הפרק השבועי

JULI4561

New member
אני לא מאמינה על שנדיי יאוו!!

יאוווו אני פשוט בהלםם .......!!

yaya1989

New member
למה לפתוח הודעה חדש????

כבר פתוחה הודעה על אותו נושא....

../images/Emo58.gif מה יהיה בפרק הבא עם שנדי?

טוב, אז זה ספוילר וזה מה שיקרה עם שנדי בפרק הבא!
הבנות נכנסות לג'קוזי, שנדי נסחפת ומתנשקת עם בחור איטלקי ומובילה אותו לחדר השינה שלה. הם לא חוזרים משם. הגברים האיטלקים אומרים שלום ושנדי בוכה בחדר. היא אומרת בבכי לבנות "הוא פשוט היה שם, וכל המתח מסביב, ואני פשוט נתתי לזה לקרות, נתתי לזה לקרות". שנדי מתקשרת לחבר שלה ואומרת לו: "עשיתי את הדבר הכי נורא שיכולתי לעשות". החבר של שנדי אומר: "עשית סקס?!" והיא עונה לו פשוט: "כן." גם שנדי וגם החבר שלה צועקים ובוכים. הוא אומר לה שהוא לא מוכן להיות עם מישהי שבגדה לו ומנתק את הטלפון. שנדי אומרת שהיא רק רוצה להיות מולו עכשיו, להביט לו בעיניים ולומר לו כמה הוא חשוב לה. יש פוטושוט למחרת ושנדי מנותקת לגמרי. באותו לילה שנדי מתקשרת לחבר שלה שוב. מה קורה? על מה הם מדברים? האם הוא סלח לה? או שניתק לה שוב? תראו בפרק הבא!

yaya1989

New member
כמה שאני אוהבת אותה, היא הפכה לזנזו

לזנזונת... וקצת מגיע לה שבחבר שלה יעזוב אותה... למרות שהוא לא נראה משו בכלל אז אולי עדיף... חחחח סתאםםם

y a ® d e n

New member
יוווו../images/Emo2.gif פליז תכתבי מה יקרההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

y a ® d e n

New member
יוווו../images/Emo2.gif פליז תכתבי מה יקרההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

2 שאלות

1. בת כמה טיירה בנקס? 2. למה יש למרסדס יופי מסחרי ? לא הבנתי 3. וליואנה באמת אין גוף,אבל מישהי אמרה שלשנדי יש וזה ממש לא נכון כי גם שנדי ויואנה לשניהן יש גוף מחרידדדדדדד

רותם271

New member
אני פשוט ב-ה-ל-ם-!

שנדי כזו יפה או מי גוד והיא הפכה לשרלילה! אבל היא ממש בכתה כזה וכל הזמן אמרה שהיא רוצה למות וזה... ש-ר-ל-י-ל-ה-!
ועכשיו יהיה ממש משעמם בלי קמיל... ואפרופו קמיל, איזו כלבה!!! באמת חשבתי שהיא השתנתה..גררר
אני כבר לא יכולה לחכות לפרק הבהא
גד אני חולה על התוכנית הזו!

QueenMaria

New member
קמיל זונה.><

[אני חדשה פה.
]הפרק עצמו היה רגיל, לא משהו מיוחד.. אבל הסצנות מהפרק הבא הפתיעו אותי לגמריי
שנדי הולכת לבגוד בחבר שלה אחרי כל הסצנה שהיא עשתה לו עם הללכת לסרט עם מישהי אחרת
אני בהלם. אני כבר מחכה לשבוע הבא. ספוילרים עליו, מישהו

קמיל (גם דברים טובים ../images/Emo13.gif )

1. קמיל מאד צדקה כשהיא אמרה שהנקמה הכי טובה זה "להרוג מישהו בטוב לב". תנסו את זה! זה לא בהכרח צביעות, פשוט מנסים להיות נחמדים לכולם, כולל לאנשים שלא אוהבים אתכן, וזה פשוט לא מאפשר להם להיות לא נחמדים אליכם! כשהייתי בתיכון הייתי עושה את זה המון למורים שהכי שנאו אותי, דיברתי אליהם נורא בכבוד, תמיד הייתי אומרת להם יפה שלום עם חיוך... איך הם התחרפנו מזה!!! עובדה שלקמיל זה הצליח, כי היא התחילה להסתדר עם יואנה. 2. מה רציתם שהיא תעשה? מהתכנית הראשונה אומרים לה להיות קצת יותר נחמדה, היא גם הזכירה שם שהמדיום אמרה לה את זה, אז היא החליטה לנסות! עובדה שכל הפרק, הרגע היחיד שהתפלק לה האופי הממש אמיתי שלה, היה בגו סי המבויים שהיא אמרה שהיא נבחרה מתוך 6000 בנות בלה בלה בלה, שזה היה ברמה של אז שהיא אמרה "אתם יודעים שנבחרתי להיות הטופ מודל הבאה"... 3. אני חושבת שבשיחה על ההפרעת אכילה, היא לא ניסתה ללכלך על יואנה, זה פשוט יצא לה לא טוב, בחוסר טאקט. זה לא היה איזה משהו מחושב, "איך אני אהרוס ליואנה", לדעתי היא באמת קיבלה איזשהו רושם שיואנה נעלמת הרבה לשירותים, והיא לא שמה לב שעדיף שהיא תשתוק וזהו. אני באמת חושבת שהיא ניסתה להיות נחמדה בפרק הזה, ולמישהי מגעילה זה הרבה מאמץ, זה לא פשוט. עובדה שלא היא זאת שיזמה את המילים "הפרעת אכילה", ולא נידבה מידע מיוזמתה, אלא רק ענתה שכן כששאלו אותה אם יואנה נעלמת הרבה לשירותים. זאת הייתה רק תמימות, זה הכל. אמנם הרבה תמימות, אבל לא יותר מזה. 4. בסוף, אחרי ההדחה, היא אמרה שהיא הולכת לקחת את כל הביקורות החיוביות וכל הפידבקים שהיא קיבלה, כדי "להפוך את קמיל לקמיל טובה יותר". חבל, כי מה שהיא צריכה לקחת איתה להמשך הדרך כדי להפוך את קמיל לקמיל טובה יותר זה דווקא את הביקורות השליליות. זה מראה שהיא לא הבינה כלום, וחבל, כי היא בחורה מוכשרת אבל היהירות שלה מעוורת אותה.

nooooshit

New member
לפי דעתי את ממש לא צודקת בחלק ..

תיראי ... ברגע שבנאדם אומר שלנקום מטוב לב וכו' וכו' זה רק מראה כמה הוא תככן ומניפולטיבי ונקמן! אף בנאדם ואני מדגישה אף בנאדם לא אומר את זה וטעות באותו זמן יום אחרי או יומיים אומר - לטיירה בנקס והמאפר -ג'יי האנשים הכי חשובים בתחרות הזו שיש לה הפרעת אכילה ! וזה ממש ממש ממש ממש ממש לא בתמימות , אולי אם זו הייתה מישה יאחרת הייתי חושבת על זה אבל קמיל ?! בחייאת כל מה שיש לה על הראש זה לנקום באותו שלב על יואנה והיא אפילו אמרה את זה! אז במקום ללכת ולדבר איתה - כמו חברה אמיתית! היא פתחה נושא חדש לגמרי מול 2 אנשים הכי חשובים ,,, זה נקרא תמימות?! זה נקרא להרוס בכוונה למישהי אחרת .. ומה שאמרת בקשר למורים שעשית להם מבחינתי זה דבר מאוד שונה את הרי לא הלכת והיית חמודה ולאט לאט המטרה שלך הייתה לגרום להם להיות מפוטרים מהעבודה נכון ? יש הבדל בין להיות נחמדים למורים מסיבות של ציון וכו' (אני לא יודעת למה את עשית את זה) לבין מישהי שאמרה מההתחלה שהיא תנקום ושהיא רוצה לנקום ועוד מה שהיא עשתה.. לפי דעתי פשוט כל הראייה שלך מוטעת ..

היא לא אמרה להם שיש לה ה. אכילה!

הם שאלו והיא עשתה פרצוף שרמז שכן! היא מן הסתם לא הייתה עושה את זה דווקא, בדיוק בפרק שבו היא מנסה להיות נחמדה! ראו את זה שאחרי זה הלכו כל האחרות ורק היא מאחורה דפדפה בחוברת שהייתה לה ביד עם פרצוף של "ווטאבר", אבל היה ברור שהיא מבואסת שהיא פישלה (למרות שלא נראה לי שהיא חשבה שהיא הולכת לעוף).

andush23

New member
אני בהלם מהפרק..

אני דווקא חשבתי שיעיפו את מרסדס בגלל שלא מרוצים ממנה אבל אני שמחה שבסוף העיפו את קמיל, היא כל כך חוצפנית אולי סוף סוף זה הוריד לה קצת את הפרופיל. ושנדי השאירה אותי בהלם, היא שכל כך אהבה את חבר שלה תבגוד בו בפרק הבא, לא מתאים לה.. אני חושבת שהיא ממש יפה והלוואי שתזכה אבל יש לה בעיה רצינית עם ההליכה על מסלול, היא תצטרך לעבוד על זה יותר בשביל שתזכה. אני אופטימית.

למעלה