נדיר".. סוג דם נדיר יש רק באופרות סבון. ולהמשך הסיכום, בקי סטייל (אני מתחיל לאהוב את הסגנון הזה): לואיס מתוק כהרגלו שרי פרה מטומטמת כהרגלה אנטואן אימפוטנט כהרגלו פילאר הראתה את פניה גרייס עדיין מתחבאת סימון over-acting וויטני under-acting ג'ולי מצחיק לאללה תרי גורמת לי לבכות אית'ן חמוד אך שמרן גוון חמודה אך מעצבנת וזהו.

python 4

New member
welcome to the army

בצבא שלנו 'אמור' זו מילה יפה. אני ישאיר לו את ההסברים.

python 4

New member
../images/Emo9.gifבטח

יש זכרונות יפים ורעים. רעים בעיקר מהטירונות (הסמלת הפוסטמה הזו, אם הייתי פוגש אותה ברחוב כבר הייתי מראה לה... אר... איך מנקים את הסמליה כמו שצריך) טובים בעיקר מהשירות. אומנם שמירות, תורנויות, משמעת ושלוש שנים ארוכות כאורך הגלות - אבל גם חברה טובים והרבה חוויות.

Bow Wow2004

New member
יופי, תזרה מלח על הפצעים...

לא יכולת להיזכר ב-10 החודשים שישבת בבית ועשית כלום?

Ker 15

New member
../images/Emo143.gifהפרק היומי.....

פרק חמוד אהבתי במיוחד כמה דברים: -תרזה צועקת כאילו היא ראתה את סימון ערומה.... -לואיס-עצם העובדה שהוא קיים עושה את הפרק שווה....שווה מאוד -אין את צ'רי וטאביטימי שנאתי במיוחד כמה דברים: -סימון מתלבשת חצי ערומה -לואיס קיים אך לבוש...... עוד דברים מוזרים: -מעניין שלצ'אד יש סוג דם "נדיר" מעניין שרק באופרות סבון יש דם כזה... -שוב היינו צריכים לחוות במחזה הנוראי של וויטני מנסה לבכות...גאד...

תגידו, חוץ מאיב

יש בבית חולים הזה של הרמוני עוד רופאים? כאילו הקטע הזה של עיר קטנה די מגוחך בקטע של יש בו רק רופאה אחת. נו באמת. אין דבר בבית חולים הזה שלא עובר דרך איב.

Ker 15

New member
אני לא מתפלא שבעיירה שמישהי...

אופה עוגת מרק עגבניות יש רק רופאה אחת...

Bow Wow2004

New member
עד כאן!

תתבדחי על הכל, רק לא על עוגת מרק העגבניות (שחלק יגידו עוגת גריסים) של גרייס. זה טעים, מזין, בריא ומלא וויטמינים.

Ker 15

New member
אוקיי....אם ככה

נראה אותך נוגס אל תוך אחת מהעוגות האלה בחיים שלך... הדברים האלה הם פשוט מחלות.... אני לא יודעת המ גרייס שמה בפנים אבל זה בטח לא טעים,מזין בריא ומלא ויטמינים. אני לא חושבת שזה ממש טוב לבריאות...תראה מה קרה לסימון(הסיבה האמיתית ל"יופי" הקורן של סימון היא שבילדותה גרייס שמרה עליה הרבה שאיב למדה בבבית ספר לרפואה וטי סי עסק בענייניו האישיים בלהיות אידיוט.ערב אחד שסימון הקטנה נשארה תחת חסותה של גרייסי...גרייסי נתנה לה מחית עוגת מרק מיץ העגבניות שלה...ומשם אתם יודעים כבר מה קרה..
.סימוני'לה שלנו כבר לא תשוב למה שהייתה)

moran14h

New member
עוד גבר מוזר

שמפשחת אראסל היא המשפחה השחורה היחידה בסדרה.. כאילו זה דיי גזענות..

למעלה