הפרק השבועי

סוף סוף ..

קמיל עפה.... טוב שהם נזכרו אחרי שהיא נהייתה פחות או יותר..נחמדה... הפרק היה סבבה אבל שרה הייתה כל כך חסרה לי
אמ..... יואנה לא נראת יותר מלאה מהבנות האחרון, בכלל לא
ובתמונה היא יצאה מדהים
שנדי יצאה קצת מוזר....אולי בגלל הקטע של השיער.... אפריל- די טוב..אני לא מתה עליה במיוחד.... ומרסדס- חמודה כמו תמיד.....

דעתי

היה פרק אחלה אבל שרה נורא חסרה לי...איזה באסה שהיא עפה חולה עליה. קיצר קמיל כלבה ומזל שהעיפו אותה מגיע לה! מרסדס חמודה מתה עליה איך שהיא בכתה בשלב הניפוי מזל שהיא לא עפה. אני בהלם משנדי איך שהיא בגדה בחבר שלה זה כל כך לא מתאים לה, אני חייבת לראות את הפרק הבא!

אשו6

New member
כמה דברים על הפרק..

דבר ראשון, לדעתי למרסדס אין כל כך יופי מסחרי, אני לא מבינה למה כל הזמן אומרים לה את זה, היא ממש מתוקה... אבל היא גם ממש אכפתית וחברית!!! אפילו קצת יותר מידי... בהתחלה היא אמרה ליואנה שקמיל רוצה שיואנה תתנהג אליה קצת יותר בחביבות ובחברות, וזה היה ממש חמוד, ואחר כך במסעדה אז היא אמרה ליואנה שקמיל רמזה לשופטים שליואנה יש הפרעות אכילה, ואז היא אמרה שאם יואנה הולכת גם היא תלך, וזה ממש חמוד... היא עצמה ממש מאמי!
על קמיל... ממש היא שיכנעה אותי בהתנהגות החברית שלה ליואנה, כבר התחלתי לחשוב שהיא לא כמו שהיא נראתה בהתחלה, אבל אחרי שהיא אמרה שהדרך הכי טובה להרוג מישהו היא טוב-לב, ומה שהיא אמרה במסעדה על יואנה, ממש התחרטתי..... היא הייתה כלבה ונשארה כלבה.
טוב שהעיפו אותה!! יו בפרק הבא מה התפלאתי משנדי..!!! היא כזו חמודה ותמימה, מה פתאום היא שוכבת עם מישהו... יו כמה היא בכתה בגלל החבר שלה.... מגיע לה שהוא יעזוב אותה אבל היא כל כך חמודה שאני לא יכולה לחשוב על דבר כזה..! ועוד דבר מזה התרגשתי שאמרו לה את כל המחמאות על התמונות... לדעתי כולם צודקים בזה שליואנה אין גוף, לדעתי הגוף שלה ממש לא מתאים לדוגמנות אבל........ מה היא תעשה??? ואחרון זה ששרה כל כך חסרה לי...
איזה באסה שהעיפו אותה היא הייתה כל כך יפה!! זהו..!

likilu

New member
כנסו מייד! ../images/Emo124.gif

איזה חרא שקמיל עפה!! זה ממש מעצבן!!!!!! היא הכי יפה כאן! מה לא ככה? פשות הם סתומים וזהו! אני לא מאמינה ששנדי ומרסדס מובילות אותה!

MaYuShKuSh

New member
קודם כל קמיל לא הכי יפה שם...

ודבר שני עם גישה כמו שלה היא לא יכולה להיות דוגמנית על התמונות שלה לא היו הכי טובות והיא הגזימה עם התנועות והפוזות שלה וכולם אמרו לה היא לא יכולה לקבל הערות היא עושה דרמות ואני לא מדברת על זה שהיא ביצ'ית אני לא שונאת אותה או משהו אבל לא הכי הגיע לה מה לעשות

MaYuShKuSh

New member
מההההההה אמאלהה שנדי ממש מטומטמת

היא בוכה לחבר שלה שהוא הולך לסרט עם ידידה כי זה "הדבר שלהם" ואח"כ היא יוצאת עם חברות שלה ומשתרללת ונותנת תטלפון שלה לאיזה מישהו "כי לא נעים לה" ולא אומרת לו שיש לה חבר ואחרי זה היא לא מבינה למה החבר שלה כועס ועוד אח"כ הולכת ומזדיינת עם איזה איטלקי זה ממש לא מתאים לה איכסההההה

rotemi26

New member
איזה מגעילה שנדי!!@#$

אני אוהבת אותה והכל אבל ראיתם מה היא תעשה בפרק הבא??? למי שלא יודע שירד למטה... ( אני לא יודעת אם זה ספויילר או לא.. אז רק מי שרוצה לדעת מה היא עשתה שירד למטה בהודעה..) אוקי... בפרק הבא הן יצאו עם 4 בנים איטלקיים חמודים ומהממים וכולן יהיו בג'קוזי.. אז שנדי והאיטלקי שהיא איתו.. ישכבו ביחד!@!!!@$@#@ גגגגררר!! איזה מגעילה היא, היא אומרת לחבר שלה שלא יצא לסרט עם אישה נשואה והיא הולכת ושוכבת עם גבר שהיא אפילו לא מכירה!!@!!@! גגגרר!!!

הראו בפריו אז זה לא ממש ספויילר

אבל ממה שהראו היא מממש מצטערת(לא שזה משנה את המצב) וחוץ מזה ניראה מה בדשיוק קרה ואז...

מישהו נחמד בקשה שיכנס.....

לא ראיתי את הפרק ולפי מה שהבנתי קמיל עפה מרסדס הייתה על סף לעוף נכון? וגם אמרתם שקמיל אמרה להם שליואנה יש הפרעות אכילה....מאיפה זה בא? וגם איזה תמונות הן עשו?? ולמי שיש בקשה יכולה לשים את התמונות...... וגם אם היו עוד דברים חשובים אני יודה אם תכתבו לי.... תודה!

../images/Emo44.gifמה שהיה בפרק בערך..

בקצרה.. חמש הבנות הנותרות טסות לפגישות עבודה במילנו, בירת האופנה העילית, ונבחנות שלא בידיעתן בסוכנויות השונות ע``י מלהקות ביצ`יות; הבנות מצטלמות באמפיתיאטרון העתיק של ורונה ומתוודעות לעולם הווספה המופלא; קמיל רומזת לטיירה שיואנה סובלת מהפרעות אכילה.

nooooshit

New member
ואווווווו

טוב ..... אם שמתם לב קמיל אמרה בפרק משהו על נקמה מטוב לב וזה בדיוק אבל בדיוווווווק מה שהיא עשתה! היא העמידה פנים שהיא רוצה להיות חברה של יואנה (אחרי המריבות שלהן) והייתה מתוקה מתוקה וכמו שקמיל אמרה שהיא תעשה היא הלכה וליכלכה מאחורי הגב שלה למקום הכי גבוהה שיש בתחרות הזו ! ו.. את האמת ? היא בדיוק מהבנות שגונבות את החבר וכו' וכו' ובאמת צריך להיזהר מהכלבה הזו , אני ממש שמחה שהיא עזבה! נעזוב את הגישה המלוכלכת שלה , היא פשוט נקמנית תככנית ומניפולטיבית! פשוט גועל נפש של בנאדם ! ויואנה מדהימה .. אבל באמת יש לה צורת גוף יחסית לא נשית לעומת אחרים והעובדה שהיא הרזתה כ"כ מובנת למה היא לקחה קשה את ההערה - כי היא חושבת שכל המאמץ לא היה שווה את זה. אבל היא שיתנה את דעתה ושנדי .. עם ביטחון היא מדהימה! בלי ביטחון זה קצת דוחה אותי את האמת ומרדסדס מבחינתי כובשת בטירוף עם החיוך הזה שלה! ולפי דעתי דווקא היא לא מסריחת בכלל יש לה יופי מיוחד משולב אבל .. זה כנראה מה שהיא מפגינה בתמונות ואפריל מיוחדת במינה!! והיא תצליח !

Vardooda

New member
אני חדשה פה ו

אין אני חולה על שנדי! היא הפיבורייט שלי! ואני בטוחה שהיא תנצח (כמו שצדתקתי בעונה הקודמת..)!!! היא נורא יפה, מיוחדת ויש לה גוף מאוד מתאים לדוגמנית...וגם אני בשוק ממה שהולך לקות איתה בפרק הבא...אבל דיי לקרוא לה שרלילה ולרחם על החבר שלה שנכון שנמע אוד נחמד כי הוא היחידי שהיה לצידה אבל בכל זאת השיחה שאז הייתה לה איתו לא בטוח הייתה מלאה כי זו תוכנית ראלטי לא המציאות הם יחתכו מה שהם ירצו כדי שיהיה מעניין יותר...ואני לא קרואת ספוילרים אז אני לא יודעת איך הכל התגלגל...ואני עדיין בעדה ונא לא לקחת את זה כל כך קשה! ובקשר לשאר: גם אני מתעגעת לשרה... ואני אוהבת את יואנה יש לה פנים מדהימות קלאסית כזאתי אבל הגוף שלה ממש לא משהו למרות שהתמונה שלה יצאה ממש יפה... מרסדס כל כך מתוקנ לפעמים יותר מדיי אבל עדיין מתוקה... אפריל מיוחדת והכל אבל היא דיי רובוט כל כך פרפקציוניסטית שזה קצת מציק... וטנקס גאד קמיל עפה הגיעה הזמן... ושאלה: תהיה עונה 3 לטופ מודל הבאה?

Vardooda

New member
אני חדשה פה ו

אין אני חולה על שנדי! היא הפיבורייט שלי! ואני בטוחה שהיא תנצח (כמו שצדתקתי בעונה הקודמת..)!!! היא נורא יפה, מיוחדת ויש לה גוף מאוד מתאים לדוגמנית...וגם אני בשוק ממה שהולך לקות איתה בפרק הבא...אבל דיי לקרוא לה שרלילה ולרחם על החבר שלה שנכון שנמע אוד נחמד כי הוא היחידי שהיה לצידה אבל בכל זאת השיחה שאז הייתה לה איתו לא בטוח הייתה מלאה כי זו תוכנית ראלטי לא המציאות הם יחתכו מה שהם ירצו כדי שיהיה מעניין יותר...ואני לא קרואת ספוילרים אז אני לא יודעת איך הכל התגלגל...ואני עדיין בעדה ונא לא לקחת את זה כל כך קשה! ובקשר לשאר: גם אני מתעגעת לשרה... ואני אוהבת את יואנה יש לה פנים מדהימות קלאסית כזאתי אבל הגוף שלה ממש לא משהו למרות שהתמונה שלה יצאה ממש יפה... מרסדס כל כך מתוקנ לפעמים יותר מדיי אבל עדיין מתוקה... אפריל מיוחדת והכל אבל היא דיי רובוט כל כך פרפקציוניסטית שזה קצת מציק... וטנקס גאד קמיל עפה הגיעה הזמן... ושאלה: תהיה עונה 3 לטופ מודל הבאה?

אשו6

New member
כן תהיה עונה 3

וגם רביעית וחמישית!!! עוד פרטים על הטופ מודל (כמה עונות) ועוד סדרות אפשר להיכנס לכתובת למטה!! תהנו!!

victoria777

New member
הפרק שבוע הבא נראה לי מזה מעניין

זה ששנדי תבגוד בחבר שלה

nobody 0

New member
שלום לכולם, שאלה חשובה

הפסדתי את הפרק של אתמול...
מתי יש שידור חוזר? אני יודעת שמשדרים בשישי ובשבת אבל עבדתי. יש מקום שאולי ניתן להוריד את הפרקים?

ortallosh

New member
אנשים פספסתי ת'פרק

ספרו לי בקצרה מה היה פליז פליז פליז

למעלה