הפרק השבועי

yaya1989

New member
פרק שווהההההההה

וואי מרסדס היתה מקסימה.... זה היה ברור שהיא לא תעוףףף!!! אני לא מאמינה ששנדי תשכב עם מישהו שבוע הבא מה הקטע שלה יש לה חבר!! אבל אני עדיין מתה עליה... טוב מאוד שקמיל עפה היא כזאת נבלה ופוסטמה............!! וטיירה היתה היום מדהימה כמו תמיד תמיד שהיא שרה תשיר ראפ היא היתה כזאת מעולה!! ממש מתאים לה להיות ראפרית חחחחחח...

georgina

New member
ייייא!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מתה

לראות את הפרק הבא!!!! ממממממממש!!!!!!!!!!!!

זה לא היה כזה ברור בכלל-

אמנם ידעתי מי עפה (באמת "תודה" לכל כותבות הספוילרים בכותרת...
), אבל למי שלא ידע זה עשוי היה להראות כאילו כן מרסדס הולכת לעוף בגלל שהיא מסחרית מדי, בדיוק כמו ששרה עפה. אגב, עכשיו פתאום באה לי מחשבה- למי שראה אמריקן איידול 3- מרסדס לא נראית קצת כאילו היא הדיאנה דיגארמו של הטופ מודל הבאה?..

moran500

New member
בקשר לא"א

את מתכוונת לזה שהיא "דיאנה" כי היא כמעט תנצח (לא ספוילר.. סתם מחשבה..)?

א. דווקא כן כתבת ../images/Emo58.gif../images/Emo13.gif, וב.-

גם בגלל הסיבה שציינת, וגם משהו באופי... היא נורא מוצלחת, יפה וחמודה וחייכנית והכל בסדר, אבל היא לא "וואו דוגמנית על", כמו שדיאנה דיגארמו הגיעה לשלב שהגיעה כי היו לה מספיק אנשים שיתקשרו כי היא חמודה וחיכנית וכו', אבל היא לא וואו זמרת ובטח לא וואו פרפורמרית, ולא התקרבה לקרסוליים של פנטז'יה ברינו.

moran500

New member
../images/Emo58.gif

אני סווקא יודעת שזה ספוילר אבל לא רציתי להרוס למי שלא יודע.. חח ובקשר לדיאנה אני ממש לא מסכימה יש לה קול ענק והיא עוד בת 16! (טוב בטח כבר 17..) והיא הרוויחה את מקומה, במיוחד בגלל העובדה שהשופטים לא תמיד אהבו אותה לעומת הסגידה שהייתה שם לטז'יה..

ח0חו0ית1

New member
../images/Emo2.gif

ראיתם מה קורה בפרק הבא?! אעאעעאע אני כבר לא יכולה לחכות

קורצה

New member
או מי גאד!!!! ../images/Emo58.gif

על הפרק... היה ממש ממש ממש יפה!!! פעם ראשונה שממש הסכמתי עם השופטים אני שונאת את קמיל איזה כלבה איך היא רמזה שליואנה יש הפרעות אכילה!!!!! ושנדי איזה מהממת!!!! גאד!!! איזה פרק יפה!!! ואני הייתי איפה שהם צילמו תתמונות (בורונה, באמפיתיאטרון) על הפרק הבא
אני לא מאמינה ששנדי תשכב עם מישו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני פשוט בהלם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני פשוט בהלם משנדיייי!!!

ממה שהראו בסוף הפרק!! כל כך לא מתאים לה!!!
אני ממש בהלם... טוב, נרגעתי.. עכשיו על הפרק
: * חשבתי שקמיל באמת השתנתה, ופתאום היא מוציאה מן משפט מופלץ כזה: "הדרך הטובה ביותר לנקום במישהו הוא להרוג אותו עם טוב לב", איזה בול שיט!!!!! היא פשוט בנאדם רע! ועוד לספר לשופטים על הפרעות אכילה כביכול שיש ליואנה... לא עושים דבר כזה!
חוצמזה סוף סוף ראינו אצלה קצת רגשות כשהיא בכתה כשניפו אותה.. * ריחמתי על יואנה, כאילו מה היא כבר יכולה לעשות בקשר לגוף שלה... היא כבר עשתה את כל מה שיכלה.. חוץ מאולי לשים סיליקון..
* מרסדס כזאת חמודה!! למות עליה!! היא חברה כל כך טובה כשהיא אמרה שאם יואנה תלך אז גם היא תלך..
זהו בעצם..

yaya1989

New member
גם אני חשבתי שקמיל השתנתה קצת....

ואז שהיא אמרה את זה מזה התחממתי עלייה!!!! יעני כבר חשבתי שהיא השתנתה ואז היא גם דפקה את יואנה בקטע של בעיות אכילה וכל זה.... כל כך הגיע לה לעוף... אבל ממש!!!!

נכון,

היא הייתה צריכה לעוף כבר בשלבים הראשונים.. למרות שאמרו שהיא יפה (ולדעתי היא ממש לא
), אבל למרות ה"יופי", היה לה חרא של אופי שממש לא מתאים..

yaya1989

New member
לדעתי לא שהיא לא יפה היא פשוט

דיי מכוערת.... אני לא מבינה למה היא נשארה עד עכשיו... היא כל כך אגרסיבית ותוקפנית!! אני לא הייתי מוכנה לעבוד איתה בכלל

:D

נראה לי השאירו אותה רק כי היא קרעה אנשים בהתנהגות המפגרת שלה :p איזה פתטית..פרק אחרי שאמרו לה שהיא כמו דיווה "אף פעם לא אמרו לי שאני כמו דיווה" יאא :p

olga131

New member
על הפרק../images/Emo2.gif

ואי פרק מזה מעניין...יהיה משעמם בלי קמיל אבל אני הכי בשור משנדי !
אני פשוט לא מאמינה שהיא יכלה לעשות את זה לחבר שלה אלוהים .. נהפכה להיות יפה התלהבה ..והחבר שלה די מאמי טוב תנו תגובות ביוש

את מתייחסת במקרה רק לחיצוניות?..

כי אנחנו הרי לא בדיוק יודעים איך הוא נראה, הרי תמיד המקסימום שרואים זה צילום חפוז של איזה תמונה שיש לשנדי... אבל אנחנו כן יודעים שבאופי הוא כנראה בן אדם מקסים, כי הוא היחיד שדאג לשנדי כשאפילו המשפחה שלה לא התייחסה אליה. באמת שזה שהוא הלך לקולנוע עם אשתו של בעל הקולנוע זה לא שום דבר חמור, והיא רק מתייחסת אליו מגעיל כל פעם יותר ויותר. מרשים איך היא יכולה להיות כל כך מגעילה אליו למרות שהם כל כך הרבה זמן בכלל לא נמצאים אחד עם השני. כמו שרשמתי בהודעה אחרת- היא אמנם הפייבוריטית שלי מבחינת התחרות (ואני מוסיפה- היא לא בן אדם רע, היא כנראה פשוט קצת סתומה בהקשר הזה), אבל באמת שהחבר שלה יותר מדי טוב בשבילה, היא לא ראויה לו.

למעלה