הרגע המאושר שלי?
וואי, קשה לבחור! במבט לאחור היה פרק מטורף לחלוטין! לא יאומן שבתשוקות האיטית הזאת יקרו כ"כ הרבה דברים בפרק עמוס אחד!
אני מצטערת שאני נבזית, כי כל כך קיוויתי שבסוף הוא יירה בשרידן! אויש אני רעה... פשוט ייחלתי לזה! כי הקטע הוא שהיא כזאת טיפשה! היא מתנהגת כמו ילדה קטנה! לא קלטת שמנסים להרוג אותך? לא קלטת שאת בסכנת חיים? תשתפי פעולה, פוסטמה. לואיס טיפש. יש לו הבעה של טיפש, יש לו דיבור של טיפש. משמע, הוא טיפש! וזהו. ואני עדיין לא מבינה איזה אינטרס יש לאינטרפול האלה לשלוח כל כך הרבה מתנקשים להרוג את שרידן. לא נמאס? לא חבל? הם כולם נכשלים, אז רדו ממנה. היא לא איזו אישיות מפורסמת שעוד תגלה את כל הסודות שלהם כי יש לה השפעה... קרייסט. צ'ריטי מטומטמת. מעבר לעובדה שהיא הייתה אמורה לזוז בזמן שנשפכו עליה הדגים, היא גם צפה לה אי שם בים בלי קשר לכלום. גם אתם שמתם לב לזה? מתי היא הספיקה? הו וול... גרייס מעפנה לחלוטין. איזו פוצה אמריקאית יפת נפש. שתלך לחבק איזה עץ או משו... ג'וליאן וטימי!!! ענק!!! איך צחקתי, אתם לא יודעים! היה הכייי מצחיק שיש... ג'וליאן השיכור הדפוק הזה... היה משעשע לחלוטין. כל השיחה הזאת ביניהם, טימי אדיש, ג'וליאן שיכור... חזק. תרזה?! זו את?! אם לא היית כל כך בוכה ומתחנחנת לא הייתי שמה לב שזו את! איזה שינוי מדהים, איזה אומץ, איזו גבורה. לא יאומן פשוט. ברצינות שלא חשבתי שיגיע היום שהיא תספר לבחור הבלונדיני ההוא. איזה סיפור עצוב... היא כזאת מעפנה. היא לא מכירה את הבנאדם והיא הכייי מאוהבת בו, בטוחה שהם יתחתנו. צחוקים איתה. אולי הם עוד יעשו אהבה. רומנטי מאוד, הזלתי דמעה. גוון יצאה מלכה. ולחשוב שבהתחלה שנאתי אותה. אפשר לעשות לה ילד? דרך אגב, גם אתם קלטתם את הרמיזה של תרזה לאית'ן על הקטע עם קרבי הדגים שנשפכו עליו בתחילת הסדרה? צ'מעו, אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל אני מתרגשת לקראת יום שבת - כל הפרקים מההתחלה! כל הצחוקים בהתחלה עם האמא הפוסטמה של צ'ריטי (פורסס אוף איוול! נווו!) וכל ההתחלה של תרזה ואית'ן. יהיה מעולה, תזכרו לראות! זהו, כתבתי כבר יותר מדי
היה מעולה, מחכה למחר!