קמיל (גם דברים טובים ../images/Emo13.gif )
1. קמיל מאד צדקה כשהיא אמרה שהנקמה הכי טובה זה "להרוג מישהו בטוב לב". תנסו את זה! זה לא בהכרח צביעות, פשוט מנסים להיות נחמדים לכולם, כולל לאנשים שלא אוהבים אתכן, וזה פשוט לא מאפשר להם להיות לא נחמדים אליכם! כשהייתי בתיכון הייתי עושה את זה המון למורים שהכי שנאו אותי, דיברתי אליהם נורא בכבוד, תמיד הייתי אומרת להם יפה שלום עם חיוך... איך הם התחרפנו מזה!!! עובדה שלקמיל זה הצליח, כי היא התחילה להסתדר עם יואנה. 2. מה רציתם שהיא תעשה? מהתכנית הראשונה אומרים לה להיות קצת יותר נחמדה, היא גם הזכירה שם שהמדיום אמרה לה את זה, אז היא החליטה לנסות! עובדה שכל הפרק, הרגע היחיד שהתפלק לה האופי הממש אמיתי שלה, היה בגו סי המבויים שהיא אמרה שהיא נבחרה מתוך 6000 בנות בלה בלה בלה, שזה היה ברמה של אז שהיא אמרה "אתם יודעים שנבחרתי להיות הטופ מודל הבאה"... 3. אני חושבת שבשיחה על ההפרעת אכילה, היא לא ניסתה ללכלך על יואנה, זה פשוט יצא לה לא טוב, בחוסר טאקט. זה לא היה איזה משהו מחושב, "איך אני אהרוס ליואנה", לדעתי היא באמת קיבלה איזשהו רושם שיואנה נעלמת הרבה לשירותים, והיא לא שמה לב שעדיף שהיא תשתוק וזהו. אני באמת חושבת שהיא ניסתה להיות נחמדה בפרק הזה, ולמישהי מגעילה זה הרבה מאמץ, זה לא פשוט. עובדה שלא היא זאת שיזמה את המילים "הפרעת אכילה", ולא נידבה מידע מיוזמתה, אלא רק ענתה שכן כששאלו אותה אם יואנה נעלמת הרבה לשירותים. זאת הייתה רק תמימות, זה הכל. אמנם הרבה תמימות, אבל לא יותר מזה. 4. בסוף, אחרי ההדחה, היא אמרה שהיא הולכת לקחת את כל הביקורות החיוביות וכל הפידבקים שהיא קיבלה, כדי "להפוך את קמיל לקמיל טובה יותר". חבל, כי מה שהיא צריכה לקחת איתה להמשך הדרך כדי להפוך את קמיל לקמיל טובה יותר זה דווקא את הביקורות השליליות. זה מראה שהיא לא הבינה כלום, וחבל, כי היא בחורה מוכשרת אבל היהירות שלה מעוורת אותה.