הפרק היומי - 261

leeo

New member
../images/Emo78.gifוואוו הסתכלתי ולא האמנתי..

תרזה באמת אמרה לאיתן שהיא אוהבת אותו.. רק שלא הספינה תטבע ואיתן יאבד את זיכרונו..

moran14h

New member
סיכום הפרק שלי

צ'ריטי-קופה מסריחה (תרתי משמע),הלוואי שתמות כבר! קיי-אויי איזה מלכה הילדה הזאת!! שרידן- מעצבת ללואיס יש חיוך מקסים (אחד החיוכים המקסימים ביותר שראיתי),אוייש איך בפרק הקודם הוא הסמיק כשהבנות המרשעות כמעט אכלו אותו! אייבי-יפה גרייס-קופה סם-פיכס סימון-יש לה בטן שטוחה מאוד!
טימי וטאבי וכל אחד לחוד פשוט שולטים ג'ולאין -שיכור צ'אד-חמור ווטני-ווטני. תרזה-טיפשה אית'ן-שייך רק לגוון גוון-חמודה אמא שלה-לא

Bow Wow2004

New member
זה מה שהטריד אותך בה?

נכון שהקאסט של תשוקות לא תמיד מוזמן לטקס האמי, אבל יש גבול. בקצב הזה יעשו קטגוריות מיוחדות בשבילהם בטקס פטל הזהב. אמא של גוון1 - היא השחקנית הגרועה ביותר שהופיעה על מסך הטלוויזיה בין השעות 16:00-16:40 אי פעם. אני הבנתי שאמא של גוון1 תשתתף בקצת פרקים ואז יעבור הרבה הרבה זמן עד שאמא של גוון2 תצטרף. אז אמא של גוון2 תצטרף בתקופת גוון2 שזה עוד המון המון זמן? או שאמא של גוון2 תגיע בתקופה של גוון1, לא גוון1 שחזרה אחרי גוון2, אלא גוון1 לפני שהיא עזבה, מה שאומר שהיא לא תהיה אמא של גוון2 אלא אמא של גוון1?

soapsfan

New member
תשובה

רבקה2[אמא של גוון זו רבקה]מגיע בערך עוד חודש ושלושה שבועות[בפרק של הראשון בספטמבר].לייזה הובר,גוון1,עוד שיחקה בתק' זו בתוכנית

backstreet girl

New member
איזה פרק מעצבן היה היום........

כולם היו מעצבנים... נתחיל בצ'ריטי- היא מרגישה שהדבר הזה עם הדגים נופל עליה אז שתזוז....אני יודעת שהיא לא יכלה לזוז בגלל ההלם אבל בכל זאת היא הייתה מעצבנת.... מיגל-במקום לבוא ולהציל את צ'ריטי,הוא עומד שם ולא עושה כלום..... אני יודעת שהוא לא רצה להתלכלך אבל בכל זאת הוא היה מעצבן... תרזה-היא ספרה לו...את לא קולטת שהוא אוהב את גוון.... שרידן-תגידי כבר ללואיס שאת מאוהבת בו..... וויטני-כנ"ל עם צ'אד...... אית'ן-הוא דווקא היה חמוד... ג'וליאן- הוא הכי עצבן אותי אבל זה היה קורע..... אייבי- ענקית...... לואיס- הפיבי הפרחה זאת הגעילה אותי כשהיא התנפלה עליו.... טיסי- מעצבן כמו תמיד.....איך הוא התעצבן על ג'וליאן.... טאביתה- נמאסה עליי עם המזימות שלה..... טימי- מ-ת-ו-ק... צ'אד- תתחיל להרגיע.......מה הקטע שלך........ אתה אומר לוויטני לא להתערב בקשר לאית'ן ותרזה אבל אתה מכניס לאית'ן כל מיני שטויות לראש ואומר לו שהוא מאוהב בתרזה.....

backstreet girl

New member
שכחתי את גוון,רבקה ופילאר....

גוון- יו גו גירל....... רבקה- כנ"ל.... פילאר....-היא הייתה פסדר....

a d i 1 6

New member
איזה פרק הורס

אהבתי אהבתי תפרק נתחיל בזה שצ'רטי המגעילולה קיבלה מה שמגיע לה אחריי אין ספור ימים שחיכתי שקיי המהממת תביא לה אותה בגדול אחריי שצ'רטי התעללה בק'יי המסכנה במשפט סתום "השרביט היה כבד מדי" היה יותר מדי בלי שקיי תגיב ותראה לה מאיפה הדג משתין שרידן משחקת אותה סתומה או מה? יש לה גבר מהממם שאיכפת לו מממנה שומר עליה מפנק אותה וכך היא גומלת לו ? בכך שהיא מתנשקת עם הלפלף הזה וורן? כאילו אני מנסה להבין עד כמה היא יכולה להיות סתומה שלא נדבר על החבר החרמנית שלה שמתנהגת ללואיס כמו גוש בשר ,קופצת עליו כמו איזה חיה רעבה אעלק היא עושה " נתקע לי משהו בעין" ולואיס כמו תמים הולך לבדוק לשלומה ושרידן הסתומה הזאת כמו אהבלה מסכימה לרוקד עם וורן רגע לפני שלואיס מזמין אותה לרקוד איתו ? כאילו מה זה אמור להיות שרידן צריכה טיפול ודחוף תרזה סוף סוף סיפרה לאיתן שהיא אוהבת אותו אחריי שנה שהיא מבלבלת לוייטני המסכנה תמוח סוף סוף לוויטני יהיה מנוחה מתרזה שמדברת כל שניה על איתן והקטע עם ג'וליאן וטימי כל מילה מיותרת קטע קורע..

למעלה