הפרק היומי - 261

Principesa Reut

New member
../images/Emo44.gif הפרק היומי - 261 ../images/Emo44.gif

היום אני לא אהיה בבית ב4, ולכן אני פותחת את השרשור כבר עכשיו. למטה התקציר של הפרק, ומכיוון שהפרק עדיין לא שודר התקציר הוא ספוילר אז אם אתם נמנעים מספויילרים אל תרדו עד סוף ההודעה
תקציר הפרק
אימה של גוון מגיעה בהפתעה כדי לעזור בהכנות לחתונה, ומזהירה את בתה מפני תרזה; שרידן מנסה בו זמנית להיפטר מלואיס ולגרום לו לקנא; במהלך הנשף, מוציאה קיי לפועל את מזימתה נגד צ'ריטי. מקווה שיהיה פרק טוב... שרשרו תגובות

python 4

New member
יו, איזה פרק טוב היה היום!!

הנה סיכום הפרק: תרזה היתה טיפשה קצת לא? שרי מפגרת לואיס חתיך חבל"ז לאית'ן שוב יש מבט של אהבל סימון לבשה שמלה מגעילה איב צריכה סַפַּר דחוף גרייס עצבנה כהרגלה טימי היה כזה חמוד! טאבי שולטת קיי שורטת סימון גבות מורטת צ'רי בחזה לא בולטת איב את אייבי שופטת
הודעה זו מוגשת כשירות לציבור עבור רעות וכל מי שיפסיד את הפרק של עוד 5 דקות

python 4

New member
יו אני בשוק.

ברגע זה ממש איב שופטת את אייבי. היה לי פרמנישן! ואוו אני מתחיל להפחיד את עצמי.

תחרות הרגע המאושר של הפרק

אז... מה היה רגע האושר שלכם מהתוכנית של היום? 1. ניסיון חיסול שרידן 2. צ'ריטי "טובעת" בדגים המתים 3. אייבי נועלת את גרייס 4. סצינה משותפת של ג'וליאן וטימי 5. תרזה מגלה לאיתן שהיא אוהבת אותו 6. גוון מלמדת אותנו אישה מהי, כשסרה לבדה בלילה קריר על סירה קטנה 7. צ'ריטי עברה לצד האפל אותי אישית הכי שימח כשאייבי נעלה את גרייס!!! סופסוף תרזה התוודה... עכשיו נקווה שגם לאיתן יהיו ביצים, ולא רק לה. סה"כ שניהם באמת אוהבים אחד את השני וכולם יודעים את זה.
אמא של גוון כבר מוצאת חן בעיניי. (אבל מתי היא תתחלף ותגיע אנדראה אוונס??) גוון הטיפשה, היא צריכה שאמא שלה תראה לה את האור... עד עכשיו אני לא מבין איך היא יכלה לסדר לתרזה לצאת עם איתן לנשף! צ'ריטי המפגרת, מה היא עומדת במקום? לפחות היתה זזה, אבל היא נשארה לחטוף... ונשארה ונשארה...
(ואח"כ עוד זורקת את טימי שלנו על הרצפה בגסות?
) קיי כזאת צבועה, אה?

Bow Wow2004

New member
Jerk השתגע LOL

מצליחים לירות בשרידן, תרזה התוודתה בפני איתן, טי.סי תפס את ג'וליאן עם אשתו, צ'ריטי עברה לצד האפל, דמות חדשה, גילוי שטימי הוא חי וטאבי היא מכשפה והכל בפרק אחד!!! - וואט דה פאק?!?!? נו טוב, זה היה צריך לקרות מתישהוא...

soapsfan

New member
פרק טוב

סוף סוף תרזה אמרה לאית'ן שהיא אוהבת אותו! קטעי צ'ריטי היו טובים[אבל באמת אף אחד לא ראה את קיי עומדת בצד ולוחצת על הכפתור?] וגם קטעי ג'וליאן עם טימי היו טובים לא אהבתי כל כך את אמא של גוון,אני מחכה כבר לאנדרה,אבל נקרעתי בקטעים שגוון שטה לה עם הסירה לכיוון ספינת הנשף

python 4

New member
KILL THE CHERRY!!!../images/Emo46.gif

ככה היא זורקת את טימי שלי לרצפה, כאילו היה חפץ שאין בו שימוש? יא זונה! לפחות תסוככי עליו מפני הדגים! מ-ג-ע-י-ל-ה!! אגב אני בטוח שבהתחלה של הפרק הבא אית'ן יגיד לתרי: "את אוהבת אותי? כן, תרי, גם אני אוהב אותך! בתור ידידה כמובן! הרי עזרת לי המון לתכנן את החתונה שלי ושל גוון!" תרי: "כן... בתור ידידה...
" והקטע הכי טוב בפרק? אה, שפיליפ חטף את הדגים בנשף שלו. טוב, אז זה היה כמה דקות אחרי אבל עד עכשיו אני צוחק על זה. ועכשיו הם הולכים מכות.

AsHtOn GiRl 3

New member
חחחחח נכון../images/Emo46.gifהוא כמעט שבר

ת'ראש
ככה לא זורקים את טימי!!!!

moran14h

New member
זה לא היה יפה!

תגיד לי ,אין לך לב? פיליפ מסכן! וזה היה דם ,לא דגים.

python 4

New member
חחחח פיליפ המסכן?

הצחקת אותי. עם הכתמי דם על הפנים הוא נראה יותר טוב ממה שהוא נראה בד"כ. הוא וצ'רי מתאימים בול אחד לשני, שניהם מכוערים, הוא עם הדם והיא עם הדגים.

python 4

New member
לא. חסן נסראללה הוא מכוער.

צ'רי היא שיא הכיעור האנושי, תהום מאותגרי היופי, הסחי שבביצה. הבוץ שבדיר.

Bow Wow2004

New member
צ'ריטי יפה וקיי יפה

אבל צ'ריטי טובה (או שכבר לא
) וקיי רעה. וזה ההבדל היחיד בינהן. אמנם אהבתי את קיי אבל עכשיו אני מתחיל בשלבי שנאה כלפיה מהסיבה היחידה שמחליפים אותה עוד מעט, ובמקומה יביאו איזה בלונדינית מטומטמת אחת כאילו חסר לסדרה הזאת בלונדיניות מטומטמות (אהמשרידןאהמ). די להחליף שחקנים!

moran14h

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo26.gif../images/Emo46.gif

פייטון אני כוסעת! אל תעיז להגיד דברים כאלה! פיליפ מקסים!! וצ'רי..היא כל כך..כל כך..אוף אתה יודע כמה אני שונאת אותה!

python 4

New member
תסלחי לי, כן?

הנסיך פיליפ (1 בתמונה) הוא כבר יותר חתיך הורס מהיצור עם הדם על הפנים (3). מורן 14 יקירה, צר לי לנפץ את תקוותיך, אבל פיליפ מ-כ-ו-ע-ר!!!!

moran14h

New member
סולחת

אוף,מה אתה מבין? פיליפ מקסים .נ-ק-ו-ד-ה. ותפסיק לקרוא "היצור עם דם על הפנים". וחוץ מזה אני מקווה שהוא יפה. אני חושבת שהוא יפה. מבין?

למעלה